גמירה

heyboy

New member
גמירה

שלום בנות, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה (ואם היא שייכת לפורום אחר, אנה כוונו אותי...) אני בן 26 וחברתי בת 21. אנו יוצאים קצת למעלה משנה. יש לנו קשר מאוד חזק ופתוח, הן ריגשית והן פיזית. הנקודה הבעתית היחידה היא שחברתי לא מצליחה לגמור - לא רק במיטה אלא גם ע"י אוננות (וגם עם רוקט פוקט). היא לא גמרה מעולם. היא אפילו קראה ספק בנושא אך נראה כי לא עזר במיוחד. יש לציין כי אני לא הראשון שלה והיה לא נסיון (אומנם לא רב) לפני. גם היא לא הראשונה שלי ולי יש ניסיון גדול יותר. אני מתעניין מאוד בנושא המיניות וקראתי ספרים בנושא ובנות הזוג הקודמות שלי תמיד היו מאוד מסופקות וממני מבחינה טכנית. חשוב לציין ששנינו מאוד פתוחים במיטה והקשר שלנו מאוד פתוח וטוב. כמובן שאני ממשיך לומר שהכל בסדר ושפשוט יבוא הזמן והיא תגמור. יחד עם זאת, אני מאוד משתדל לענג אותה ככל יכולתי, והיא אכן מאוד מאוד נהנית מסקס/אוננות - גם גירויי חיצוני וגם פנימי מאוד מדליקים אותה והיא נראית ממש ממש על סף הגמירה אך לא מגיעה בסופו של דבר אליה. בזמן ואחרון נראה שהנושא הזה מתחיל להתריד אותה יותר ויותר (אך כפי שאמרתי, אני משתדל דווקא לא להכניס אותה ללחץ). השאלה שלי מה ניתן לעשות? האם כדאי לפנות לסקסולוג? האם ישנן דרכים נוספות שאולי איני מכיר שיכולות לעזור? תודה לכולכן, א.

לא לרצות בשבילה

שלום לך, גברים המתענינים עבור בנות זוגן תמיד זוכים אצלי להערכה רבה, מפני שבעיני זה מעיד גם על רגישות גבוהה, גם על אכפתיות אבל בעיקר על רצון בטובת האחר. הרבה פעמים נשאלת השאלה, למה זה חשוב לך? מה זה אומר עליך? מה המוטיבציה שלך? כדי לנסות ולהפריד בין הצרכים השונים שלך ושלה כי בכל זאת אתם שני אנשים שונים, וזה מאוד משמעותי בתהליך. עבור נשים רבות, הדרך המשמעותית שהן יעשו בדרכן אל האורגזמה תהיה לקחת אחריות על המיניות שלהן, להרגיש איתה שלמות, להיות איתה בנוח, אבל בעיקר לרצות בה. האוננות לא תוכל להיות כלי מכני בלבד אלא דרך לחיבור רגשי, הכרות והבנה על צרכיהן. בת הזוג שלך צריכה לבחור את הדרך שלה להיות שם בין אם זה טיפול מיני או ספרים רבים יש את הספר המעולה של גילי פליסקין דברים שרציתי לגעת או את ספרה המצוין לא פחות של לוני ברבך לעצמך מיניות האישה. בקיצור יש היצע ודרכים אבל זו צריכה להיות החלטה שלה, מוטבציה שלה וכו.... בנתיים, תמשיך לחבק ולאהוב, לתמוך ולהיות עבורה, אבל לתת לה את המקום לרצות בשביל עצמה.

heyboy

New member
הרבה סימני שאלה...

שלום לי, תודה רבה לך על תשובתך ועל הפרגון, אך באמת איני רואה בזה דבר שראוי לשבח, להיפך, כך צריך להיות ואם לא – דרשני. אני מסכים איתך בהחלט לגבי העובדה שזה הרבה מעבר לקטע מכני וכי הבחורה צריכה להיות שלמה עם עצמה, וזו בדיוק הנקודה שבה אני נכנס. קראתי מספר ספרים של David Shade, אשר מתמקד בעיקר במיניות האישה ומדגיש כי אישה צריכה להרגיש נוח עם עצמה והמניות שלה וכיצד הגבר יכול לתמוך לעזור לה בזאת. כפי שאמרתי, הקשר בינינו מאוד פתוח, דבר שבהחלט גורם עיקרי להרגשת הנוחות והפרגון בינינו. באמת שאני עושה את המיטב וגם היא מאוד רוצ להגיע לאורגזמה אך לרבה הצער ללא הצלחה :( לכן, מתבקשת המסקנה כי אולי כדאי לשנות משהו, לגשת אחרת... אך זאת בדיוק בעיה – מה? כיצד? איך? האם טיפול של סקסולוג יכול לעזור או שמא רק יביא אותה להרגשה יותר לחוצה ושל "צריך" להגיע לאורגזמה (שזהו כמובן מצב בלתי רצויי)? האם פשוט להמשיך בסבלנות ולתת לזה זמן וזה יקרה? או שאולי עצם הזמן יגרום לה להתרגל לעובדה לחשוב שהיא לא יכולה לגמור (שזו כמובן שטות, כי כל הנשים יכולות לגמור, זהו אינסטינקט בסיסי לקידום הזרעונים לביצית) ואז היא תפסיק לנסות ותשלים עם העובדה?! (נ.ב. למען האמת, אני די חושש מהמצב שבו היא "תשלים" ותחשוב שאינה מסוגלת לגמור) אולי טאנטרה? אולי עוד משהו? אולי...אולי... אולי... מה לשנות? לשפר? לעשות אחרת...? נ.ב. "לשאלתך למה זה חשוב לי?" – לדעתי מצב שבו שני בני הזוג מגעים מסיפוק הדדי ויכולים לתת את ההרגשה הזו אחד לשני, זהו מצב של אינטימיות מירבית! אשמח אם נשים אחרות תוכלנה לחלוק מנסיונן. מכחה לתשובתך, תודה ושבוע נעים, א.

צריך לבוא ממנה

תמיד בטיפול אני אומרת לכל אחד מהצדדים, אתה יכול לקחת רק 50% אחריות על הקשר. זאת נקודה מאוד משמעותית לגבי נושאים רבים, הרצון שלנו שהצד השני יהנה בסקס, הרצון שלנו שהצד השני יתפתח מקצועית, הרצון שלנו שהצד השני ילמד ויתקדם וכו.... זה טוב שיש לנו שאיפות עבור האחר, ציפיות ממנו, תקוות עבורו, אבל בסופו של דבר זה תהליך הקשור רק בו! כלומר, היא צריכה לרצות עבור עצמה. היא צריכה להרגיש באסה שהיא לא גומרת. היא צריכה לחוות סקרנות. בנתיים לא שמעתי אותה ואולי היא בסדר עם זה. אולי היא פשוט לא אוהבת את הלחץ ממך..... לפעמים צריך לתת לצד השני לעשות את התהליך שלו לפני שמקבלים החלטה מה דחוף ומה צריך לעשות. זאת נקודה קריטית בהבנת נפרדות זוגית. אם בא לך להעמיק את הקשר המיני והאינטימיות, טנטרה עבור שניכם יכול להיות נהדר, אבל שוב, להפריד, לא לעשות את הדרך בשבילה, כמו שאמרה קרן פלס ביום שבת בעצרת, אלוהים נתן לכל אחד רגליים כדי שנוכל ללכת בדרך שלנו!

heyboy

New member
ומה טכלס?

שלום לי, תודה על תגובתך. לפני יומיים, לאחר שהמלצת לי על הספרים, שאלתי אותה האם היא הייתה רוצה לקרוא עוד ספרים על מיניות האשה (כעת היא קוראת את הספר של רייצ'ל סוויפט - עינוגי אישה) והיא הגיבה בהתלהבות שכן! מפה לשם, גלשנו לשיחה שבה היא אמרה שהיא ממש רוצה לגמור וזה ממש מציק לה וכמה טוב שאני סבלני והיא אפילו צחקה שאני הרבה יותר סבלני ורגוע ממנה :) זה עונה על מה שאמרת בקשר להיותה סקרנית, ורוצה זאת לעצמה.... איני לוחץ, רק מאוד משתדל ועוד יותר משתדל שהיא לא תראה שאני משתדל ותכנס ללחלץ - להיפך! כפי שאמרתי בתגובה שקודמת, אני מדכים איתך בכל הנוגע לגישה ורצון הבחורה - וזה ישנו - השאלה היא לאן הולכים ב פ ו ע ל ?? כשהיית יילד, היה לי חשוב להצליח בלימודים. בשלב מסויים נכנסתי למין לבוך עם האנגלית שלי ולא הצלחתי להיחלץ משם, מאוד רציתי, אך לא ידעתי מה לעשות!! הורי שמו לב לבעיה ולקחו מורה פרטית. לבסוף, הצטיינתי בלימודי האנגלית. המצב דומה גם גאן, היא רוצה וגם אני, וכגבר (וסליחה אם זה נשמע שובניסטי) אני מרגיש את האחריות לעמוד לצידה ולכוון אותה לאן היא יכלה ללכת. לכוון אותה! לא ללכת במקומה! אלא לכוון אותה ולהציע לה את הדרך שהיא יכולה לנסות בכדי להגי בתקווה אל המקום היא רוצה. לכן, מה שאני שואל הוא מה הם הדרכים האפשריות ב פ ו ע ל - טכלס? נ.ב. כמובן איני מתכוון לדברים טכניים של לגעת בנקודה זו או אחרת אלא כגון הרבה פירות, ספורט, טיולים ברחבי הארץ (בצחוק :)) ) תודה, א.

heyboy

New member
אגב...

אגב, רק להבהרה אחת הדוגמאות איזה כיוונים אני מחפש היא תרגילי קגל. קראתי ששינם מחקרים המעידים על קשר ישיר בין שרירים האגן התחתון לעומת האורגזמה של שאשה. אבל את זה כמובן היא כבר עושה... :)

תכלס, שניכם צריכים סובלנות

יקירי, תכלס זאת מילה של חוסר סובלנות.... הציפיה לתוצאות בשטח ולא לתת לזמן לעשות את ההתבשלות שלו. זה קצת כמו אבולוציה, לקח לכל איבר שנים עד שהוא התעצב ביצה שנוריד אותה מהר מדי מהכיריים תהיי רכה ולא קשה כפי שאנחנו רוצים, וזה בעוכריינו. לכן, כדי להגיע למקום שהוא לא רק משימתי (תכלסי, כמו בחינת בגרות) אלא יותר דינמי, פרטי, אינטימי, צריך זמן וסובלנות. זוגתך עושה מאמץ, נפתחת לאט לאט כמו פרח לאפשרויות חדשות, אל תשים אותה מהר מדי בשמש כי היא תישרף. תן לה את הזמן שהיא צריכה, את הרצון שלה לעשות את השינויים הללו ואז היא עשויה להפתיע. כשהיא תרגיש שאתה רוצה יותר ממנה, היא לא רק תילחץ אלא גם תתבאס ותעביר אליך את האחרויות להצלחות ולכישלון. תכלס, אתה יכול להזמין אותה לחנות סקסית וכייפית ולבחור איתה ויברטור או רוקט פוקט שילמד את שניכם עוד דרכים להנאה אבל בלי לחץ............

heyboy

New member
תכלס...

את צודקת! :) תלכס - התכוונתי לא במובן של להאיץ אלא במובן של דברים נוספים שאפשר לעשות או שלא חשבתי עליהם (כמו סקסולוג. אגב, האם סקסולוג יכול לעזור?? או שזה סתם ילחיץ וזה לא ממש תחום ההתמחות שלו???) ואכן סובלנות והדרגתיות זה תמיד טוב. חס וחלילה לא התכוונתי להאיץ אותה או לחוץ עליה! אולי באמת נלך לחנות סקס (אפילו ראיתי שהמלצת על אחת בתגובה אחרת :) ) תודה

efratro

New member
זה נחמד שהיא נהנית מסקס, אבל אני לא בטוחה שזה

מספיק. יש סיכוי לא קטן שהעובדה שהיא לא גומרת, יתסכל אותה, ואולי יוריד לה את הרצון "להתחיל משהו שהיא לא יכולה לסיים". כמובן יכול להיות שלא. היא צריכה להיות שלמה עם עצמה.אתה צריך לגרום לה להיות שלמה עם עצמה, ולא ללחוץ עליה לגמור. לעודד, אבל לא ללחוץ. אם כבר ניסים "רוקט" וספרים, אולי באמת הצעד הבא זה סקסולוג. אני חושבת שהיא צריכה ללכת במקביל לבד ואיתך. כשהיא תהייה לבד היא אולי תוכל להגיד לסקסולוג, דברים שהיא לא תוכל לך להגיד ליידך. בנוסף, תשאל אותה לגבי מין הסקסולוג. אולי היא תעדיף סקסולוגית, תרגיש יותר נוח לדבר עם אישה, מאשר גבר.

heyboy

New member
המלצה לסקסולוג

היי אפרת, התופעה שדיברת עליה זה בדיוק הדבר שאני מפחד ממנו! אדגיש שוב, שאני ממש ממש לא לוחץ, להיפך, מנסה לפרגן כמה שיותר... אך עצם ההצעה ללכת לסקסולוג יכולה להיות מלחיצה בטירוף. זאת הסיבה שאני מאוד מתלבט בנושא. בכל אופן, אם מישהי מכירה סקסולוג ממש טוב, אשמח לדעת :)

ברור שסקסולוג יכול לעזור

שלום, בתור סקסולוגית, אני יכולה להגיד שהרבה אנשים מגיעים לחדר הטיפול עם בורות, פחד, חרדה, וציפיות לא מציאותיות ממיניות ומבני זוגם. אחד הדברים הראשונים היא להרגיע, לנרמל חששות ואח"כ להרחיב את הידע ואת ההכרות עם הגוף ועם המיניות שלנו. הרבה פעמים נדרשת חדירה לנסות ולהבין מה הדבר שחוסם את האדם בדרכו למימוש המיניות שלו באופן שהוא רוצה. מומלץ להכנס לאתר איט"ם- איגוד המטפלים המיניים כדי לראות מי ליד הבית או איזה מרפאה יכולה לתת שירותים יעילים לטובת הצורך הספציפי. בהצלחה

heyboy

New member
זה בדיוק מה שיש - פ ח ד !!!

אני מפחד מאוד האם סקסולוג זוהי הכתובת והאם יש ביכולתו/ה לעזור , כי אם לא, זה ייצור לחץ איתן על החברה שלי וכמו שכולכן הדגשתן בחוכמה, זהו הדבר האחרון שאני רוצה....

היכולת להציע בעדינות

שוב, הפוקוס לא צריך להיות על איזה פתרון ימצא, או מה הדרך שבה תבחרו אלא בשביל מי זה נעשה. אם הכוונות שלך באמת הן עבורה, מתוך מקום שדואג לה, ולא מתוך מקום מצואיסטי שרוצה להיות זה שהיא גומרת איתו, אז ברור שזה רעיון מעולה. אם אתה רק רוצה לסמן וי ולהיות משימתי, ולראות אותה עושה את זה עבורך, זה לא יילך. הלהיטות שלך משדרת מסר כפול. אני רואה את האכפתיות והדאגה, מצד שני, יש משהו מוגזם בפוקוס על זה בחיך. צריך ללמוד להרפות לפעמים ולא ללחוץ, כי הלחץ מורגש.

5halo

New member
דבר ראשון אני חושבת שזה ניפלא

איך שאכפת לך ממנה ומהסיפוק המיני שלה..... גברים כמוך זה בהחלט נדיר (וכיף לגלות כול פעם עוד אחד כמוך) דבר שני- אני ישתף אותך במשהו, האורגזמה הראשונה האמיתית שלי הייתה בגיל 23. יש את ברות המזל שגומרות באמת כבר מגיל 15 ויש את אלו שמגלות את נפלאות האורגזמה רק בגיל 50. זה ניפלא שאתה מעוניין שהיא תחווה את החוויה הזו אבל לדעתי צריך לתת לזמן לעשות את שלו. לי יש הרגשה שככול שאתם "רודפים" אחרי האורגזמה כך היא גם "בורחת" ומתרחקת. הלחץ הנפשי שבא מתוך הסיפור הזה מונע ממנה להגיע למקום הרוגע והשלווה שהיא צריכה בשביל לחוות אורגזמה. לא שאני חושבת לרגע שאתה מלחיץ אותה בכוונה אבל אני יודעת איך אני הייתי מרגישה אם הייתי במקומה מול הבן זוג הכי סבלני, אבל עדיין מעוניין שאני "אגמור". אני גם מטפלת ארומתרפיסטית ולא שאני באה להחליף ליווי צמוד של מטפל ארומטרפיה או רופא, אלא זה המלצה בלבד, ישנם מספר שמנים שיכולים לעזור: שמן ילאנג ילאנג, שמן יסמין, שמן פטשולי, ושמן וורדים. את השמנים האתרים לא שמים ישירות על הגוף אלא בעזרת שמן בסיס (שקונים איפה שקונים את השמנים האתרים) ואתה יכול לעשות לה עיסוי מפנק איתם בכול הגוף, אין צורך להחדיר אותם לתוך הווגינה הם חודרים למחזור הדם. ואולי זה יעזור בברכת עונג והנאה הילה

heyboy

New member
איזה יופי

תודה לך על עצתך, זה בדיוק סוג הדברים אליהם התכוונתי - אותם הדברים שעדיין לא ניסינו ויכולם לעזור מבלי להלחיץ יותר מידי (כמו ייעוץ מיני). את יכולה בבקשה לפרט קצת יותר היכן ניתן לרכוש שמנים אלה וכיצד בדיוק להישתמש בהם - יחד או כל אחד לחוד? חמים? אולי עם אלכוהול? (אולי גם עם שתיית אלכוהול?)...? או שאולי את יכולה לכוון למקום באינטרנט היכן ניתן למצוא מידע טוב ואמין...? נ.ב. העובדה שאמרת שהגעת לאורגזמה רק בגיל 23, אומנם מורידה קצת את הלחץ, אך זה גם תלויי בבן זוג וכמה אתם פתוחים זה לזה וחמים אחד לשני... וזו בדיוק הנקודה שאני לא מבין למה זה לא קורה... תודה רבה

5halo

New member
את השמנים ניתן לרכוש בבתי טבע

חס וחלילה חס ושלום אוי וואבוי עם אלכוהול!!!! לא לא לא לא לא לא לא שמנים אתרים ואלכוהול לא חברים טובים ואחרי שאמרתי את זה... אופן שימוש לעשות תערובת של שמנים עם השמן בסיס, לא יותר מ12 טיפות על כול כף שמן בסיס ולא יותר מ4 שמנים אתריים בתערובת. ותפנק אותה בעיסוי בכול הגוף לפני ההתעלסות.... לא לחמם אין צורך תשים על הידיים קודם והידיים שלך יחממו את זה בעצמן. אי אפשר לדעת למה זה לא קורה מה שאפשר לעשות זה פשוט לשחרר (סורי על השפה הרוחניקית אבל...) הניסיון שלכם לרדוף אחרי האורגזמה מרגישה לי (שוב זה דעה שלי ככה אני קוראת את הדברים) שגורמת לכיווץ... כיווץ לא מביא לאורגזמה האורגזמה האמיתית זה התרחבות. העצה שלי תפסיקו לרדוף אחרי האורגזמה ופשוט תיהיו בתוך הנתינת אהבים. תעבדו על שיחרור והרפייה ואולי בסופו של דבר האורגזמה תבוא אני מקווה שהמשכתי לעזור אם יש לך עוד שאלות לגבי השמנים אתה מוזמן לפנות אלי במסרים אישיים. שיהיה הרבה עונג הילה

הרבה נשים לא גומרות (לא באופן קבוע) אבל...

להבדיל מגברים שבכל סקס הם חייבים לגמור, אצל נשים זה קצת שונה, לפעמים יכול להיות לנו סקס מאוד מהנה וטוב מבלי לגמור. לגבי החברה שלך, אם היא לא גמרה מעולם, כנראה שיש אצלה בעייה פיזית ואני כן ממליצה לה ללכת לסקסולוג או להתייעץ עם רופא נשים. לך אין כל קשר לגמירה שלה, גם אם תתאמץ, לדעתי הבעייה רק אצלה או פיזית או בראש, בכל מקרה... לא יזיק לה להיבדק אצל רופא. אם היא לא גומרת מאוננות (והיא מכירה את הגוף שלה הכי טוב) אז יש לה בעייה גופנית. כמו שישנן שנים שמרטיבות הרבה וישנן נשים שלא מרטיבות גם בזמן הגמירה, אז אני אישית מכירה בנות שלא גומרות מסקס בדיוק כמו בנות שאני מכירה שגומרות רק ממגע. זה שונה מאחת לשניה. אגב.. יפה מצידך שאיכפת לך ממנה, אבל תדבר איתה שתלך להיבדק. ניבה.

heyboy

New member
תודה רבה בנות! - הנה מה שאעשה...(מבקש תגובות)

קודם כל תודה רבה רבה לכולכן על ההענות והתשובות שארוכות והמפורטות שכתבתן לי... ניבה, כפי שהזכרתי בהודעות קודמות, אני חושש שעצם ההצעה ללכת לסקסולוג עלולה להלחיץ אותה מאוד (אך כפי שלי ראובני המליצה, כנראה שפשוט צריך לעשות את זה מאו מאוד בעדינות...). בטח שמתן לב שאני מאוד מתלבט "מצד אחד... מצד שני...", בד"כ אני אדם החלטי למדי, אך זוהי נקודה מאוד רגישה ואני רוצה לגשת לנושא בשיא הרגישות ורכות האפשרית... במהלך כל ההתכתבות, גיליתי על עצמי דבר חשוב - אומנם אני מנסה לא להלחיץ אותה (מילים/מעשים) אך אין ספק ישי מידה מסויימת של לחץ אצלי בנוגע לדבר. מן הסתם, שלחץ זה משודר אליה אולי ב"השתדלות" היתרה על המידה או בדרך אחרת... לכן, מה שנראה לי הכי נכון כישו זה לשנת גישה! קודם כל, עבודה עם עצמי ולהוריד את הפוקוס, בכדי לא לשדר אפילו טיפה אליה. אחכ נתחיל בהדרגתיות ליישם את העצות המעולות שנתתן - נתחיל מהקטן לגדול: ראשית, נשתמש בשמנים שהילה הציעה 0 במטרת מסז', ואם יהיו אפקטים חיובים נוספים - רק טוב :):) שנית, שאלתי אותה האם היא מעוניינת לקרוא הפסרים על מיניות האשה והיא ענתה בחיוב רב. אז שני הספרים שלי ראובני הציעה יהי המתנה הבאה שלי, אם הם יעזרו אחלה, ואם לא - יהיה לה משהו מעניין לקרוא לפני השינה... :)) אם לאחר תקופה יהיה צורך - אזי אולי אנסה להציע לפנות לסקסולוג (אגב, פה בטח אבקש עזרה לגבי סקסולוג טוב באזור...) מה דעתכן ? :)

למעלה