גמירה

לנושש 17

New member
גמירה

אני מקימת יחסי מין כחצי שנה בערך ולא הצלחתי לגמור, אני לא יודעת מה מפריע לי אני מרגישה שיש לי תחושה של פיפי ויש לי צמרמורות ברגלים ובידים ואני מרגישה שאני עוד שניה עושה פיפי וזה מרתיעה אותי ולאחר שאני מפסיקה עד שאני נרגעת מתחילה לכאוב לי הבטן במהלך היחסים, כאילו הבטן התחתונה, והדגדגן שלי נהיה מאוד רגיש וכואב כשנוגעים בו זאת בעיה אצלי כדאי ללכת בשביל זה לגניקולוג? עוד שאלה כשיורדים לי ונוגעים בדגדגן הרגלים שלי מתחילות ממש לרעוד ואני לא יכולה להפסיק תזה האם זאת בעיה שנמאצת רק אצלי או שיש עוד בנות שגילו ממה זה נובע ואין אפשר להפסיק תזה ? אני מקווה שתדעו לענות לי תודה :)

שגיתא

New member
אוי מתוקה ../images/Emo214.gif../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

זה חלק ממה שאת אמורה להרגיש
כדי להבין יותר לעומק או לאט ובלי לחץ נסי לענג את עצמך ואז תביני יותר את התהליכים הפיזיולוגיים של
הגוף בעת המגע המיני והתעצמותן של התחושות לאט לאט או מהר תלוי במידת התשוקה שלך לבן זוגך
עד כביכול ליעד המובקש שזאת האורגזמה למרות שלעיתים גם ההנאה שבתענוג והליטופים שאת חווה או מחווה בהחלט מהווים יופי של תחושת סיפוק
והתחושה של הפיפי שאת מרגישה זאת בעצם הגמירה (האורגזמה) אל תעצרי אותה זה לא פיפי (זה מה שנקרא שפיכה נשית/נרתיקית) אפילו נסי להריחי אותה זה לא אותו ריח, אל תתביישי פשוט שחקי עם עצמך לבד או אפילו עם בו זוגך למרות שלבד אין את עניין הלחץ מקסימום בפעם הבאה תעיזי יותר בהצלחה שגיתא

לנושש 17

New member
תודה שענית לי מהר אבל..

אני לא מבינה למה מתחילה לכאוב לי הבטן התחתונה ולמה הדגדגן נהיה רגיש אני מקווה שתדעי תתשובה לכך.

שגיתא

New member
מה שאת מתארת זה האכזבה של הגוף ../images/Emo54.gif../images/Emo66.gif

בכל תהליך החוויה המינית שלב אחרי שלב הגוף מכין את עצמו שרירית ועצבית להנאה הסופית ואת מתוך הלחץ לא נותנת לא להתפרק וזה מרגיש אצלך ככאב פיזי
, (זה בערך המקבילה למה שהגברים קוראים כאבי ביצים
, אז אני קוראת לזה כאבי חצוצרות
או כאבי ביציות עכשיו גם זה שאת עוצרת את עצמך זה הפעלת שרירים מאד חזקה וכנראה בגלל זה כואבת הבטן, אבל מקרה (שלא נראה לי שזה המקרה כאן) אחר שיכול להיות האם כשאת הולכת לשירותים לפיפי האם שורף ייתכן שיש לך דלקת בדרכי השתן וזה מפריע למה שקורה בגוף אצלי למשל פעם כל כך רציתי מישהו שנדלקתי עליו אבל היינו בדייט ואני הייתי עדיין בתולה, וממש לא התכוונתי לאבד את בתולי באוטו או במלון אבל הייתי צריכה לרסן את עצמי כל כך חזק, והצורך לרסן את הדחף הזה של הגוף החצוצרות שלי ממש כאבו לי
אך אל דאגה פיציתי
היטב את החצוצרות שלי מאז (אמנם לא איתו) אבל זכיתי בכמה מאהבים איכותיים
בהצלחה שגיתא

לנושש 17

New member
אני לא יודעת איך להשתחרר מהלחץ

אני אומרת לעצמי שאני לא צריכה פיפי וזה ולא יודעת זה פשוט לא הולך :(

שגיתא

New member
עד שלא תסמכי על גופך ../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

לא תצליחי להשתחרר
זה הכל בראש מתוקה, הגוף מותאם שאם את במגע מיני לא יכול לברוח שתן ובטח לא בגילך אחרי לידות אולי ? (מי שכבר בד"כ עושה דבר כזה ותתפלאי יש כאלה דברים מתוך בחירה זה בד"כ שליטה טובה בסוגרים של הגוף) במערכת זוגית יקרה יותר מפעם שהבן זוג שלך יראה אותך לא במיטבך
, זה קורה לא צריך להבהל או להתפדח זה כמו ההבדל של אלה שמנסים להסתיר או להסתתר מרוב שעושים שעושים "רעש"
הם בולטים יותר, ואלה שמתייחסים טוב קרה, העולם לא עמד מלכת והחיים ממשיכים
נסי פעם אחת מה כבר יכול לקרות סמכי עלי שלא תתחרטי
ואם את כל כך מתעקשת את יכולה לעשות התעמלות לחיזוק רצפת האגן (זה יופי להתאפק לפיפי) ועוד יותר יופי
מאד לשרירי הנרתיק
זה יחזק את הבטחון שלך בנושא בהצלחה שגיתא

xorgad

New member
כל אשה זה עולם שונה... בעניין הדגדגן, כנסי

הדגדגן זה המקום הכי רגיש בגוף האשה ובעיקר הכי מפונק באופיו. אין אשה דומה לרעותה כשמדובר בדגדגן. ישנן נשים שאוהבות טיפול ממושך, אגרסיבי ויש כאלו שמעדיפות מגע עדין, ולאחר האורגזמה אינן מרשות לגעת בדגדגן שלהן מפאת הרגישות... על פי נסיוני כגבר, אני מאבחן את הדגדגן שלך כרגיש באופן ייחודי, רגישות הנובעת, בין היתר, מעצבים המקרינים גם לרגליים תחושות שלא תמיד הן נעימות. הטיפול בדגדגן שלך חייב להיות איטי ומחושב, בזויות ובקצב שאת תקבעי. נסי למצוא את שביל הזהב שלך על ידי אוננות. אשמח להחליף איתך מילים באימייל [email protected] ארנון

למעלה