גמירה ממציצה

almog1620

New member
גמירה ממציצה

אני בן 15 וחצי ואתמול מצצו לי בפעם הראשונה בחיי. הפרטנר מצץ לי במשך כ-10 דקות ולא הצלחתי לגמור. לאחר מכן אוננתי בזמן שהוא ליטף אותי וגם אז לא הצלחתי לגמור. בסוף התייאשתי והפסקנו.
השאלה שלי היא: למה לעזאזל לא גמרתי???
יכול להיות שזה היה בגלל התנוחה?- אני ישבתי במהלך המציצה, ואני רגיל לאוננן רק בשכיבה על הגב. זה יכול להשפיעה??? ואם ויתרנו על משחק מקדים זה גם משפיע?
תודה מראש וסליחה אם אני קצת מפרט מדי....

יכול להיות ש...

1. יכול מאוד שמשהו "עצבן" או הטריד אותך בצורת המציצה, ולכן לא גמרת . זה קורה לי המון כשמוצצים לי בדרך מסוימת.
2. ברור שברגע מסוים הפכת "עצבני" ודי מתוסכל, ואז הלחץ וה"עצבים" הפריעו לך לגמור
3. יתכן והיית צריך להשתין, וזה מנע גמירה
אין קשר למשחק מקדים, לדעתי.
האם הפרטנר אגב גמר? או תפקידו היה רק למצוץ לך ?

almog1620

New member
היי

האמת שמשהו אחר מאוד עיצבן אותי: לפני המציצה אמא שלי עלתה עליי שאני נפגש עם בחור, ואז רבנו המון והיא אפילו אמרה לי שאני יכול להתחיל לחפש משפחה חדשה. הייתי ממש מתוסכל ומפוחד. אולי זה מה שמנע ממני לגמור?
בקשר לפרטנר: הוא לא גמר כי המין היה חד צדדי. אבל גם הוא היה בלבוש מלא, יכול להיות שלא הייתי חרמן מספיק ממנו???
אשמח לקבל עוד תשובות בבקשה

ItsikH

Member
יש כמה הסברים אפשריים, והם נתונים להשפעתך
[אני שולל אפשרות פיזיולוגית רק מפני שהבנתי שבדרך כלל אין לך שום בעיה שהיא, ובכל מקרה בגילך נדירה מאוד]

• לחץ נפשי, מתח, הסחת דעת - כדאי להקדים לסקס אוירה נעימה ונינוחה ולא לחץ מיותר [ריגוש לא בהכרח מפריע, תלוי הקשר].
  • הבחור לא מגרה אותך, או שהפעולה שלו לא נעשית באופן שנעים לך - גם על זה אפשר לעבוד במידה מסוימת.
  • אתה לא אוהב את האקט המסוים הזה... אבל תמיד יתכן אחד מסוים שאיתו כן תאהב, אז אל תשלול מראש להבא.

למעלה