גמירה ואוננות

Samentha

New member
גמירה ואוננות

היי,רציתי לספר על בעיה שאני חווה, שאולי תוכלו לייעץ לי בפיתרונה. מממ,ככה. אני בחורה מאוד מינית.מאוד משוחררת, מאוד מתגרה... אבל. אני לא גומרת.גמרתי רק פעם אחד, וגם אז היה לי קשה. אני נהנית נורא, ואז ממש לקראת השיא אני מתחילה לרגיש מגעיל, כמו "מלוכלכת",נעלם לי כל החשק, ואז אני חייבת להעיף את הבחור מעליי. וכשאני מאוננת,זה נורא קשה. כי בהתחלה אני נכנסת לזה, ואז, לקראת השיא, כל מה שאני יכולה לראות זה את עצמי מהצד, וזה מגעיל אותי. שכאילו אני עושה משהו רע. וזה מיד מוריד לי את החשק, אני נגעלת ומפסיקה. אני כן רוצה להנות ממין, עד הסוף. יש למישהו רעיונות? מה לעשות?

לכלוך, גועל ואשמה...

מעניין. מה בעצם מגעיל אותך כשאת מסתכלת מהצד? לראות בת אדם חמודה נהנית? מתרגשת? סמוקה? נסי לראות מה בתוך זה יוצר את התגובה שאת מתארת...

שגיתא

New member
היי סמנתה יש לי חברה ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

שעד לא מזמן היתה בדיוק כמוך
, למרות שהתחילה להיות פעילה מינית בגיל יחסית צעיר, ואולי בגלל זה החרדות המוקדמות שלה לא עברו
, חלק מהבעיה שלה נבעה מכך שהיא חשבה שהשפיכה הנשית היא שתן
, כשהבנתי בעצם ממה נובעת הרתיעה שיענגו אותה במין אוראלי, או החשש הגדול מפני האורגזמה עצמה
, מה שבקשתי ממנה לחשוב, ונגיד ואת גמרת ונהנית מה כל כך גרוע בזה
, הבטחתי לה וגם לך העולם לא יפסיק להסתובב
השמים לא יפלו
, והאדמה לא תפתח תחתיך ותבלע אותך
מקסימום במקרה הגרוע ביותר את תהני ותרגישי טוב
האדמה שלך אולי קצת תרעד
(ולא זה דבר רע) ואולי לרקיע שלך יתווספו כמה גבהים
, ואני מצטערת נכון שנושא המחזור מעט לא נעים נושא הדם אבל ממש ממש לא מלוכלך
הלכלוך מגיע רק עם לא שומרים על הגייניה מינימלית של מקלחת ובגדים נקיים (
מצטערת לא כלפיך האמירות האלה פשוט משגע אותי החינוך או ההתייחסות למערכת הרבייה הנשית על כל סוגיותיה כדבר מלוכלך מוסרית ואו פיזית) וכמה שניתן להשמר ממחלות מין ע"י סקס בטוח
או פרטנר קבוע בדוק ונקי ממחלות
,לדעתי מה שקורה לנו במערכת העיכול הד"כ הרבה יותר מלכלך אז מה לא נלך לשירותים
, הכל חלק מהטבע וחבל להתייחס ללא נעים הזה בצורה שגורמת לך לא להנות ממיניותך בצורה שלמה
, אם קשה לך לבד אולי כמה מפגשים של ייעוץ מקצועי
, או איך להגיע לחשיבה חיובית לטעמי נסי להשתחרר ולהנות, במקרה הגרוע ביותר תמיד תוכלי לחזור למצב של הלא להנות
בהצלחה והנאה רבה שגיתא

למעלה