גמירה בזמן סקס

שיר שיר1

New member
גמירה בזמן סקס

שלום, אני בת 22. כשאני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי אני לא מצליחה לגמור. אני מאוד נהנית מהסקס עצמו ומאוד אוהבת את החבר אבל פשוט לא גומרת. גם כשהוא יורד לי אני לא גומרת. יש לציין שבאוננות כשאני לבד אני גומרת בהחלט. מה עושים?

ToryMaster

New member
מכוונים אותו

במילים או בתנועות, חזק יותר, מהר יותר, במקום ההוא. תקשורת זה הדבר הכי חשוב לסקס, לדעתי.

שגיתא

New member
נסי לשים לב ../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

מה שונה כשאת מענגת את עצמך, לבין המצב שחבר שלך מענג אותך, נסי לבדוק מה שונה ומה דומה ייתכן שהוא לא נשאר מספיק באיזור אחד, ייתכן ועצמת הרגשות והתחושות שאת מקבלת בזמן שהוא מענג אותך מבלבלת אותך וקשה לך להתמקד ולנתב את התענוג ככה שתווצר גמירה
דבר נוסף בשלוש שנים האחרונות גיליתי (ורק בערך 5 שנים שהתחלתי עם המיניות הזוגית
) שכשאין לך יעד מטרה ברור האורגזמה ושכל האקט המיני הוא מרוץ מטורף לאורגזמה מאבדים המון הנאה בדרך, כלומר שכל שלב במשחק המקדים בגיפוף והליטופים
מקבל את מלוא תשומת הלב ואני לא מתייחסת אליו רק כשלב לפני השלב הבא, אין זמנים קצובים
, אני כל כך נהנית רק מהמגע, מהנשיקות מזה שמענגים אותי או שאני מענגת בחזרה (אגב גם מזה שאני מענגת אני נהנית מאד) הרבה פעמים אנחנו גומרים תוך כדי (הרבה פעמים אני גומרת כמה פעמים בדרך) לפעמים נחים לפעמים מורידים הילוך (זה יכול להמשך הרבה זמן
) ולפעמים שאנחנו מאד חרמנים זה יכול להמשך 20 דקות ושנינו או רק אחד מאתנו מסופק היטב, אבל בגלל שהסיפוק שלנו מובטח באיזשהו שלב וההנאה מהמגע עקב כך יש לנו את כל הזמן שבעולם ללמוד את צפונות גופינו וגוף המדהים שלי ואני יודעת שזה לא מקובל אבל כבר טענתי שאזני המדהים שלי שבשנתיים האחרונות אני פשוט מפונקת מינית
שכבר לא נעים לי אבל חלק מהעניין שאני לא נבהלת מרעיונות לא מפחדת לשאול או לענות
ומלנסות כמעט כל רעיון והכל מתוך ידיעה ברורה
שהמדהים שלי קשוב לגופי שלא יכאב והכל נעשה בכבוד הדדי ועדיין אני מגלה נקודות תורפה
בגופי למגעו בהצלחה והנאה רבה שגיתא

היי שיר ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה. האם הדרכת אותו או הראית לו מה עושה לך טוב?

מיכל9000

New member
אם תרשי לי

קודם תלמדי טוב טוב באוננות איך בדיוק את מגיעה לפורקן (קצב מגע מהירות וכו ) ואז ורק א כשאת מודעת לצרכים שלך תשבי עם הבחור ותלמדי אותו בדיוק איך לעשות לך את זה בדיבור בהסבר וגם להנחות אותו עם היד לאט לאט והוא ילמד בהצלחה

למעלה