גמילה..

גמילה..

הקטנה (גדולה) בת שנתיים ו-4. גמולה מגיל שנה ושמונה (מרצונה). נגמלה כמעט בין לילה גם ביום וגם בלילה. בתקופת הגמילה (המאוד קצרה) לא היו כמעט פיספוסים. לאחרונה, לאחר חצי שנה יבשה לחלוטין פתאון התחילה להרטיב בלילה כל לילה! לא עבר עליה שום דבר משמעותי ולא נראה שזה משהו פסיכולוגי. בהתחלה קישרתי את זה עם הקור (התופעה התחילה עם הגל קור הראשון שהיה) אבל לא נראה לי שכל כך קר לה. היא פשוט עושה במיטה וממשיכה לישון (לא קוראת לי או מתעוררת מזה). אנו מנסים להרים אותה באופן יזום פעמיים באמצע הלילה לפיפי ובדרך כלל זה עוזר (כשאנו מתעוררים..). יש פתרון אחר? הרגרסיה הזו ידועה? פתרונות קסם?

קודם כל אולי כן קר לה ודבר שני

אולי היא שותה יותר מהרגיל לקראת ערב? אני לא הייתי לוקחת אותה בלילה לעשות פיפי אבל יש בנושא הזה כמה דעות בפורום. בכל אופן שיהיה בהצלחה

בוליפלג

New member
היי../images/Emo13.gif

דעתי: באם את שוללת כל שינוי פסיכולוגי, הייתי פונה לבדיקת רופא - שיהיה (כמו שאומרות הפולניות, ואני ביניהן
) מלבד זאת חשבי האם היא שותה יותר מבעבר לקראת שעת השינה? האם יש איזשהו שינוי בטקס השינה - שעת ההשכבה? וכד'.. ולבסוף, אם זה מונע את הבריחה בלילות, אני כן בדעה שיש להעיר וללוות לשירותים במהלך הלילה.. בהצלחה ושיהיה יבש

tookmy

New member
אצלנו זה גם קרה עם פרוץ החורף

אבל מה שהחריף את המב היה שהיא היתה מקוררת/חולה חלק מהזמן. עוד לפני שהגיע הקור הגדול, כשרק חלפה ההתקררות ותיגברתי את ענייני השמיכות/שכבות שהיא עטופה/חימום זה הפסיק. אני מלבישה חם חם בלילה. אם היא חולה או מקוררת זה ישר בורח.

למעלה