גמילה ../images/Emo4.gif
חייבת לשתף ואשמח אם אוכל גם לקבל עצות. אנסה לקצר את הסיפור- הקטנה גמולה כבר שבועיים בשיתוף פעולה עם הגן (לא כולל שנת צהריים ולילה כמובן). ביום שישי האחרון מטפלת "חמודה" בגן כנראה ממש לקראת סוף היום ואחרי שהקטנה התאפקה החליטה להציעה טיטול לקטנה (ואמרה שהקטנה ביקשה טיטול). לקחתי אותה מהגן עם טיטול כעוסה ופגועה על "כאילו" שיתוף פעולה של הגן כשבעצם מטפלת אחת החליטה אחרת
. חשוב לציין שלפני כן היו לנו ימים טובים יותר ופחות עם פיספוסים יותר ופחות לסירוגין הן בגן והן בבית. בתאום מלא עם האחראית המשכנו בגמילה מתוך ידיעה ומחשבה שהצעד שנעשה הוא נכון והיא מוכנה לגמילה. בשישי בערב וגם במהלך השבת הקטנה לא רצתה לעשות בשרותים כשהצעתי לה (למעט פעם אחת) כשרצתה אמרה שהיא רוצה (פעמיים) ופספסה קקי. אתמול אחרי שיחה עם המטפלות נמסר לי שהיה יום בסדר בגן למרות שהיו צריכים להציע לה ולדובב אותה ללכת לעשות וכנראה שלא הלכה יותר מידי. אחרי הצהריים הצענו מידי כחצי שעה והלכה רק פעם אחת לפני המקלחת בשעה 7+ כשלקחתי בחשבון שבגן אחרי שהתעוררה עשתה מה שאומר שלא היתה בשרותים 4 שעות. הצענו לה ואפילו לקחתי אותה מידי פעם ושכנעתי אותה לעשות אבל גם אחרי שהתיישבה אמרה אמא אין לי וירדה להמשיך לשחק. היום בבוקר הופיעה ליד מיטתי (מה שלא קורה) ואמרה שעשתה קקי בטיטול (מה שלא קרה) הצעתי לה ללכת לשרותים ישבה לרגע וירדה ואמרה שאין לה. החצי שלקח אותה לגן בסביבות 8 אמר שלא עשתה בשרותים עד שלקח אותה. בבוקר היא שותה בקבוק 240 וכרגע אני לא יודעת איך הולך לה בגן אני יתקשר לקראת הצהריים להתעדכן. ברור לי שהיא מתאפקת השאלה אם זו התאפקות סבירה ומה לעשות בנושא? גיגלתי בנושא ולא מצאתי פורומים או חומרים שיעזרו לי בנדון ואני אפילו לא יודעת למי אני אמורה לפנות בנושא כזה. לכל מי שהחזיקה מעמד וקראה עד כאן אשמח לעצות הערות והארות. תודה אני
חייבת לשתף ואשמח אם אוכל גם לקבל עצות. אנסה לקצר את הסיפור- הקטנה גמולה כבר שבועיים בשיתוף פעולה עם הגן (לא כולל שנת צהריים ולילה כמובן). ביום שישי האחרון מטפלת "חמודה" בגן כנראה ממש לקראת סוף היום ואחרי שהקטנה התאפקה החליטה להציעה טיטול לקטנה (ואמרה שהקטנה ביקשה טיטול). לקחתי אותה מהגן עם טיטול כעוסה ופגועה על "כאילו" שיתוף פעולה של הגן כשבעצם מטפלת אחת החליטה אחרת