גמילה מתרופות.

גיא26

New member
גמילה מתרופות.

האם מישהו התנסה בגמילה מתרופות הרגעה(חוקיות כמובן). נטלתי במשך כמעט 2-3 שנים לוראזפאם(לוריוון), ועכשיו מנסה להיגמל ונעזר בוואליום. איך והאם אפשר בכלל להיגמל? תודה.

addi

New member
אפשר, תמיד אפשר - השאלה היא

אם אתה רוצה להגמל, אל תשחק עם עצמך בעניין הזה ואל תפעל בגלל לחץ חיצוני של משפחה או כל דבר אחר. הכל עניין של החלטה ואם אתה עומד מאחריה, כי אם אינך שלם אתה עשוי לעבור הרבה "סאלטות" של פנימה והחוצה עם השימוש בכדורים. לעניין. גמילה מדיאזופין נעשית על ידי הפחתת מינון, אם יש מי שיכול לעבוד אתך, תתן לו להכתיב לך מינון ואל תיקח בעצמך, תאמין לי שזה עובד.

tigerbengali

New member
אני לא אוהב להמר על מיספרים כל כך

קטנים.אפילו עם זה לא כסף שלי,על אחת כמה וכמה אם זה הימור על החיים שלי!!!

tigerbengali

New member
גמילות מבנזו(דיאז...)זו המומכיות

של פורום ההתמכרויות ביואל/וואלה.תבקש את עודד

BENZO

New member
מדוע אתה רוצה להיגמל?

שאלה זאת אני שואל כי למעשה אפשר להיות מכור לבנזודיאזפינים כל החיים, זה הרי חוקי לגמרי, מאד זול ואם אתה כבר בפנים בד"כ יש רופא שדואג לך למירשמים. אז מה הבעיה בעצם? עד כמה אתה מוכן להתאמץ ולהקריב בשביל הגמילה הזאת? אני בעד גמילה אבל לא בכל מחיר, כדאי לשקול את הדברים ולראות מה האלטרנטיבות שעומדות בפניך.

אפשר להיגמל מכל דבר.

צריך כח רצון. והרבה. מכל הרגל מגונה שרוצים להיפטר ממנו צריך כח רצון עז. גם אם מישהו החליט על דיאטה..הוא צריך כח רצון כדי אשכרה לבצע אותה היטב. אם אתה לא צריך כאלו תרופות.. תוריד לאט לאט ת´מינון. ככה עם הזמן זה פחות ופחות.

למעלה