גמילה מסמים

oz miri

New member
גמילה מסמים

יש לי מפה של אחד מהמטופלים לשעבר אצלנו, מכור שהתחיל תכנית גמילה לפני חודש, במפת הלידה אני רואה את כל הסימנים לנטייה להתמכרות: נפטון בצמידות עם מרקורי על הasc- כלומר מחשבה הזייתית-הנוטה להתמכרויות במזל עקרב( משהו מאוד תת הכרתי), פלוטו אורנוס צמידות ב120 לירח מה שאני רוצה לשאול זה לגבי ההוה 1. במפת הטרנזיטים פלוטו נכנס לו לבית 1 צמודה למרס אבל 90 עם פלוטו השנתית, אמנם פלוטו בבית 1 מסמל כאילו לידה מחדש שינוי האני וזה פורץ חזק כי זה בקשת..אבל מה מסמל ה90 לפלוטו הלידתית? טוב או רע? 2. לעומת זאת במפה פרוגרסיבית הפלוטו בבית 9 בבתולה עם 180 לסטורן בדגים .בית 3 , לפי שליטי המפה הוא פלוטו ובדגים תת מודע ונפש ושם יש הסטורן.. יאיר הבחור התחיל תוכנית גמילה ולקח על עצמו את הסטורן.. מה יותר חזק הימצאותו של פלוטו בבית 1 חיים חדשים(בלי סמים?) או פלולטו בקידומים בבית 9 בבתולה עם 180 עם סטורן? האם אתה יכול לראות אור של תקווה?

או של תקוה תמיד יש, אבל..

הגיע הזמן להרחיב את אוצר המלים שלך. פלוטו בבית 1 הוא לא `חיים חדשים` או צורך בהם : פלוטו בבית ה 1 הוא צורך בחוויות עוצמתיות בבית הזה, וצורך חזק מאוד לגעת בחוויות הקשורות למוות לכוח ולעוצמה, ובין היתר גם להגיע למצבים פלוטוניים, כלומר כאלה הדורשים ממך להתמסר בצורה טוטאלית, ללכת עד הסוף, ולבדוק את הגבולות שלך. לא כתבת שליט של איזה בית הוא, אבל זה חשוב. הצורך הפלוטוני הזה יכול גם להראות על התחלות של גמילה, אבל אם לא ידע להתחבר לחוויות האלה דרך עצמו, יתחבר אליהן בצורה ההפוכה : במקום שליטה - איבוד שליטה. במקום להיות בבקרה - יהפוך להיות קרבן פלוטוני של הרצונות והחשקים שלו. פלוטו הוא מאגר עצום של כוחות חיים והרס, אבל אנחנו בוחרים מה ניקח ממנו.. לגבי מרקורי נפטון על האמ סי - כן, זה חזק מאוד, ולא קל להתמודדות. לא הצלחתי להבין שליטים של איזה בתים הם אלה.. אבל כדאי לנתח את זה לעומק. וזו המשימה הבאה שלך : את מי מייצג נפטון ואיך ? וכנ`ל גם לגבי פלוטו, ומרקורי. בואי נמשיך מכאן, ונראה לאן הולכים.

למעלה