גמילה מסימילאק

תוקיתוק

New member
גמילה מסימילאק

בוקר טוב, האמת היא שיש לי כמה נושאים להתייעץ בהם. ביתי בת שנה וחצי ושותה סימילאק בבוקר ובערב, מתי ניתן להפסיק עם זה? חוץ מזה, אני מחפשת מישחק, ספר וקלטת בשבילה, על מה אתן ממליצות כ"אטרקציה" טובה? מה עושים בחודש אוגוסט האיום שיש לנו 3 שבועות חופש (ומשלמים על חודש מלא...)

dolly2

New member
מנסה לענות

אנחנו באותו גיל כבר עברנו לחלב פרה, אפשר גם לדלל את הסימילאק, לשים כפית אחת ב180 מים. ספר אטרקטיבי: כל סדרת הפינוקי הם אטרקציה בגיל הזה קלטת אטרקטיבית: דיג דיג דוג החדש באוגוסט אנחנו נשארים בגן לקיטנה של 10 ימים

אילתית 2

New member
עונה גם כן

נסיכתי בת שנה ו 10 חודשים ואין לי בעיה עם הסימילאק לוקחת בקבוק בוקר וערב וסבבה בריא מזין למה לא?! לא חושבת כרגע להפסיק זורמת איתה רוצה לוקחת לא רוצה לא צריך לגבי ספרים ומשחקים יש המון: ספרים - אוהבת מאוד מגיל צעיר מקריאה לה והיא מכירה כבר את הסיפורים ומספרת גם היא יש כבר ממש ספריה קטנה בבית הלהיטים: אליעזר והגזר, האריה שאהב תות, תירס חם, הבית של יעל, איה פלוטו, פרפרים מרחפים, הלו הלו אבא/אמא (2 ספרים), הפיל שרצה להיות הכי, הצבע הכי יפה בעולם DVD - להיטים אצלנו - כספיון, פיית הקסם, במבוני אין כמוני, טולי בלבולי, פים פם פה, חיתולי, דיג דיג דוג, רינת בארץ המילים, אוגוסט הקרוב אין לי בעיה כי נמצאת במשפחתון מדהים שבו אין חופש באוגוסט חודש מלא במחיר הרגיל ממש מעולה כם כי אני יהיה ב"ה בחופשת לידה בבית שנה הבאה נחשוב כבר

lulyK

New member
יש שתי גישות לגבי הסימילאק:

אחת אומרת שכבר בגיל שנה אפשר לעבור לחלב פרה ושניה מדברת על גיל שנתיים (אגב, אם אני לא טועה, משרד הבריאות ממליץ על שתי הגישות, כלטומר סותר את עצמו. לגבי הנקה, ההמלצה היא חד משמעית לגבי שנתיים לפחות, כך שאני החלטתי להמשיך גם עם התמ"ל עד הגיל הזה). בגיל שנה וחצי הבן שלי עוד לא היה במסגרת, אז המשכנו באוגוסט כרגיל (בית, גינה, בריכה, משחקיה).

טל המשיך לשתות מטרנה עד גיל שלוש

ואז עשינו גמילה יזומה. לנו באוגוסט יש קייטנה בגן לשבועיים ואז נשארים לנו רק 10 ימי חופש.

galit74

New member
מנסה לענות

הבן הגדול שלי שתה את התחליף חלב עד גיל 4!! השני זרק כבר בגיל שנה, לא רצה יותר גם לא חלב. הקטן בן חצי שנה. לגביי חודש אוגוסט זו בעיה קשה. אצלנו היו רק שבועיים בחופש והייתה אז במעון אפשרות לעוד שבוע קייטנה (בתשלום גבוה אומנם אבל לא הייתה ברירה) ואח"כ לקחתי חופש. כל ספר, קלטת, משחק מהווים אטרקציה לזמן מוגבל. אין פתרונות קסם צריך כל הזמן להיות יצירתיים.

למעלה