גמילה מהנקה

שחרולה

New member
גמילה מהנקה

,Ester I am breastfeeding my girl for a year and 2 months now. She is eating everything and is getting breastfeeding milk from the afternoon and in night. The main problem I have is that I feel my girl has become adicted to me and is using me as her מוצץ. I would like to reduce the breastfeedings at the afternoons to be reasonable and not every 15 min, but I am not succeeding in that.. Giving her games, books, food, something to drink - nothing helps - she cries for ציצי until I give up. How can I stop this? I want to continue the evening, night and morning times, but not this crazy afternoon ceremony. Pls. help!!

Breastfeeding is much more than

food......it is comfort, healing, soothing, entertaining, love, and so much more. I have news for you.........You were not invented to replace that silly little plastic thing we call a motsets......it was invented to replace you but it is not even close to what the baby gets when she feeds. I am sure that if you take her out for a walk or to play in the park, she will not ask to feed as often. Is anything happening in your life that may be making her need you more? If it is not convenient to feed her , you can tell her that this is not a good time, and that she must wait until later.​

maya100

New member
תרגום: הנקה היא הרבה יותר מאוכל..

היא נחמה, ריפוי, הרגעה, בידור, אהבה והרבה יותר. יש לי חדשות בשבילך...אשה לא הומצאה בכדי להחליף את הפלסטיק הקטן שאנו קוראים לו מוצץ...המוצץ הומצא בכדי להחליף אותך אבל הוא אפילו לא מתקרב למה שתינוק מקבל כאשר הוא יונק. אני בטוחה שאם תיקחי אותה לטיול בחוץ או לשחק בפארק היא תבקש פחות לינוק. האם משהו קורה בחייך, שאולי גורם לה להזדקק לך יותר? אם זה לא נוח לך להניק אותה את יכולה לומר לה שזה זמן לא טוב כרגע ושהיא צריכה לחכות עד מאוחר יותר.

maya100

New member
ובנימה אישית:

אני מסכימה לגמרי עם אסתר ומכירה את המצב מקרוב (אביגיל בת שנה ו - 11). אנחנו בפורום הנקה קוראות לזה "שלוקים" וזה בהחלט יכול להוציא מהדעת. אני ממליצה לך לנקוט במס' אסטרטגיות - ראשית, באמת להשתדל לא ללכת הביתה אחרי הגן. לפארק, לים (עכשיו הימים מתחממים), לחברים, לג'ימבורי ובעצם לכל מקום בו היא תהיה מוסחת ע"י דברים אחרים. לאחר מס' ימים היא תתרגל לעובדה שלא יונקים אחה"צ. אם בכל זאת היא מבקשת, להסביר לה בצורה עדינה אך תקיפה שכעת לא יונקים ולומר לה מתי היא כן תוכל לינוק (ואני ממליצה לך גם להסביר למה, אפילו אם נראה לך שהיא לא מבינה לדוג - "אנחנו יונקים רק בבית, כשנגיע הביתה תוכלי לינוק", או, "לא נוח לי כעת להניק אותך, תוכלי לינוק לאחר האמבטיה") את תראי שאם תהיי עקבית תוך מס' ימים היא לא תבקש יותר, כי היא תבין מתי כן ומתי לא. בלי קשר, אני מזמינה אותך להתייעץ בפורום הנקה, שם תמצאי אמהות רבות מאוד במצבך. תוכלי גם לעשות חיפוש על שלוקים או להסתכל במאמרים בנושא גמילה ותקבלי רעיונות נוספים.

למעלה