גמילה מהנקה

גמילה מהנקה

היי אני צריכה עצות לעזור לבת שלי להגמל מההנקה. היא לא מוכנה לאכול אוכל רגיל ולא מוכנה לטעום מהמטרנה... תודה
 
מבקבוק היא מוכנה? למשל חלב שאוב??

אם כן זאת השיטה שהצלחתי להעביר את הבת שלי בזמנו מחלב אם לתחליפי חלב: באותו בקבוק ערבבתי חלב אם+תמ"ל מוכן, בהתחלה כמות חלב האם היתה גדולה יותר מהתמ"ל, למשל 80 ס"ס חלב אם+40ס"ס תמ"ל ובהדרגה שיניתי את היחסים בינהם. רק ככה הצלחתי להרגיל אותה לטעם של התחליפים.
 
תודה

ממש תודה איך לא חשבתי על זה קודם... רק את זה לא ניסיתי... יש לך שיטה גם איך להרגיל אותה לפירות וירקות? ושוב תודה רבה
 
עם פירות אני לא הצלחתי... לא אהבה...

גם הקטנה לא אוהבת פירות טחונים ועכשיו התחילה לאכול אותם בחתיכות.... הגדולה עדיין לא אוהבת פירות שתי הבנות שלי לא מיד התחילו לאכול כמויות של ירקות ורק אחרי חודש וחצי של טעימות התחילו לאכול בכמות סבירה... צריך סבלנות.... אגב, בת כמה היונקת שלך?
 
בת חצי שנה

העניין הוא שמתחילת ספטמבר היא מתחילה משפחתון ובגלל זה אני קצת לחוצה על האוכל, למרות שנראה לי שאם לא תיהיה לה ברירה אז היא תאכל. בכל מקרה נראה לי שהיא דומה לבנות שלך מבחינת האוכל. זה בסדר עוד לא התיאשתי יש לי סבלנות.
 
קחי ת'זמן... הם לא מיד אהבים ואוכלים את

הירקות והפירות בכמות של ארוחה.... בסוף היא תאכל, את תראי..
 
למעלה