גמילה מדפלפט

טלטול232

New member
גמילה מדפלפט

שלום לכולם משהוא מכיר תופעות לואי של הורדת תרופות ? טלטול נמצאת כרגע בגמילה מדפלפט לאחר שנתיים שקטות. כרגע אנו נמצאים בשליש מהכמות שהיא נהגה לקבל . ובנתיים אין שום סימן לפירכוסים. אבל ישנם תופעות שאנו לא יודעים אם לשייך אותם להורדת התרופה או לא , והתופעות הן מרץ בלתי נדלה , נטיה למצבי רוח , קושי לישון וירידה בכמות שעות השינה ( הולכת לישון מאוד מאוחר וקמה מוקדם ) גרודים בלילה בכל הגוף ( יכול להיות גם סתם עקיצת יתוש )וכו'. שיהיה לכולם רק טוב ונתפלל לשלום חיילנו בצפון אבא של טלטול

ruthty

New member
הי שיהיה לה בהצלחה סביר להניח שזה

חלק מתופעות לואי שהשם ישמור את חיילנו

r216

New member
אני אגיד לך את האמת...

אני בתהליך הורדה, ואני לא חושבת שיש לי תופעות לוואי חוץ מהעובדה שהצלחתי להוריד 10 קילו, למשקל לפני התרופות.. בקשר לשעות שינה, כשאת מציגה את זה ככה אז תאכלס גם אני הולכת עכשיו לישון מאוד מאוחר ... אני מדברת על שעות ממש מאוחרות אבל זה מבחירה כאילו.. לא יחסתי לזה שום משמעות אחרת, אני קמה מוקדם כי אני עובדת והולכת לישון מאוחר כי אני סתם מול הטלוויזיה, אני לא יודעת בת כמה הילדה שלך( אולי כתבת ואני לא זוכרת:)) אבל אם היא בגיל גן / בית ספר.. אז אל תשכחי שזה חופש גדול ובבית עם ילדים אז זו האווירה של ללכת לישון מאוחר, ורוב הילדים הקטנים לא ישנים עד מאוחר ולא משנה מתי נרדמו..

למעלה