גמילה חלקית

ניליק

New member
גמילה חלקית

בני בן 8 חודשים ניזון מהנקה (כ4-5 ביום ופעמיים בלילה) +2 ארוחות ירקות ופירות ביום. אני חוזרת לעבוד עוד חודש בדיוק ל3 ימים בשבוע מ8 עד 2-3. אינני יודעת איך לגמול אותו- אני מעוניינת להמשיך להניק אך לא לשאוב, והוא מוכן לקחת בקבוק תחליף רק בתנאים קיצוניים ביותר של רעב (פעמים ספורות בלבד כשלא הייתי איתו), אך אין לו בעיה עם אוכל מוצק. האם כבר מעכשיו להוריד רק את ההנקות של בקר וצהריים? ה"צרה" שאני איתו עכשיו והוא בוכה עד שאני נותנת לו לינוק. אולי פשוט להפסיק רק כשאני חוזרת לעבוד? אני פוחדת שיהיה לו קשה ולי יהיה גודש. הוא ישאר אז עם מטפלת. לציין שהןא תינוק גדול נולד 3.7 קג וכעת 9.5 קג. בעבר כששאבתי היה מוכן לקחת בקבוק אך השאיבה הלכה לי מאד בקושי. אודה לעצתכן

1טלטלים

New member
גמילה חלקית

נילי היי, ממממ...2 אפשרויות,שבעצם את העלית אותן בהודעתך. * לא להוריד הנקות ,ממילא לא תהיי לידו (בוקר/צהריים),לפי תיאור שלך הוא לא מסרב לאוכל מוצק ומי שיטפל בו באותם ימים ,יוכל להגיש ארוחת מוצקים. בימים שתהיי לידו תוכלי להניק והוא לינוק.אל דאגה אינך מבלבלת את הגוף את התינוק.חלב אם נוצר לפי דרישה.בעיה האפשרית:עלולה להיות אינוחות מסוימת בגלל שלא תניקי פרק זמן ארוך יחסית וציצי ירגיש מלא/גדוש.תוכלי,להקל בעזרת סחיטה ידנית עד להקלה כל פעם שתרגישי אי נוחות ,עד שהגוף יקלוט את המסר.בקיצור,להשאיר את הדברים כמו שהם,לזרום ולראות מה קורה. * וכמובן,להתחיל לגמול עכשיו...
למה שאיבה הלכה לך קשה ?פרטי שיקול הוא בידיך בסופו של דבר ,אני אישית בעד,אפשרות ראשונה. מטרה שלך היא לשמר את ההנקה (נראה לי שזה די חשוב לך שלא נדבר על התינוק),תנסי לשבת עם עצמך ,לעלות בעד /נגד ,מה יותר מתאים לך/לו ... כל עוד זה טוב לשניכם ...אין פתרון מושלם ,אך בוודאי יש פתרון מתאים. תעדכני בהקדם,בהצלחה בהמשך ובעבודה

למעלה