גמילה בלילה

גמילה בלילה

שלום אשמח אם תעזרו לי
אני גומלת את התאומות שלי ב5 ימים האחרונים באמת באו אלי אמרו פיפי והלכו לעשות
היום בפעם הראשונה הלכנו קניון בלי טיטול עשינו פיפי לפני שיצאנו עשינו פעם אחת בשירותים בקניון אחת הבנות אחרי חצי שעה אמרה פיפי אבל השירותים היו רחוקים ובסוף לא התאפקה ועשה התאומה השנייה לא פספסה בחוץ.
היום בשנת הצהרים שמתי אותן עם תחתונים אחרי שעה קמה אחת הבנות וקראה לי ואמרה פיפי לא עשתה במיטה ובאמת עשתה בסיר.
עכשיו השאלה שלי היא כזו מה עושים בלילה?
עכשיו שמתי אותן עם תחתונים מה עושים?
מעירים אותן לשירותים?
מתי מעירים אותן לשירותים?
וכל כמה זמן מעירים אותן לשירותים?
ואם כמאז עד מתי מעירים אותן?

סורי על שתף השאלות אשמח אם תעזרו לי
תודה רבה רבה רבה

יש גישות שונות

אני נוהגת לגמול בלילה כמה ימים אחרי תחילת גמילה ביום ולא מעירה. לרוב יהיה פספוס בלילה הראשון והשני ואחר כך לרוב כבר אין פספוסים. לא מעירה באמצע הלילה לפיפי

יתכן ויתעוררו באמצע הלילה כי יש להן פיפי ואולי לא יבינו למה התעוררו (כי לא התרגלו לתחושה של לחץ של פיפי) אז תקחי לשירותים ותחזירי

ממליצה לשים בלילות הראשונים סט כפול- שעוונית, סדין, שעוונית סדין וכך אם בורח פיפי- רק צריך להוריד הסט הראשון והמיטה מוכנה (כמובן אחרי שמחליפים פיגמה ותחתונים...) ולא צריך להתחיל לסדר סדינים על המיטוח...

שלישה6

New member
גמילה מטיטול בלילה

יש כמה וכמה גישות כפי שכתבה מאמא-גוס. כיוון שמדובר בגמילה מטיטול, ולא מהתעוררויות בלילה, זה לא התחום המקועי שלי, ואני רק יכולה לומר מה אני עושה. אצלי, ובשבילי והילדים זה עובד.

אישית אני גומלת מלא מהרגע הראשון, לפעמים יש פספוס או שניים בלילות הראשונים, אבל לרוב מעירים אותי בקריאה פיפי בזמן. אני מניחה סיר בחדר- גם כדי להקטין את אלמנט המשחק של יציאה מהחדר, וגם כי אם בלילה יש פיפי- זה מאפשר לי לשמור אותם בגבולות החדר שלהם.

אופציה נוספת היא כן לשים טיטול בלילה, ודבר ראשון כשקוראים לך בבוקר להוריד אותו ולגשת לשירותים- אם הטיטול ריק כחמישה ימים, תדעי שהילדות גמולות גם לילה ואז תוכלי להוריד להם את הטיטול.

קחי בחשבון, שגם ילדים גמולים, בעיקר בחורף הראשון, מפספסים לפעמים גם בלילה- אז תדאגי לשעוונית או משהו בסגנון.

גמילה קלה ונעימה- תמיד אפשר לקוות

דורית, 0526-204221

אצלי הורדתי רק אחרי שתקופה קמו יבשים

מהרגע שאני גמלתי יום הקפדתי לקום איך שקראו לי בבוקר כדי שיעשו את הפיפי הראשון בשירותים ולא בחיתול.
כאשר ראיתי שהם באים בלי ויכוח לשירותים בבוקר ושלמשך תקופה החיתולים שלהם נזרקים לפח יבשים רק אז הורדתי.
לשאלותיך הם מעולם לא קמו אצלי באמצע הלילה לפיפי או קקי ומעולם לא מדדתי זמן שינה. אצלי הם עושים פיפי, הולכים לישון, קמים בבוקר והולכים ישר לשירותים (לפני הכל...).
נרשם אצלנו פספוס בלילה פעם אחת בלבד מאז שהורדתי את החיתול לילה וזה היה בפסח.

למעלה