גמזו

ירדנדן

New member
גמזו../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

כולנו תוהים מי זה גמזו. אנחנו יודעים שגמזו היה בעלה של טובה והוא התאבד.. אבל אנחנו לא באמת יודעים מי זה גמזו.. שרשרו לפה את הדעה שלכם לגבי מי זה גמזו ומה הקטע שלו.. האם הוא היה איש טוב?איש רע? האם הוא מזכיר לכם מישהו מעולם הספורט? יאללה אנשים!!

ירדנדן

New member
דעתי על גמזו..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שמעתם פעם על הקבוצה הפועל חיפה? לא? לא מפתיע.. חח.. סתם.. להפועל חיפה היה מנהל ששמו היה רובי שפירא. רובי שפירא התאבד בדיוק כמו גמזו. ואם זה לא מספיק גם הקבוצה שלו הדרדרה לאחר מותו בדיוק כמו הכח ירושלים. ואם אתם עדיין בספק.. רובי שפירא ז"ל התאבד בביתו שבניגריה צירוף מקרים? לא נראה לי.. הנה תמונה של רובי שפירא..

danit1234

New member
../images/Emo45.gif יאפ

אצלנו במשפחה זה בדר"כ צפייה משפחתית לפעמים אני ואחי מזמינים בצהריים אז גם לאמא ולאבא שלי יוצא לראות. אבא שלי גם אמר ששפירא אחד שהיה מאמן התאבד.. ואבא שלי [כמנתח טלנובלות
] גם הוסיף לומר שהם לוקחים כל מיני דברים מעולם הכדורגל השיראלי ופשוט איחדו ועושים מזה קצת צחוק לפעמים אותם לשם כמו שפירא הזה גידמאק ויש עוד.. הוא גם דיבר על מישהו עשיר שקנה פעם קבוצה והבת הצעירה שלו נהלה אותה או משהו כזה.. כמו לירז [
] רק שהיא אשתו של ממ שכחתי איך קוראים לבעלה -נו זה שקוראים לו ולדימיר פרידמן במציאות אבל לפי הגיל גם יכולה להיות הבת שלו

ירדנדן

New member
אני אוהדת הפועל חיפה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

אז ישר קפץ לי לראש רובי שפירא.

shirkan21

New member
דעתי../images/Emo219.gif

אני חושבת שהוא היה עוד נחנח כזה שטובה ניצלה. הוא ראה שהקבוצה שלו הולכת לקראת משבר,אז הוא משכן את עצמו לניגרים שראה בהם כפתח היחיד לצאת מהצרות. אחרי שהוא קלט שהוא עשה טעות הוא התאבד).

shirkan21

New member
יש לי השערה לגבי מותו של גמזו.

אם קראתם,או לא קראתם את אופי הדמויות באתר הרשמי,אז אני כן. לטובה גמזו,רשום שהיא כבר קברה שלושה בעלים. לפי דעתי,היא תופסת לעצמה כל פעם גבר עשיר,מפתה אותו,ואז הורגת אותו ומקבלת את כל הכסף שלו כירושה. לפי דעתי זה מה שקרה עם גמזו. לדעתי טובה גרמה למוות שלו.

liatusha3000

New member
וויי צודקת!! או שהיא בכוונה........

....לוקחת גברים עם נטיות התאבדויות או חולים כדי שהיא תידשאר עם הונם!

לדעתי,../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

כמו שכתבו פה בעבר. מיטל רצחה את גמזו כדי שתקנה את הקבוצה. לפי דעתי, הוא היה איש טוב שכולם חושבים שהוא רע כי הוא משכן את הקבוצה אבל.. הוא משכן כדי להגן על הקבוצה.

לא יודע למה..../images/Emo87.gif

אבל אני מתאר לעצמי את גמזו שהוא דובי גל..
כי חשבתי שראיתי פעם תמונות של השחקנים ושמה היה דובי גל.. או שהוא כן היה?! חחחח..
אז אני כל הזמן חושב שגמזו זה דובי גל
הזוי

ירדנדן

New member
יאללה להתעורר!../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

אנשים להגיבבבב אני מחכה... נו... אתם ערים?

ירדנדן

New member
נווו להתעורר../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

השירשור עבר לעמוד 3!!! קדימממממההההה בבקשה..=(

../images/Emo207.gifמעדכנים אתכם בזמן אמת../images/Emo70.gif

רוצים לקבל עידכון בכל פעם שפרק חדש נוסף לבלוג? הכנסו לבלוג והשאירו את כתובת האימייל שלכם! כל פעם שנוסיף פרק חדש תקבלו עידכון היישר לאימייל שלכם! הכנסו לכאן: http://blog.tapuz.co.il/HAAlufa והכניסו את האימייל בקוביה של נשארים מעודכנים פרק 12 יעלה הלילה או מחר... ערב טוב

למעלה