גמול השתלמות

prostatefun

New member
גמול השתלמות

תמיד הצחיק אותי להתייחס אליה כאל "המורה" או "המדריכה".
הכרתי אותה מהשכונה, אף פעם לא אמרנו אפילו שלום זה לזו, אבל תמיד הרשימה אותי כשהובילה את הנכדים (?) לגן הילדים בבוקר ועברה ליד ביתי. מבוגרת ממני בכ-20 שנים לפי דעתי, זקופה, עם שיער שבין בלונדיני לאפרפר, תמיד על עקבים, תמיד עם שמלה שחורה, תמיד מאופרת וזקופה.
משהו בהילוך הגאה שלה, עם מבט מלא חום וחיוך, עם שדיה הגדולים כל כך כפי שאני אוהב, הקסים אותי.
והנה אני ב"גמול השתלמות" מהעבודה. יום שישי. עייפות של "באמ'שלכם למה אני חייב את השטות הזו כדי לקבל עוד 300 ש"ח במשכורת...".
והיא נכנסת לכיתה בשעור הראשון ואומרת "שלום לכולם, שמי זהבה ואני אהיה המרצה שלכם לגישור".
הלב נפל לי לתחתונים.
בהפסקה ניגשתי אליה סתם כך כדי לראות אם היא מכירה. שאלתי איזו שאלה מטופשת בחיוך והיא ענתה לי והוסיפה "לשכנים תמיד נחמד לעזור".
נעמד לי הזין באותה שניה.
בחיי שהיא לא אמרה שום דבר מיני, לא קרצה, ולא היה לה מחשוף. אבל עצם הזיהוי שלה אותי ברמיזה מחוייכת במיוחד כשיכולתי להריח את ניחוח הבושם שעלה מצווארה (בין שדיה?) קצת סחרר אותי וגרם לי לזקפה מיידית.
כנראה שהאדמתי או שגמגמתי, כי היא אמרה מיד "החתול בלע לך את הלשון?!" והניחה כף יד חמה על גב כף ידי לשנייה קלה.
הצלחתי לבטא בקושי "הא... לא חשבתי שזיהית אותי..." בחיוך מבוייש.
היא אמרה לי בלחש "אתה חמוד... אני אמנם זקנה אבל הראייה שלי מצויינת עדיין" כששפתיה מחויכות באדום בוהק של דודה רומניה.
"הא... לא. לא. לא התכוונתי. לא..." גמגמתי. "את ממש לא זקנה, להיפך.... ממש לא"...
היא הזדקפה ואולי משום שלא היה פרט אלינו בכיתה אף אחד חוץ ממישהי שהתעסקה בסלולרי שלה אמרה "למה אתה מתכוון בלהיפך?!" ואני נשבע שראיתי זיק שובב בעיניה...
לא חושב שהסמקתי כך בחיי.
"את נראית נפלא. הלוואי על כל בת 20...!" והשתתקתי כמו נשוך שד. הלוואי ויכולתי לבלוע את הלשון באותה שנייה.
היא צחקה פתאום וכל גופה רעד.
"זה בסדר. אתה חמוד...! אני יודעת שאני לא בת 20. אבל יפה מצידך. אתה חמוד..."

prostatefun

New member
א. כי החמאת אז כנראה אהבת...

ב. כי אני ביישן כזה... תמיד מסמיק כשאשה יפה מחמיאה לי...

prostatefun

New member
ההגדרה הזו היא חרב פיפיות...

מחד אני באמת גבר שאוהב לחשוב, להתרגש ולרגש, לוקח טיפה ללב (אולי טיפה מדיי)... אני אוהב את זה וגאה בכך.
מאידך, ההגדרה של "גבר רגיש" לרוב הופכת אותך (מניסיוני בתקופת נעוריי הרחוקים) ל"ידיד הזה שכולן אוהבות לבכות לו על הכתף"... בזמן שאתה רוצה גם לחבק, אבל גם... ללטף להן את השדיים...

מורכב ...

prostatefun

New member
החיים הם לא שחור ולבן

אבל אין ספק שלעתים הניסיון להבין את מה שבין שני הגוונים הקיצוניים הללו הופך את החיים למה שמעניין באמת

giligil55

Member
הגדרה מדוייקת ביותר

והתמונה הורסססתתתתתתתתתתתתתתתת

prostatefun

New member
I AIM 2 PLZ

וזה נחמד להשתרשר כך באמצע יום העבודה המשמים.
בחיי.
אני עוד יכל להתרגל

prostatefun

New member
אשמח לדעת מה הגדרתך לדברים טובים

פרוסות אפרסק בשל בין בועות שמפניה בכוס גבוהה...
או
סרט של אלמודובר עם פופקורן בחמאה
או
ללטף גור כלבים שמלקק את פנייך בהנאה
או
לנשוך כרית בעוד הוא טועם את כולך עירומה

prostatefun

New member
הייתי מת...

רק לחשוב על לעטוף בשתי כפות הידיים כל שד שלה שנראה כה בשרני ורך מבעד למעטה הבד הדק... לינוק את השפתיים הללו שמשוחות באדום מבריק...
אוחחחחחח

prostatefun

New member
טוב נו...

זה די ברור שאותה זהבה המרצה בגמול השתלמות
היא פנטזיה הטומנת בחובה (הייתי מת לטמון בחובה) מרצות שהיו לי, שכנות שהיו לי, ושאר נשים יפות ועסיסיות שנתקלתי בהן בימי חיי.
שילוב דמיוני מחרמן של כל מה שאני נמשך אליו בנשים - מסתורין, תמימות שמלווה בשובבות, בשלות ובגרות, ושדיים. אויייש... שדיים....

prostatefun

New member
האמת?

גם אני...
איפה כבר פוגשים נשים אמיתיות, באווירה לא פורמלית, עם צחוק חיוכים והמון הזדמנויות לקריצות ונשיכות שפתיים?!

נו מעולה...

אז אם יש בה קצת מזאת וקצת מזאת וקצת מההיא, עדיין שווה לנסות.. לא? אם לא תנסה לא תדע.
ובעצם לא כל פנטזיה צריך להגשים, אז תסתכל עליה ותראה אותן, את כל אלה שרשמת ותדמיין, מה רע?

למעלה