גמול ב'

revi164

New member
גמול ב'

איזה תארים תעודות מקנים גמול ב' ? (שייכת לחיל השלישות)

deathcaster

New member
תשובה

כל תואר הנדסאי/טכנאי/ראשון/מהנדס/שני המוכרים ע"י משרד העבודה וע"י משהב"ט. מתואר הרבנות המצחיק והשערורייתי ועד לתואר ב- MIT

revi164

New member
מה לוקח הכי פחות זמן

ואינו מצריך זמן/כסף על חשבון הצבא ? כלומר אני יכולה להתחיל במיידי בלי כל הבירוקרטיה

שר המדע

New member
צרות עין ודיעות קדומות

מדוע תואר רבנות הוא מצחיק ושערורייתי ? האם אתה יודע מהו תואר רב בכלל ? למה הוא מסמיך את נושאו ? אילו מבחנים צריך לעבור על מנת לקבל את התואר ? אילו לימודים ? שוב אתה מגיב ברדידות, אך הפעם נסחפת למחוזות של צרות עין ודיעות קדומות, שים לב - בכל תואר אפשר לזלזל - ודאי אם אינך מבין בו דבר. בברכה, שר המדע.

revi164

New member
שוב אשאל

חשבתי לעשות תואר באו"פ ואז אמרו לי כי ניתן לבצע קורסים של טכנאי במשך שנה וזה גם מזכה בגמול ב' השאלה אם תעודת טכנאי מזכה בגמול ב' אנשי שלישות (נראה לי שרק לוג' - זיקה למקצוע) אם מישהו יודע - אנא - שתפו

שר המדע

New member
לימטב ידיעתי

כל קורס שעולה בדעתך מזכה לגמו"ש ב'. דוגמא ? שמעתי על בחור שקיבל גמו"ש על קורס קפואירה... במיוחד קל לאשר קורסים צבאיים כשלהם לגמו"ש (קורס קצינים, קורס צניחה) בתנאי שאלו נעשו לאחר קבלת התואר. בברכה, שר המדע.

oleg_kh

New member
זה לא מה שהיא שואלת בכלל

השאלה היא אם תעודת טכנאי תתן לה בכלל אופציה לגמול ב' בגלל שהמקצוע הוא שלישותי.. אבל אם את בשלישות לא יותר קל לך לבדוק מאשר לשאול פה בפורום? טלפון למת"ש או משהו כזה או מקשלר?

deathcaster

New member
תראי רויטל

אני יודע שהיום הצבא במגמה לאשר רק תארים עם זיקה למקצוע, אני לא אומר שהוא כבר אוכף זאת במאת האחוזים אך זוהי המגמה. לגבי טכנאי בזיקה לחש"ל - אני מציע שתבררי זאת מול רע"ן סגל חש"ל, אם את קצינה, או רע"ן נגדים במקשל"ר. בכל מקרה, תואר באו"פ את יכולה ללמוד בלי שום קשר, לשעות הפעילות, אך עלייך לשים לב גם לדברים הנכונים שרשם " העתודאי המתוסכל". כמו כן אפילו אם החלטת ללמוד באו"פ - ואני ממליץ, דרך אגב. שימי לב כי אם את רוצה לנצל את לימודייך לגמו"ש או הכרה בשכר עלייך להוציא כמובן אישור לימודים... נכון , על הנייר אין ממש אישור רשמי של לימודים באו"פ , אך גם אישור הרשמה לקורסים הראשונים יקנו לך אישור לימודים מהצבא, מנסיון. שיהיה בהצלחה.

חשוב לזכור....

כי לא נעשה שימוש בתואר לצורך דירוג שכר זה או אחר.... ז"א שאם תואר במשאבי אנוש זיכה אותך למשל בדצ"י...לא תוכלי לנצל אותו לטובת גמולי השתלמות....אך תוכלי לנצל קורסים עודפים לתואר....

למעלה