גמד&ענק~!

dar dar5

New member
גמד&ענק~!../images/Emo182.gif

מי שרוצה להשתתף שיכתוב החוקים: גמד- נותן המתנות. ענק- מקבל המתנות. כל אחד הוא גמד, ומה ענק. איך זה? לדוג', אני הגמדה של "תפוז אנשים"
אז אני פותחת משתמש חדש בשם "הגמד של תפוז אנשים". בכל יומיים, שייפתח שרשור חדש של "גמד & ענק", הגמדים ישימו לענקיהם כל מיני תמונות, מצגות, משחקים ועוד ועוד. דברים יפים וחמודים. אז בשרשור "גמד & ענק", אני פותחת הודעה. הכותרת: לתפוז אנשים! התוכן: שיהיה לך יום נהדר והנה קישור למשהו טוב, ותמונה, ובלה בלה בלה. אז הבנתם
כל אחד הוא גמד- נותן, אבל גם מקבל ממישהו אחר. זיכרו: הגמד צריך להיות סודי אסור שיידעו של מי אתם גמדים
רק ביום האחרון של המשחק כל אחד יאמר של מי הוא. הבנתם
מי שלא שיפנה אליי במסרים... (אה ו.. כל הזכויות של החוקים שמורות לפורום הארי פוטר פשוט לא היה לי כוח לרשום מחדש) מי שבעד שיעשה
וירשם..
(רק הצעה.. לא חייבים לקבל.. אבל נראה לי דיי מגניף)

anat234

New member
אני רוצה../images/Emo13.gif

הרבה לא מכירים את הסגנון שלי אז זה יהיה סבבה

ג'ווווווווווווווווווווווווווווווווו

והייתי רוצה תמנות של אפרת כהןןןןןןןן,הדס מורנווווו וג'ניפר אניסטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הייתי משתתפת בכיף..אבל ../images/Emo31.gif

אוףףףףףף
אני שונאת את המחשב שלייי
אני לא יכולה לא להחליף משתמש... לא לשלוח מסרים... לא לפתוח את החלון של האייקונים.. לא להכנס לצ'אט.. בקיצור..אני לא יכולה לשחק
הייתי ממש רוצה להשתתף כי זה יעזור להכיר אחד ת'שני וכאלה
אבל לצערי
אוףףףף
לא נורא....העיקר אתם תהנו
|ביט| שליטטט

אני../images/Emo70.gif רעיון שולט../images/Emo47.gifכל הכבוד

רעיון פצץ!!!!!!!!!!!!!!! אבל איך יודעים כאילו קובעים מי יהיה הגמד של מי?

shirkan21

New member
../images/Emo45.gifמאודדדדדדדדד רוצה!!!

אף פעם לא היה לי גמד (
)ואני מאוד מאוד רוצה אחד!!! אבל...אני מקווה שלמישהו לא יהיה אכפת להיות הגמד שלי
....

mary17

New member
אני../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

אבל הדרוש שלא יהיה כמו בפורומיכאלה כי שם היה בלאגן כל יום תפתחי שירשור אחד כי אחר כך זה יעמיס על בת אל לשרשר כל הזמן

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifGO YOU../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

dar dar5

New member
../images/Emo41.gifלהלן המשתתפים../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

מתה על בן ודורין
anat234
דנדי לאב רון שחר
אסי שחר המדהימה
גלושש
TALOS__טלוש
אדון שוקו1
מורינוש המקורית
shirkan21
mary17
TetiBETTY
סוכ7יה על מקל אנא אשרו את השתתפותכם במשחק גמד&ענק בעזרת האייקון
!... ואם עוד מישהו רוצה להצטרף שיוסיף את עצמו בזמן הקרוב.... כי אז אני כבר אחליט מי של מי ומה של מה

למעלה