גמגום...

adii123

New member
גמגום...

זה בא בתקופות לכולם פה.. בתקופה האחרונה הגמגום שלי עבר, דיברתי שוטף, חלק.. עד ששלשום זה חזר לי שוב. אני לא ממש בדיכאון מזה, זה גורם לי להרגיש קצת רע. כלומר, כמה שאני אשתדל הגמגום לא יעבור. כבר 6 שנים שאני מגמגמת, אני כבר בת 14. תמיד יש תקווה שזה יעזוב חצמיתות אבל כמה זמן אני אחכה...? אבא שלי גם גימגם כשהיה צעיר אבל עם השנים זה עבר לו. הלוואי שגם לי זה יעבור לגמרי. בעזרת ה'

erezt4

New member
אחי

גם לי יש אותה בעיההההההההה ונמיאס לי מי החיים הכי טוב לאתבד וזהוא אני יודע שעם זה לא יעבור לי החיים שלי לא שווים כלום! עם אתה יוכל לעזור לי הוא משהווו בבקשה שהיכנס לאיסיקיו שלי 213864342

caliban

New member
תגובה

דבר ראשון זאת בחורה ...דבר שני יש המון במצב שלכם גם אני במצב הזה אבל צריך להבין שלהיות בדיכאון כל הזמן ולרצות למות לא יתן כלום אני בזבזתי המון שנים על דיכאון ובכי בבית ולא יצאתי ולא דיברתי עם אף אחד זה נתן לי משו ? לא. אז תחשבו על זה לכו לטיפולים תקחו את עצמכם בידיים אל תשברו מקווה שעזרתי!

adii123

New member
אייסי...

321567674 נ.ב- ממש עזר לי לכתוב את זה... ולדעת שיש אנשים שמבינים בדיוק את ההרגשה שלך, תודה על כל התגובות :)

ron543

New member
אצלי גם

בתקופה האחרונה דיברתי כמעט חלק והרגשתי כל כך טוב עם עצמי ואז בזמן האחרון זה חזר וממש רע זה כבר נהיה דפוק חצי שנה אני בקושי מגמגם ואז בבת אחת זה חוזר זה פשוט מעצבן יותר מאשר מדכא. כמה צעיר היה אבא שלך כשזה הפסיק לו??

adii123

New member
הוא אמר בערך בגיל שלי...

וזה נמשך לו שנתיים בערך, אבל לי זה הרבה יותר.. יש מישהו מהמשפחה שלך מגמגם?

ron543

New member
בני דודים שלי

גמגמו פעם אבל עבר להם בגיל 9 ולי התחיל דווקא בגיל הזה מוזר נכון? אבל אצלך כאילו יש עדיין קצת תקווה שזה יעבור כאילו אם זה עבר שהיה לו בגיל שלך מעניין למה אצל חלק זה עובר ואצל חלק זה שוקעעעע

adii123

New member
כן, נכון...

יש כאלה שעובר להם, כי הם ממש מתאמצים להפסיק לגמגם, עוברים טיפולים ומשתדלים לדבר לפי השיטות, זה עניין של כוח רצון. ואבא שלי גמגם רק שנה בערך ולי זה נמשך הרבה יותר זמן, עד היום. לכולם יש תקווה שזה יעבור, אני חושבת שכל עוד לא נולדתי מגמגמת אז עוד יש מצב שאני אפסיק,(כנ"ל גם לגביך) אפילו אם זה ייקח הרבה שנים, בסוף זה יהיה שווה את המאמץ.

למעלה