גמגום מוריד פרופיל ?

kobbar

New member
התשובה היא כן

היי, אני קובי ואני חייל בן 19. אז ככה - גמגום קליל מאוד מאוד מאוד וזניח, משאיר 97. גמגום בינוני, רגיל, מה שיש לרוב הפורום כאן ולרוב המגמגמים, מעניק - שים לב - 64 רפואי. זה למעשה מוציא ופוסל מקרבי. ושים לב, גמגום ממש קשה, ברמה עצומה שמונעת תקשורת בסיסית, מביא 21 - שחרור מהצבא, סיבה רפואית. אין קשר בין גמגום ובין סעיף נפשי, כמו שהרבה חושבים בדרך כלל. מה שאני אומר נכון במאה אחוז, בדוק ואמיתי.

kobbar

New member
כמובן שהצבא יהיה מוכן ברצון

לגייס לקרבי אדם המתעקש על כך שהורד לו פרופיל ל-64. וכנל לגבי שחרור - הצבא ישמח לקבל אדם שמתעקש כן לשרת.

נער נער

New member
מי אמר לך את השטויות האלו??

גמגום לא מוריד פרופיל!!! אני בלישכת גיוס גיגמתי קליל כזה ולא הורידו לי בסדר קליל.. גם קשה לא מורידים קשה מאוד מוריד ל21?? תגיד אתה שפוי?? אתה יודע כמה קצינים מגמגמים קשה ביתור ביותר ביותר????? הרבה..... אחי תפסיק לכתוב שטויות אני מבקש אני מבין בזה אני בצבא ואני אחד שמתעסק עם פרופילים תודה!!

zoriza

New member
הבנתי , אבל

יש לי כרגע פרופיל 72 על סעיף ליקוי המצביע על כל שמחלות האף גורמות להפרעות בנשימה . בוועדה הרופאית בצו ראשון , בוא נגיד שלא הוצאתי מילה מלבד "כן" , "לא" וכו' , ולכן גם לא ניתן היה להבחין שאני מגמגם . במידה , ואני איידע אותם על היותי מגמגם הפרופיל יורד אוטמטית ל-64 ? אגב , אני מגמגם מגיל קטן , כמו רובכם , ניסיתי מגוון טיפולים ( cti,קלינאי תקשורות למניהים , פסיכולוגים...) אבל לצערי שום דבר לא עזר . מגמגם בינוני . פרופאיל 64 רפואי ( גמגום ) מונע קורסים מסיומים ?

zoriza

New member
מעוניין בו

בעבר רציתי להתגייס לקרבי אבל כעת לא .

vicz

New member
באופן כללי

ישנו סעיף "גמגום" והוא מוריד את הפרופיל ל-64. בפועל לא כולם מקבלים אותו. האם כבר התחלת את השירות?

kobbar

New member
יש בצבא טיפול עם קלינאית תקשורת

על חשבון הצבא ובזמן השירות. תבקש את זה מהרופא כשתתגייס. לגבי הגמגום, איך התמודדת בראיון האישי? היא ודאי הבחינה... ורשמה על זה בסיכום. פרופיל 64 הוא האידיאלי ביותר בצבא, זה מצוין. אנשים עם 72 ומעלה אינטליגנטים יישלחו לקרבי, כי הצבא זקוק ללוחמים, ויעדיף אנשים מעט פחות אינטליגנטים עם פרופיל עורפי, לתפקידי עורף וקורסים בעורף. אז 64 הכי טוב. תלוי אבל בנתונים שלך, קבא, דפר. ובכלל, לפעמים בצבא כל קשר בין נתונים אישיים ובין שיבוץ בהתאם להם הוא די מקרי, חחח.

en kenoy

New member
זה לא בטוח מוריד פרופיל

לי למשל זה לא הוריד...לפני שנתים הלכתי לשם לפני הדסה/פלואנסי ואני בטוח שהיה לי גמגום, גם חבר שלי שיש לו גם בעיית גמגום זה לא הוריד לו, אני חושב אך אתה מתנהג, אם זה נראה שזה משפיע עליך או משהו כזה.

Ren83

New member
מה שקרה לי

לפני 5 שנים בצו גיוס הלכתי לבדיקות רפואיות רגילות שכל אחד עובר אחד הרופאים ששאל אותי כמה שאלות שגרתיות שם לב שאני מגמגם ושאל "זה מפריע לך?" אז עניתי: "כן מאוד" והופ אני פרופיל 64 זה לא נראה לי בעיה גדולה להוריד פרופיל מסיבת גמגום , פשוט צריך להסב את תשומת ליבם לזה ולא לתת להם לנחש.

|אשן|אממ המקרה שלי בצו ראשון..

הרופאה שאלה אותי שאלות (בועדה הרפואית) והבחינה שאני מגמגמת היא שאלה אותי אם אני מגמגמת ואמרתי לה שכן היא שאלה אותי אם זה מפריע לי אז אמרתי לה רק במצבי לחץ קשה לי.. ישלי פרופיל 64 אבל בלי קשר לגמגום..יש לי עקמת והוצאתי הזעת יתר בכפות ידיים כדי לא לשמור בשמש =]

למעלה