גמגום או לא גמגום ....

shoshyyy

New member
גמגום או לא גמגום ....

זה לא מה שמונע אתנו להצליח בחיים או לא אלא אישיות שלנו. אני מאוכזבת מאנשים פה. מאוכזבת מגישה , ההכפשות, הזלזול, אי מתן קרדיט לאף אחד, אי מתן אמון ופרגון. אני ממש לא אוהבת לעשות הכללות אף פעם וגם לא אעשה הפעם וגם אני לא והבת להאשים אנשים. הפורום הפך להיות לזירת מאבקים. מוציאים את כל הזבל פה וזה ממש חבל. אין לי כל כך מה להגיד עוד רק שבזמן אחרון שאני קוראת את ההודעות פה , אני פחות מחבבת אנשים מגמגמים (הנה עשיתי הכללה, שיט). שוקי הוא מנהיג , וגם בני מנהיג גדול כי הם להבדל מכל כך הרבה אנשים פה הם יוצרים, עושים, מקימים ואני מזמינה אותם להמשיך להיות מי שם - אנשים אמיתיים, חכמים, מעודדים, נותנים תקווה, מבינים. אני רוצה לעודד אותם פשוט לשים פס על ביקורות ולעשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "מי שמוותר לא מנצח , מי שמנצח אף פעם לא מוותר"

סוף סוף אני מסכים אם שושי במשהו

הגיע זמן שנפסיק אם השטויות ונתחיל להתנהג יותר טוב דיי חברה כמה אפשר? מי שמלכלך על שוקי הוא לא יודע ששוקי חבר טוב שלי ו צריך לדעת ששוקי עוזר להרבה אנשים כולל נזקקים.צריך להגיד הרבה תודה לשוקי על זה שהיה חלק מהקמת אמבי>דבר לא פשוט לכן מגיע לו באמת הרבה מי מה שאתם חושבים כולל הפורום וגם לבני רביד >נכון שהייתי רוצה לראות את אמבי בדרכים אחרות אבל כולנו צריכים לתרום קצת כדי לראות תוצאות. אני מציע שניפגש כולנו ונסגור את כל העניינים אני חושב שזה אפשרי כל אחד יקבל תשובה וגם יכל לשאול מה שהוא רוצה לדעת. כמובן כל האלה שמלכלכים בטוח לא יבואו כי יפחדו לבוא הם גיבורים פה בפורום רק.

geashono

New member
דווקא ארי אני לא מסכים

אדם ניכר בכיסו כוסו וכעסו מי שכאשר יש לו ויכוח מאבד את העצבים שלו ומתחיל בהכפשות אני לא יזהר שלא לעצבן אותו אני יפסיק לדבר איתו הבעיה היא לא הוויכוחים אלא הטונים אייל יש לו בעיה עם בני זה לגיטימי אבל לקרוא לבני בכל מיני כינויים ולשכוח את כל מה שהוא עשה זה לא לגיטימי אני זוכר שכאשר רצו להחליף את טדי קולק באולמרט נזהרו מלהשמיץ את טדי כי ידעו שזה לא יתקבל אז לכן הם הגו סיסמה "אוהבים את טדי מצביעים אולמרט" באותו רעיון אפשר להגיד מעריצים את בני ורוצים לשנות את אמבי או מעריכים את שוקי על זה וזה ומסתייגים מתכונות אחירות אבל מה ששושי רוצה זה דיעה אחידה ודיקטטורה כדי שהיא לא תתעצבן-אם זה מה שאתה רוצה בבקשה!!

geashono

New member
בכינויים על בני

לא התכוונתי לאייל אלא לכותבים אחרים

stkachov

New member
האמת... גועל נפש!

ממש מגעיל אותי לקרוא פה חלק מהכותבים. אנשים שפשוט רשעים, אין לי מילה אחרת להגדירם. אני אגיד לכם את האמת, אם אני הייתי שוקי או בני, הייתי כבר מזמן שם *** על כולכם, עוזב הכל, ונותן לגיבורים פה שלא מפסיקים לבלבל את המוח, לעשות את העבודה במקומי. למה מישהו צריך לספוג את העלבונות האלה? את ההכפשות הללו? את שמות הגנאי האלה? למה??? פשוט גועל נפש. אני מאוד מקווה שהם לא כמוני, והם יהיו חזקים ולא ייכנעו לאלימות הזאת של הבריונים שמנסים רק להכפיש ולפגוע ללא הרף. אגב, ביקורת לגיטימית בהחלט מתקבלת על הדעת ואפילו רצויה. אבל פה כבר נחצו כל הקווים האדומים.

geashono

New member
מה צריך להתפלא?

כשקוראים לקלינאיות בכינויים האלה באיזה שלב כבר יקראו לכל מי שהם מכירים בזה דווקא אני מבקר את שוקי שנותן להשמיץ באופן בוטה ומגעיל קלינאיות לדעתי קללות והעלבות אין מקומם בשום פורום

למעלה