גמאני רוצה עזרה!

doron nitkin

New member
היי למתייעץ .

כדי שנוכל לאבחן את כתב ידך נא לכתוב על דף חלק .
באודות הפורום והנהלתו מוסבר מהם כללי הכתיבה לאיבחון גרפולוגי .
אנא כתוב בשנית לפי הכללים המוסברים ונשמח להיות לעזר .

כל טוב .

doron nitkin

New member
היי .

כתב ידך מלמד על בחור נבון מאוד , מחושב , ומאורגן שלא אוהב להניח דברים ליד המיקרה .
התנהלותך מאוד מוקפדת ומחושבת וכל השתדלותך היא לפעול ולהתנהל על פי הכללים המקובלים , כל שינוי מהנהלים מלחיץ אותך .
ניכר שאתה לא טיפוס שאוהב הפתעות ושינויים פתאומיים אלא אוהב לתכנן הכל לפרטי פרטיים וכך לחסוך הפתעות ואי נעימויות .
אתה מאוד מחושב , מוקפד , ומאורגן בהתנהלותך כך שבמבט מהצד אתה עלול להצטייר כטיפוס קר ונטול רגש.
את רגשותייך אתה מעדיף לשמור לעצמך ולא לחלוק עם חברייך וקרובייך , כך שאתה מתנהל תמיד בצורה מאוד מבוקרת ורציונאלית .
לגבי תחומי עיסוק קשה לי להצביע על דבר מסוים היות ולא ציינת מהם העדפותייך , אוכל לומר רק בכלליות שהכיוון המומלץ הוא תחומים ראליים
אבל שוב זה בכלליות .

ברצוני להדגיש שהדברים שנכתבו לא באים להחליף יעוץ ואיבחון גרפולוגי מלא , ומה שנכתב לא מהווה כמובן את כלל אישיותך .

בברכת חג שמח וכל טוב .

ivgy1980

New member
תודה! ובכל זאת, בקשה נוספת:

אודה להתייחסותך ליחסים שביני, עיסוקי וכספי.
העדפותיי הם סיפוק אישי לצד רווחה למשפחתי הקרובה.

doron nitkin

New member
זה לא דעתי אלא דעתך .

כמו שכבר רשמתי, ציין מהם התחומים המענינים אותך וננסה להתאים אותם אליך .
אני לא יכול סתם לזרוק מקצועות מבלי לדעת מהם נטיות ליבך .

ivgy1980

New member
להלן דעתי

מצד אחד, מאז בגרותי (עם הפסקה קלה) עוסק בתכן מכני הנדסי. עובד טוב+, אך לא עילוי. בהפסקה הקלה עבדתי עם אנשים (תיווך נדל"ן), אך ללא הצלחה כלכלית. מתעניין בתקשורת/החלפת דעות (עיתונאות?), אולם חסר ידע והשכלה רלוונטיים. בכל מקרה, ברור לי שללא השכלה גבוהה איכותית היציבות הכלכלית, שחשובה לי מאוד, תגיע מעיסוק עצמאי ולא עבודה כשכיר. ומכאן אינני יודע כיצד ולאן להמשיך.

doron nitkin

New member
בבקשה .

המצב אותו אתה מתאר מאוד קשה להתיחסות ראויה בפורום היות והוא מצריך כבר איבחון עמוק ומעמיק בארבע עיינים של אלמנטים שלמרבה הצער
לא ניתן מפאת עומקם ומורכבותם לאבחנם בפורום .
הבעיה נובעת שאתה נע במישורי ענין שונים ובנוסף יש גם אלמנט כלכלי במידה ותחליט על לימודים , האם אתה מסוגל לכך כלכלית ?
יש לקחת בחשבון גם את יכולותייך לעסוק כעצמאי , זה שאתה מעונין להיות עצמאי עדין לא מכשירך לכך .
היות ושאלותייך כבר מצריכות איבחון עמוק ומעמיק של כלל אישיותך , כישורייך מול יכולותייך לא אוכל לענות לך למרבה הצער .
לעניות דעתי מענה לשאלותייך תוכל לקבל באיבחון גרפולוגי בארבע עיינים .

חג שמח וכל טוב .

למעלה