גם מארי פירס בחוץ, ושונסי ברבע

oren987

New member
גם מארי פירס בחוץ, ושונסי ברבע../images/Emo47.gif

טוב, אז הלך לי ההימור - מארי פירס סיימה את דרכה בתחרות ולהלן משחקי רבע הגמר בטורניר סרסוטה!! דוקיץ (שהדיחה את אנה שלנו) - נגד - פטי שניידר (שניצחה את נגיובה). ראזאנו (שעלתה כמפסידה במוקדמות) - נגד - פאולה סוארז (שעלתה אחרי פרישת באדנובה). פאנובה ניצחה את ליאון גרסיה - ותתמודד ברבע נגד ג´נט הוסרובה שהעיפה את מוליק. ולבסוף - מסקינה שהדיחה את פירס תתמודד נגד שונסי שניצחה את מרלן וינגרדנר. ככל הנראה - שום דבר לא יעצור את דוקיץ בדרך לתואר ראשון השנה, וכנראה גם לא שונסי - שתפסיד לה בגמר!!!

אני שמח שככה את חושב../images/Emo13.gif

לפי הטורנירים האחרונים, מה שאתה אומר מגיע מאלוהים, או מגיע ממך אליו

oren987

New member
אי אפשר להיות רק צודק כל הזמן! ../images/Emo47.gif

לא??? הלוואי וכך היה, ואז תאמין לי הייתי מהמר רק על אנה שלנו!! בטח היית מאוד שמח שדוקיץ ניצחה את אנה שלנו מה???

אני הייתי שמח,אבל

רק בגלל שליילנה לא הייתה פתיחת עונה מזהירה, וההתקדמות הזאת על פני אנה שלנו תביא לה ביטחון שקצת אבד לה אבל בוא נגיד שאם אנה ויילנה ייפגשו שוב אחרי הטורניר הזה, כשיילנה כבר בשיא, אני אהיה מאוד מרוצה אם אנה תעשה סנסציה גם יילנה צריכה לדעת איפה ומי זאת ישראל לא?

oren987

New member
דרך אגב - אנה נרשמה לקרואטיה! ../images/Emo47.gif

לפי רשימות הטורנירים - אנה גם נרשמה לטורניר שיערך בבול - קרואטיה ב- 29/4!! האמת לפי מה שרשום, הטורניר לא כולל שחקניות מאוד גדולות - ואולי יהיה לה סיכוי לזכות בתואר שלישי השנה! (הלוואי - מהפה שלי לאלוהים). חלק מהשחקניות שרשומות שם, ואשר יכולות להוות יריבות לאנה הן:(לפחות מכאלה שאני לפחות מכיר - או ששמעתי אליהן). אמילי לואי מדינה גאריגוס אנה איזבל. אנג´לס מונטליו רגע - טעות - חמורה - גם קים קלייסטרס רשומה לטורניר הזה - כך שאין לה ממש סיכוי!!!! נטליה דסי טינה פיסניק נדיה פטרובה קטרינה סרובוטניק - השנואה שלנו!!! מרצינה סוצ´ה איי סוגיאמה טסטוד, טורנס וולרו ועוד רבות וטובות בכל מקרה בהצלחה!!

אלון222

New member
באותו שבוע יש טורניר גדול,לא?

לפי מה שאני מבין אחרי הטורניר באמיליה איילנד אנה חוזרת הביתה למשחקי גביע הפדרציה,ואז ישירות לסדרת טורנירי החימר של אירופה. בכל שבוע יש טורניר גדול (המבורג,ברלין,רומא) וטורניר קטן(קרואטיה,באזל ועוד..). בשנה שעברה אנה נשארה בחוץ בכל הטורנירים הגדולים.מה קורה השנה?אורן.יש לך משימה. ואגב את הנקודות הראשונות שאנה יכולה לאבד השנה הן מקרואטיה שם היתה בשנה שעברה ברבע הגמר.

למעלה