גם לנו יש דעה ..

inbarvs

New member
גם לנו יש דעה ..

אולי אני רק בת 12 , אבל גם לילדים בגילי יש דעה , גם אנחנו חושבים בשביל טובת הציבור , ובשביל " ילדינו " כך כולם אומרים .. אבל באמת חשבתם עלינו פעם ?? אז זהו , שניסתם פעם לדעת מה אנחנו חושבים ? אז ככה, אני חושבת .. בקשר לבחירות כמובן , את האמת , אין לי דעה .. מצד אחד -- > כדאי להצביע לגולברי, כי הוא מאוד מקדם את צורן ואת קדימה כמובן , לדוגמא , כל גני השעשועים החדשים בצורן , אולי גם בקדימה עוד לא ראיתי ,, אבל השכונה החדשה ,, רמת אמיר .. והוא באמת עוזר , אבל יש כאלה שדווקא מאמינים לשקרים של החדשות .. אני בטוחה שכולכם ראיתם את הכתבה בערוץ 10 על צורן , שגולברי לא נותן לתושבים של רמת אמיר לעבור , אז רק שתדעו שהייתה בעייה, , והקבלנים לא היו מוכנים לשלם לו , ולכן האנשים לא קיבלו את ביתהם .. אבל עכשיו הכל הסתדר ,, ואני לא יודעת , אולי יש מישהו יותר טוב .. שרק יעזור לטובת הציבור .. והסביבה . ות'אמת .. מה שאני רוצה , זה את גולברי ויחד בתנופה .. כי רק אותם אני מכירה
כי אני אמרתי את הדעה שלי על גולברי , ויחד בתנופה , פשוט אני מכירה שם כמה כבר מהילדות הילדותיתת .. חח כלומר שהייתי ממש ממש קטנה .. ואני יודעת שהם ינסו כמה שיותר לעזור לנו . ולקדם את היישוב .. אז
שלי
.. פשוט תצביעו למי שאתם חושבים .. שיעשו כמה שיותר טוב, לתושבים ולסביבה .. בסדר ?

Master Stav

New member
תודה עינבר

שמח שבחר לחלוק איתנו את דעתך יש לה משקל אצל אנשים רבים היי סמוכה ובטוחה באופן כללי אשמח אם תשתתפי בפורום תספרי על מה שקורה בבית הספר ההסעות ודעתך על היישוב ולאו דווקא בהקשר של הבחירות הפורום שייך גם לכם מאחר וגם אתם תושבי היישוב ...דור העתיד שלנו .... ושוב תודה לך

למעלה