גם לכן זה קורה

גם לכן זה קורה

שאתן מבזבזות יותר מהבעלים שלכם ואז הם שואלים נו מה קנית ? במידה וכן , אשמח לדעת מה אתן עושות .... ואם כבר מדברים על דברים לאישה אז למען האמת שיש לנשים הרבה יותר מיבחר חגורות , תיקים שונים , בגדים מכל הסוגים , מטפחות וקליפסים לשיער ועוד אלפי דברים , אז מה הפלא שאנחנו מבזבזות יותר , מזל שלמרות הכל יש פירגון שזה יפה ולא ישב בארון . ודבר שני האם גם אתן מתלבטות תמיד שיש ימי הולדת מה לקנות להם בדרך זה מכנס , חולצה , ארנק , חגורה . לא הוא לא מעשן אז קשה לקנות כל מה שקשור לעישון .... אז מה אתן קונות , אשמח לשמוע ....

נשואה 32

New member
אז ככה..........

בעלי אוהב להיות במטבח ואוהב מחשבים וכל הקשור בהם אז השנה ליום הנישואים קנית לו בלנדר משוכלל וליום ההולדת צורב דיסקים. אבל בדרך כלל אני קונה לו בגדים כי אם אני לא אקנה אז מי.........?

לנשואה 32

האמת אחלה רעיון והמון תודה אשמח לשמוע גם מה דעתכן בנושא והאמת שבדר"כ האישה היא זו שקונה את הבגדים אם כבר לה אז שיהיה גם לבעלה הלא כך .

אצלי זה דווקא הפוך...

הוא האישה בבית... כל חזרה (הוא נוסע המון) מחו"ל חייב (!!!) לקנות מליון דברים, מילא היה בשבילי, כמה מוצרי חשמל צריך הבנאדם בבית??? חברים שלנו עשו אצלנו סקר מה עדיין חסר...

ושלא להזכיר

שבארון אין מקום לבגדים... ונעלים זה סיפור אחר לגמרי... הוא קונה ואני מחפשת למי לתת

אז מה את עושה אם את לא מוצאת למי לת

אם אין מקום לבגדים ונעלים זה סיפור אחר אז קונים אולי ארון חדש אבל לא בדיוק יש איפה לשים אותו .... אז זה ממש בעיה ודרך אגב מה את קונה לו ליום הולדת עוד מוצר חשמלי או שמחד גיסא מכיוון שאין מקום לעוד בגד או נעלים את יוצאת איתו לחגוג ודרך אגב מה אתם עושים אם כ"כ הרבה מוצרים חשמלאים , הוא עד כדי כך מכור לכל השטויות האלקטרונים האלו , אן שלפחות הוא משתמש בהם ... אין סוף לשטויות האלו , לפעמים זה נראה ילדותי , אבל מה לעשות זה לפעמים תחביב או עיסוק מהצד העיקר לקנות , לא בטוח שיהיה שימוש לזה .... אולי רק בעתיד....

אז כאן דווקא יומולדת זה סיפור אחר..

השנה למשל, הוא קיבל עניבה אבל הוא קיבל אותה בדרך מאוד לא שיגרתית... (לא נעים לפרט, אם תתעקשי אפרט לך במסר) הוא משתמש במוצרים החשמליים שלו ב-כ-ו-ל-ם (זה חלק מהמקצוע שלו) ודרך אגב אני בעיקר מעבירה לנזקקים את הפריטים שלא בשימוש (לאו בווקא בגדים)

את עושה מצווה

אשמח לפרט על הדרך של העניבה ..... אפשרי במסר , ורציתי לשאול מה באמת חסר לכם מבחינת מכשירים חשמלאיים והאם כולם נכנסים בבית , דרך אגב במה בעלך עוסק אם יורשה לי לשאול - קשור בהנדסה , חשמל אלקטרוניקה , דרך אגב שאלה קטנה - למי את מעבירה מה שלא בשימוש לאגודה מסוימת , או לאנשים נזקקים ישרי כח את עושה מצווה גדולה ואשמח לדעת האם יש מוצר חשמלי שהיית מותרת אליו בבית או בגינה שאת לא ממש אוהבת , אולי זה המקדחה או מכסת הדשא אם יש אחת שכזאת ... אשמח לקבל תשובה ....

למעלה