גם לכם

Gilat104

New member
גם לכם

לפעמים נמאס להיות אתם? בא לכם פשוט לצרוח ושפשוט לא יהיה יותר קול? פשוט נמאס לי מהכל. מעצמי, מכל הסביבה. כל היום הייתי במצב רוח רע, ופשוט שתקתי. ועד ששואלים אותי אם קרה משהו אז אני אומרת- לא, הכל בסדר אני עייפה. הלוואי וזה היה באמת ככה! כל כך בא לי להגיד את כל מה שאני חושבת ואני לא עושה את זה. פשוט בא לי למות. רק פרקתי את מה שהיה לי על הלב הרבה מאוד זמן.

dudu2873

New member
קודם כל יש מקרים כאלה שרוצים שהגמגום יעלם

במצבים מסויימים .. בקשר לזה שאת שותקת כול היום זה לא הפתרון הרי הגמגום לא יעלם לך נכון...מה שאני מציע לך זה לדבר כמה שיותר הרי הגמגום הוא חלק ממך אני בטוח שהמשפחה שלך וחברות שלך מקבלות אותך כמו שאת תראי את צעירה עוד וקשה לך אבל מנסיון שלי אין הרבה מה לעשות רק להיות שלם עם הגמגום מי שיהיה שלם עם הגמגום יהיה שלם עם עצמו וככה הביטחון העצמי יעלה לו.. עכשיו בקשר לזה שבא לך למות וכול זה הגיע הזמן שלא תחשבי על דברים כאלה מחשבות כאלה לא לוקחים אותך לשום מקום טוב... דודו..

denomoran

New member
אני תמיד....

הייתי מייחלת לעצמי להיות אילמת ,שאני לא אוכל לדבר.. שלא יהיה גמגום... אבל אפילו הגמגום עדיף מלא לדבר בכלל... לפחות זה מה שאני חושבת.....

adii123

New member
תנסי לחשוב חיובי :)

אם תסתכלי על הצד השלילי יהיה לך עוד יותר קשה.. תנסי להתגבר על זה, תלכי לקלינאי תקשורת ואם כבר הלכת תעשי את כל התרגילים שהוא נותן לך (זה מה שאני עשיתי כשהייתה לי החמרה בדיבור וזה באמת שיפר לי המון) וגם עושה רושם שהביטחון העצמי שלך ממש בקרשים, גם אני הרגשתי ככה לפני כמה זמן, אבל את פשוט צריכה להבין שאין אנשים מושלמים וכל אחד עם הצרות שלו. יש איזה אחד באיזור שלי שסובל משיתוק מוחין והוא גם מגמגם בצורה קשה, גם הולך עם קביים וגם יש לו בעיה שכלית. ואני מכירה אותו ואני באמת מרגישה שהנה יש אנשים שיש להם יותר צרות ובאמת לא עלינו... ומה שאני מנסה לומר זה שרק עם חשיבה חיובית את תצאי מזה. ואני אומרת את זה מניסיון כי בגמגום יש תמיד עליות וירידות וכשהייתה לי ירידה באמת הרגשתי בדיכאון ולא דיברתי וזה רק החמיר לי את הדיבור עוד יותר מקווה שעזרתי :]

למעלה