גם לכם זה קרה????????

גם לכם זה קרה????????

האם גם לכם זה קרה?... לאחר פרק א' מתחילים לחפש את ה-ב'... כמהים לחיבוק אוהב אמיתי, עורגים לנשמה שכבול את נשמתכם, משתוקקים לחיבור ושותפות, תאווים למגע חם ומרטיט, קפה של בוקר ופיטפוט, סידורים קניות ...(ואפילו ...ספונג'ה) יחד, (הדף לא יכול את הרשימה), בעצם...במילה אחת....אהבה !!! והנה.... כזה מגיע....אותו קשר מהמם... הכל מתפרץ ממעמקי הנשמה והלב, הכל כל כך מסתדר, הלב פורח בכל שיחת טלפון, כל פגישה הופכת להיות שמימית, המגע המפרפר, המבט הממיס, געגועים של שעות שנראים כשנים, דמיון פרוע יחד ולבד, (יכולה להמשיך ככה עוד מליון שורות...) ומה בעצם אנו מבקשים? רק לאהוב ונוח לנו יחד. ואז............. פתאום...כזה סוף סוף מגיע... והכל כה אמיתי וכנה, מצאנו לנו את אותו האיש שכה ייחלנו לו, הכל הולך חזק וחלק, סימני רצינות (בקשר) צצים, מחפשים את הקוצים.... הפחד פורץ ומבלבל את החיים, מנפץ כל חלקה טובה שבנינו, מחלל לנו בנשמה, מפורר חלומות של ביחד, מנתץ רצונות וצובע הכל באפור, ועל מה כל המהומה.... הרי...זה מה שכל כך ביקשנו לנו... ואז... בהתחלה בונים גדרות, שהופכות לחומות, נשאבים עמוק לתהום.... והבלבול חוגג לו...... כבר לא יודעים מה טוב... וזה ממש לא הסוף....
"יושבת לי אי שם , מביטה על העולם, לא רואה מאומה, אני שם....ולא שם... מנסה לאסוף את השברים, להבין את הדברים, רוצה ומתכוונת להתרומם, אולם...נשאבת חזרה."
תגידו....גם לכם זה קרה?... או....שאני כזו מוזרה.... שיהיה לכם יום מלא חיוכים אור ואהבה פייה מחייכת

קוצים יש לכולנו !!!

אנחנו לא מושלמים ( יש עוד מישהו שחושב שיש מישהו מושלם?? ) .. הפחדים לא נגמרים אף פעם , פשוט צריך ללמוד לחיות איתם ! לפעמים הפחדים טובים , מפחדים לחזור לזוגיות לא טובה ? אז בזוגיות חדשה עושים את ה כ ל כדי שהיא תהיה טובה.. לא מקבלים אחד את השני כמובן מאליו ! שוברים שיגרה ! אומרים כמה שאוהבים !!! מדברים , מדברים, מדברים .... לא הולכים לישון כועסים !!!! לא צוברים בבטן דברים !!!! לא "מתחשבנים"...( אני עושה הוא עושה??!! ) עושים כשרוצים !! אין סוף .... כל זוגיות שמתחילה מביאה איתה מחשבות ודאגות... פשוט ....זורמיםםםםם... ותמיד זוכרים שגם אנחנו לא מושלמים ..( גם אם נדמה לנו שכן..) נו , אני כבר בפרק ג'...ואחרון ( אמן אמן אמן ). קיבלתי אהבה שבאמת ..אין מילים לתאר...נגמרו המילים להגיד.. יש דבר כזה !!!!!!( ועוד מהאודיגו ???? ) אז לא להפסיק לקוות , וגם לעשות .. אז זורקת עליכם אבק של אופטימיות ו...אהבה !! סיגל

s h o o s h a

New member
הפחד מהלא ידוע

אני חושבת שאני מסוגלת להבין את התחושה שאת מתארת. אמנם, מאז פירוק נישואיי לא חוויתי זוגיות שניה אלא רק "חברות" ארוכה ובכל זאת ... הרי גם הפרק הראשון שלנו התחיל כמו סיפור מהאגדות, אהבה ענקית, חלומות לעתיד ורוד וחיים באושר ועושר והנה, מצאנו את עצמנו מפרקים את מה שבנינו בעמל רב, "מטובל" בלא מעט כאב וייסורים ופניה איש איש לדרכו. והשנים (הזמן) חולפות, אנו מייחלים לזוגיות, שוב. אלא שהפעם אנו יודעים מה אנו רוצים ומה לא רוצים בה וממנה. ולוקח לה זמן להגיע, לעתים יותר, לעתים פחות. אבל היא מגיעה. והיא מביאה עמה אושר ענקי, עילאי, תחושות שכה חסרנו במשך זמן. אבל, מסתבר, ששם, בתת מודע, קיים לו החשש התמידי הזה שיושב ולוחש באוזן "זהירות, לא לתת הכל, אולי זה כמו אז..." פייה התחושה הזו טבעית והפחד שלך הוא טבעי ונורמאלי אבל, אל לנו לתת לו לשתק אותנו ו/או לשנות את תכניותינו החיים הם הימור אחד גדול אנחנו יכולים להצליח בו בגדול אנחנו יכולים להפסיד אבל הפחד לא יכול לנו, אלא אם ניתן לו. אל תשברי לרסיסים, אין סיבה היי שלמה עם היופי הזה האופף את ימיך וחייך המשיכי לחייך (כבר אמרתי לך כמה הוא הולם אותך) חָיִי כל יום וכל רגע ב א ה ב ה

לא מוזרה............../images/Emo35.gif

התפרצת לדלת פתוחה בדיוק עכשיו התחלתי קשר עם אדם שרוצה קשר ברצינות ואני שחשבתי שרוצה אותו דבר נבהלתי נורא והתחלתי לבעוט, למזלי מדובר באדם פתוח מבחינה רגשית ובוגר לשם שינוי שניתן לדבר איתו על זה . גילינו שאנו נמצאים במקומות שונים והחלטנו בנתיים לכבד אחד את הקצב של השני. ולהמשיך ולבדוק. הופתעתי מעצמי כי באמת מאד רציתי אדם כמוהו אך ככל הנראה יש עוד מספר צעדים שעלי לעשות על מנת לממש רצון אמיתי זה. אז לשאלתך מוזרה את לא יש לפחות עוד אחת אני. שיהיה שבת שלום ובוקר טוב.

לא מוזרה בכלל...טבעי בהחלט-לי לפחות

פגשתי מספר גברים מאז גירושי,די יודעת לסנן אותם לפני המפגשים הראשונים כך שמה ש"מגיע" למפגשים נשמע כמו אדם שהיה כדאי לנסות ליצור איזו שהיא מערכת יחסים,ובכל זאת,מוצאת כל פעם מחדש למה לא "כדאי" לי עכשיו...ואז ברורות לי כל מיני סיבות כמו, שכנראה זה לא הזמן המתאים,כנראה זה לא האדם המתאים,זה לא הוא זו אני,זה כן הוא זו לא אני,הרבה בלבלה בראש ובורחת,וסוגרת דלת,ומקווה שמה שאחרים אומרים לגבי העובדה-שכשבאמת יגיע אותו הנסיך על הסוס הלבן כבר בטוח אדע,באמת אתן לעצמי ללכת על זה עד הסוף,ושהפחדים שלי לא יאפילו על האומץ שלי לנסות. כל החיים לפנינו,בואי נהנה בינתיים.

../images/Emo9.gif מודה באשמה

יש געגועים לדברים האלה של היחד לאחרונה יצא לי לראות כמה זוגות באמת טובים נשואים שנים כל כך היה כיף לראות להם מהצד שמביא פשוט חשק

למעלה