גם לכם זה קורה?

גם לכם זה קורה?

שמתי לב שאני תמיד תמיד משחקת עם חפצים לא משנה כמה ומה שלידי ועוברת הלאה אחרי שניה!! אני יכולה לשים כובע על הראש רק כי הוא לידי ואז לשחק עם המפתחות לעבור ללקשקש שניה וחצי עם העיפרון לבעוט באיזה עיסת נייר שעשיתי ולפעמים אני מרוב התרכזות בחפצים פה וחפץ שם וחפץ פה ושם ושם אני לא ממש מתרכזת במה שמדברים!!! קורה לכם?

../images/Emo6.gifאצלי 2 מהילדים כאלה,

רופא הילדים ידע מאז ומתמיד, כשהם באים- להכניס הכל למגרה... כל דבר מגיע לפה, לידיים, להכנס לחנויות זו סכנה ממשית - אבל כאלה חמודים התזזיתיים האלו- איך אפשר להתעצבן... תיפוף, כדרור, וכל מה שעושה רעש - מעצבן אותי מאוד, אבל זה סיפור אחר

מרום בדיוק ככה

כדי לדבר איתו ב- 4 עיניים, הוא חייב לקחת משהו ליד שלו (לא משנה מה, אפילו צעצוע תינוקי כמו
קטנה) ולהתעסק איתו כל זמן השיחה. ואנחנו אפילו עוד לא מאובחנים...

מעניין למה זה?

לא חשבתי שזה של הייפריות חשבתי סתם הרגל בכל מקרה שאלתי פה :) אני שמה לב רק שאומרים לי את מכניסה את העפרון שלי לפה!! ודיי את לא מקשיבה לי את משחקת עם המחזיק מפתחות! דיי לחטט לי בתיק!!! וכשאני במסעדה אז אני לוקחת את הסכין וגוזרת את נייר שמגישים עליו! מסובבת את הצלחות ומשחקת עם המלחיות ועם הסחוג ועם הסכינים ומזלגות התפריט עד שאני מוציאה כמה אנשים מהדעת .. וכל השולחן בלאגן !! עוד לפני שהתחלנו לאכול !! ואז אחרי שאוכלים בכלל עם הקייסמים והקטשופ והסוכר והאוכל תלוי מה הזמנתי :) ת'אמת שזה כתוב זה ממש משעשע !!

zivadina

New member
הסיבות

התנועתיות הזאת עוזרת לתפעל את המוח של ה-ADHDים, שלא כל כך עובד נכון.

לא חשבתי על זה :)

יש הבדל בתנועתיות בין ילדים למבוגרים זה בגלל שמבוגרים יותר מאופקים או יותר בעלי מודעות?

למעלה