גם לכם זה קורא?

גם לכם זה קורא?

שאחד מתארס בישיבה ואתם מזה מקנאים בו יענו וואלה יש לו בחורה...

חנוך617

New member
אתה צודק ולא צודק.

צודק כי אולי אכן היא לא משהו משהו. לא צודק כי אדם צריך להנשא למי שמתאימה לו ולא לחבירו.

חנוך617

New member
תפוס לשון אחרון ו...

זה לא מדור שידוכים. לכן עונים קצר ולענין. תוך מתן דגש שקוצרה של התגובה לא יפגע באיכותה ומי שלא מבין, לא מבין.

רולי NO 1

New member
ולעצם השירשור..

בחור שהוא כבר מבוגר ועדיין רווק יכול לקנאות..אבל בחור צעיר או אחד שרק התחיל שידוכים.זה ממש לא מפריע לו שהחבר שלו התארס..אדרבה יש כאלה שמעדיפים להשאר עוד בחורי ישיבות..ולא לרוץ ישר להתחתן גם אם הם כבר 21 +.כי תכלס אין כמו החיים של בחור ישיבה!

aesh50

New member
גם בחור מבוגר אין לו מה לקנאות!

בסופו של דבר כשמתארסים ומסתכלים לאחור מתברר שהכל היה לטובה ושום דבר רע לא יצא מההמתנה לשידוך ותאמינו לי שאני מדבר מתוך נסיון.

ניסיון???

חחחחחחחח, לא מתכוונים כאן לגילאי 24-25. כאן מדובר על רווקים בני 30+ ששערותיהם החלו מלבינות ושפמם החל מצהיב...

ולעצם הענין

אתה אכן צודק. פעמים שנפגשים עם נערה שעונה בסופו של דבר תשובה שלילית ודי מתחרפנים מזה ונכנסים לדיכאון, אך לאחר תקופה כאשר מוצאים את השידוך מודים בפה מלא שמאת השם היתה זאת וזה השידוך המוצלח ביותר. לכן אני אומר לכולכם, בנים כבנות: אל תתפשרו! שהגיל לא ישחק תפקיד! גם אם אתם מתחילים להזדקן, תדונו רק לגופו של שידוך!

sarav55

New member
אני בתור אימא של בוגר

מסתכלת על הענין של החתונה בצורה כזו רוצה שהבן שלי ימצא זיווגו הראוי לו משורש נשמתו ובכל חתונה יש לי מן חשק שבמקום החתן יהיה הבן שלי שם בחופה אם זה מעניין כאן משהו.

aesh50

New member
הקפצה!

ההודעה הזאת מיועדת להקפיץ את הנושא לראש סדר ההודעות.

מני 22

New member
הפיתרון למחלה שלך הוא........

שתפסיק לו להסתכל על מאורסות ותתחיל להסתכל על רווקות שמתאימות לגיל לרמה ולדרישות שלך. ואז הכל יבוא על מקומו בשלום. דרך אגב לא להתיאש ,לכל בקבוק יש את הפקק שלו (וכמה שהבקבוק יותר משונה יותר קל למצא את הפקק שלו) בהצלחה ותעדכן שזה יקרה.

מני 22

New member
הפיתרון למחלה שלך הוא........מתוקן.

שתפסיק להסתכל על מאורסות ותתחיל להסתכל על רווקות שמתאימות לגיל לרמה ולדרישות שלך. ואז הכל יבוא על מקומו בשלום. דרך אגב לא להתיאש ,לכל בקבוק יש את הפקק שלו (וכמה שהבקבוק יותר משונה יותר קל למצא את הפקק שלו) בהצלחה ותעדכן שזה יקרה.

למעלה