גם לי שאלה לדיון

ady18

Well-known member
גם לי שאלה לדיון

ההופעה של קרן החיצונית? האם אתם מרוצים מהלבוש שלה בהופעו\אירווחי טלוויזה? מהשיער? איפור? מהלבשה באופן כללי ומה היית ממליץ לה לשפר? ולדעתך זה מתאים ללכת חשוף יותר או שככה הסגנון הלא חשוף מתאים לה יותר? וסטליסיט יעזור לקרן או שעדיף לה ככה בלי עזרה? ובכלל תנו רעיונות לשיפור ההופעה של קרן אם יש לכם ומקווה שאהבתם

ady18

Well-known member
אממ

מבחינת הלבוש אני חושבת שהיא מתלבשת בסדר אבל צריכה להעיז קצת לפעמים לגוון גם לשנות משהו בשיער את האיפור לא מתלהבת זה צריך שיפור בקיצור צריך לגוון ובאיפור דרוש שיפור

עונה לך ../images/Emo9.gif

האם אתם מרוצים מהלבוש שלה בהופעו\אירווחי טלוויזה?אף פעם לא ראיתי אותה ב"תקופה שהיתה עם יותר קילו" אבל כן. אני חושבת שהלבוש שלה זה ייחודי לה, זה מאפיין אותה מהשיער?בהופעות אני לא מבינה אף פעם מה חן עושה לה, תמיד נראה אותו דבר, פשוט מפוזר, תמיד נראה כאילו הוא משקיע בגליה ולקרן לא עושה כלום...שיעשה לה משהו שיראה מושקע, כמו חצי אסוף חצי פזור\ שתראה קצת שונה...אני גם חושבת שמתאים לה עם הכובע שהצטלמה איתו אחרי ההופעה בהלהקה" ושהיא מופיעה עם אסוף איפור?אני אוהבת שזה לא כבד מדי..כאילו ישנו אבל לא ישנו.... מהלבשה באופן כללי יש דברים שאני יודעת שאם אני הייתי לובשת אותם זה היה נראה מגוחך כמו מגפי פלטפורמה עם מכנסי 3/4 של ג'ינס אבל עליה הכל יפה...זה הסגנון שלה והיא אוהבת אותו וזה מה שחשוב ומה היית ממליץ לה לשפר?לא שלפר אבל לי אישית יש סריטה
שאני מתקשה להגיע להופעות שאני הולכת עם אותם בגדים ואני תמיד משתדלת להגיע כל פעם עם בגד אחר שעוד לא ראו אותי בו...יש מצבים שאני מסתכלת על קרן ואני מזהה את החולצות שהיא לובשת כבר מאירועים קודמים...מצד שני אני בונה על זה שהיא בטח תקנה לה מלתחה בארה"ב ולדעתך זה מתאים ללכת חשוף יותר או שככה הסגנון הלא חשוף מתאים לה יותר? אני אוהבת איך שהיא עכשיו....לא ממש צנוע ולא ממש חשוף..זה בדיוק בטווח וסטליסיט יעזור לקרן או שעדיף לה ככה בלי עזרה?לא שיעזור ולא שהיא צריכה עזרה אבל יכול לתת לה נקודות מבט שלא שמה לב אליהם....אבל מצד שני זה רק לבוש וזה לא העיקר...
מצד נוסף אחרי הסיפור שהיא מספרת בהופעות על הסטייליסטית אולי עדיף שתשאר לבד...
ובכלל תנו רעיונות לשיפור ההופעה של קרן אם יש לכם- חושבת שכבר ציינתי כמה דברים בהודעה הקודמת ומקווה שאהבתם

למעלה