גם לי עצוב

גם לי עצוב ../images/Emo10.gif

בדיוק היום הייתי אמורה לדעת אם ההזרעה הצליחה או לא... אז זהו, שידעתי כבר אתמול שלא !!! כאבי מחזור אדירים שבעקבותיהם הגיעה המכשפה. היה שלב של אופטימיות שעבר לשלב הפסימיות ושוב לאופטימיות ושוב .... אז תודה לצ'ומפי וצ'ומפה שניסו לעודד
מקווה להצליח בפעם הבאה

דנה 13

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אסור להתייאש מאחלת לך רק טוב וחשוב לשמור על אופטימיות בסוף זה יצליח אם רק תאמיני

zamzam

New member
אני מזדהה איתך. ועצוב לי לשמוע|חיבו

גם אני הייתי בסיפו הזה עם אותה ציפייה ואכזבה בדיוק לפני 3 ימים. מאחלת לך הצלחה בפעם הבאה

Galit29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

Big Mama 1

New member
מירב, ../images/Emo24.gif

עצובה בשבילך, כמה טוב שיש חברים טובים שתמיד מעודדים. גם אני מקווה שתצליחי בפעם הבאה.

נוטשי

New member
../images/Emo24.gifמצטערת בשבילך מקווה

שבעזרת ה' הפעם הבאה תהייה אחרונה .

chompi XL

New member
../images/Emo10.gif אוי מירובוש

איזה באסה
, אוףףףףףףףףףף זה לא פייר. חמודה תחזיקי מעמד, תהיי עצובה מותר לך, תתחזקי ותחזרי לאופטמיות אנחנו תמיד כאן ותמיד נמשיך להחזיק לך אצבעות.

רונה 26

New member
גם לי עצוב

אני מבינה אותך, גם אני גיליתי אתמול כי ההזרעה שלי לא הצליחה ולהוסיף על כך חברה בישרה לי היום שהיא בהריון... מותר ואפילו רצוי להיות עצובים, עצבנים, מאוכזבים זה הכי נורמלי, ואישית אני אומרת אם חרא אז לזרום עם זה, וצרת רבים היא נחמת טיפשים, אז תהני מספר ימים מהגועל. העיקר הוא לדעת כי ממשיכים החודש עם הזריקות וההורמונים

blessed

New member
מירב ../images/Emo24.gif

עצוב לי בשבילך. שולחת לך חיבוק ומקווה שבחודש הבא האופטימיות תוכיח את עצמה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif מירב ../images/Emo24.gif

אחרי שתגמרי לבכות היום, תנשמי עמוק וחכי לאופטימיות שתחזור. היום הראשון של הוסת הוא היום הראשון של ההריון, זה כתוב בכל ספר הדרכה להריון ועם ספרים לא מתווכחים. האביב רק התחיל, ויש לך עוד הזדמנות להריון אביבי
.
נועם

חיבוק ../images/Emo24.gif גדול גם ממני

מירב - גם לי ההזרעה השלישית נכשלה, ולאור כל הבטאות בחיוביות פה - שאני מאוד מאוד שמחה עליהן, באמת! - זה לא ממש שפוט, אבל אנחנו ממשיכות לחתור, כולנו יחד, עד שהמסע המפרך הזה ייגמר בבטא מפוארת. אז לבכות, לאסוף את השברים ולהמשיך במלוא המרץ לסיבוב נוסף ומנצח!

למעלה