גם לי מותר
ק קרן קיימת New member 22/9/02 #4 אני רק מקוה שמרחו שם קרם הגנה... יודעת איזה קרינה יש בשעות האלה.... והמנהלת שלנו כל כך רגישה.....
כ כוכבית 42 New member 22/9/02 #10 ליהי יקירתי..... יש לי הרגשה שהצטרפת לחברה להגנת הטבע... או שאולי עשית מנוי לספארי... נחשים... נחשים... רק שלא יהיו ערסיים... יש נחשים שבשבילם, אפילו כדאי לאכול את התפוח...
ליהי יקירתי..... יש לי הרגשה שהצטרפת לחברה להגנת הטבע... או שאולי עשית מנוי לספארי... נחשים... נחשים... רק שלא יהיו ערסיים... יש נחשים שבשבילם, אפילו כדאי לאכול את התפוח...
כ כוכבית 42 New member 22/9/02 #11 ../images/Emo124.gifקרן... קרן... בואי רגע... תראי מה חול המועד עשה לליהי... או שזה בעקבות המילואים של ב.ש.ל.... תגידי... אחרי שמתפתים לנחש הזה... ואוכלים את התפוח... הולכים לגן-עדן או לגהנום?
../images/Emo124.gifקרן... קרן... בואי רגע... תראי מה חול המועד עשה לליהי... או שזה בעקבות המילואים של ב.ש.ל.... תגידי... אחרי שמתפתים לנחש הזה... ואוכלים את התפוח... הולכים לגן-עדן או לגהנום?
ק קרן קיימת New member 22/9/02 #13 אין לי תשובה מדעית בשבילך כוכבה, אבל מה שבטוח - ביקור בגן עדן יהיה שם... גם אם לכמה רגעים....