גם לי מגיע להביא עוד ילדים לעולם:(

שולץ12

New member
גם לי מגיע להביא עוד ילדים לעולם:(

אני אם חד הורית לילד pdd / אספרגר מחונן מדהים בן 8 שכל מי שפוגש בו מתאהב בו מייד. אני בחורה משכילה.וכבר בגיל שזה הזמן להחליט אם להביא עוד ילד.ניסיתי את מזלי מספר שנים מאז שהתגרשתי בעולם ההכרויות ולא ממש הצלחתי. לפני כשנה הכרתי גבר שלא הצליח הקטע הזוגי (מצד שנינו) אבל הוא הציע שנביא יחד ילד. לפני מספר חודשים הוא גם פגש את האוצר שלי.בכוונה לא אמרתי כלום כדי לתת לבן שלי צאנס להיות מי שהוא בלי דיעות קדומות וכצפוי הוא נשבה בקסמו של הילד. כשהגענו לשלב שראיתי שהוא באמת רציני סיפרתי על הבעיה של הבן שלי נתתי לו גם חומר כתוב.הסברתי .והוא קיבל רגליים קרות. לא שופטת אותו...זו החלטה לא קלה לאדם להביא ילד כשיש סיכוי שייוולד לך ילד אוטיסט:( ועדיין זה כואב....מה זה אומר ??? שלא מגיע לי שיהיו לי עוד ילדים??? ברור שיש עוד אופציות של תרומת זרע וכו אבל רציתי שלילד יהיה אבא... מצטערת ...הרגשתי צורך לשתף.... כאילו לא מספיק קשה לגדל לבד ילד אוצר ככל שיהיה אבל עדיין אוטיסט:(

גור42

New member
מגיע לך עוד ילד, ולילד שלך מגיע אבא-חורג ש...

...שמכבד אותו בתור מי שהוא.

אז תעשי לעצמך ולבנך טובה, ותמקדי את החיפוש שלך בגברים שלא חושבים שאוטיזם זה סוף העולם. כן, יש גם כאלה.

(כמוני, למשל. אבל אני כבר תפוס... וגם אוטיסט בעצמי)

dina199

New member
ותרומת זרע זה רעיון לא רע בכלל.

אני מכירה כמה אמהות כאלה

TikvaBonneh

New member
אחותי גרושה בלי ילד אוטיסט

ולא מצליחה למצוא זוגיות חדשה. זה בכלל לא פשוט בגיל הזה. אין הרבה מבחר. ויש גם רווקות שלא מוצאות בן זוג. ונשים נשואות שלא מצליחות להביא עוד ילד. זה לא אומר שלא מגיע להן ושלא מגיע לך. זה עצוב, אבל בחיים המון פעמים אנחנו לא מקבלים את מה שאנחנו רוצים.

רואה 6 6

New member
הצתערי,התאבלי והמשיכי הלאה.

יתכן שתמצאי את האדם הנכון ויתכן שלא.
מה שבטוח זה שאת אדם משכמך ומעלה,שאם תחליטי לעשות לד מתרומת זרע הוא יקבל אמא נהדרת.

הבנתי שאפשר לקחת בבדיקת דם פשוטה מהבן שלך

ולבדוק האם יש את הגן שלו בגן של העובר. הרופאה שלי שמכריחה אותי כבר שנה ללא הצלחה לנסות שוב להיכנס להריון הסבירה לי. ואז זה מקטין מאד את הסיכוי לעוד ילד. לא חקרתי את הנושא כי אותי אישית זה לא מעניין אבל את יכולה להתייעץ עם מחלקת הגנטיקה בבית חולים.

שולץ12

New member
כבר בדקתי את הנושא לעומק

מה שנמסר לי הוא שאכן יש בדיקה מסויימת שנשלחת לארהב שעולה המון כסף ובכלל לא בטוחים שהיא אמינה.

אצלי הגניקולוגית אמרה לי שזה בחינם דרך בית

החולים בגלל שמי ישי לו ילד ראשון על הספקטרום מקבל את זה מהמדינה. שווה לבדוק שוב. גם בבית חולים אסף הרופא כשקבלנו את תוצאות האבחון עכשיו אני נזכרת שדיברו איתנו על זה.

dina199

New member
אפילו אם היא אמינה, זה בכלל לא חשוב.

ילד א"ס יכול להיוולד תמיד, וצריך להיות מוכנים לזה.
האם את בעצמך מוכנה למצב של עוד ילד אוטיסט ?

לא. ולכן כתבתי שאני לא מתכוונת לעשות את זה.

אבל כמו שהרופאים הקרציות שלי אומרים לי ובצדק, שהם מקבלים את זה שאני לא מעוניינת אבל מרגישים מחוייבים לספר לי על האופציה ושאני אעשה איתה מה שאני רוצה. (ואז הם לא מקבלים את חוסר הרצון שלי וממשיכים לנדנד לי (-: )

dina199

New member
אכן קרציות

הם מחוייבים לספר על בדיקה יקרה שלא מבטיחה שום דבר ועוד מתקרצצים כשלא עושים אתה

גור42

New member
לא ממש. יש בדיקה שתקפה לאחוז קטן מאוד מהמקרים

מן הסתם, מדובר במקרים של שבהם האוטיזם נלווה לאיזושהי נכות גנטית נקודתית כזו או אחרת.

לסתם אוטיזם אין שום בדיקה גנטית. ומהמעט שפותחת השרשור סיפרה כאן על הבן שלה, אני מאוד בספק עם הבדיקה שעליה את מדברת רלוונטית אליו.

היא לוחצת עלייך להכנס שוב להריון??????

מקווה שלא הבנתי אותך נכון, כי אם כן, זו פשוט חוצפה!

למעלה