גם לי יש תירוץ

johnny d

New member
גם לי יש תירוץ

זה היה המפגש הכי דינאמי שהייתי בו עד כה, אנשים הגיעו והלכו במהירות מסחררת!!!

בכל מקרה:
1. נראה שיש החלטה גורפת לבחירת סדרה כלשהי וצפיה מהנה, גם בסדרה וגם בתגובות של מי שכותב אחרי :)
2. חרות אמרת משהו על ハカー? (בניגוד ל スーパーハッカー)
3. אם אתה רוצים ערב קריוקי ביפנית, אין לי בעיה לארגן, לנסות למצוא למי שרוצה לשיר את השירים שלו וכו...
מה שאני כן צריך זה התרעה של שבועיים מראש ושזה לא יהיה בסופשבוע בעוד שבועיים באופן ספיציפי :)
 

herouth

New member
לא הבנתי תירוץ למה?


לגבי ה־はか, פשוט מישהו שם אמר שהיתה סידרה שתיקנו בה מסופר-はか לסופר はけ או משהו כזה, והעליתי את ההשערה שזה אולי בגלל ש־はか זה קבר אז לא קוראים ככה להאקר.

בכל אופן אני צריכה לשמוע את התיקון המדובר במו אוזני (או לראות את הכתוביות של הסדרה) ואז אולי אעלה השערה מתוקנת.
 

johnny d

New member
אז את לא דקלה :)

עכשיו אני מקשר בינך לכינוי בפורום...
 

herouth

New member
דווקא נראה שזה ההיפך.

「スーパーハカー」とはどんなシステムでも容易く突破してしまうスペシャルなハッカーのことである。


תרגום שלי:

המונח "スーパーハカー" מתייחס להאקר שמומחיותו היא פריצה בקלות לכל סוג של מערכת.

ההמשך נראה יותר כמו דוגמה או איזו סיטואציה, אבל ממה שאני רואה כאן:

http://d.hatena.ne.jp/keyword/%A5%B9%A1%BC%A5%D1%A1%BC%A5%CF%A5%AB%A1%BC

הכוונה היא או להאקר מומחה כנ"ל, או לחבר הדמיוני של מישהו שכותב שטויות ילדותיות באינטרנט. ספציפית "יש לי חבר סופר-הקאר שאני אבקש ממנו והוא יגלה עליך הכל / יפרוץ לך למחשב / יראה לך מה זה". כאשר ברור שאין חבר כזה.

ונראה שזו אולי הבדיחה. שאם הטיפוס המפוקפק ההוא מסטיינז גייט קורא לו סופר הקא, זה בעצם אומר שהוא עצמו סתם רברבן.
 

delikat

New member
וואו, זה די מבלבל.

אגב, הקישור לא עובד, אבל ניסיתי לחפש את הביטוי באתר שכיוונת אליו, וראיתי על מה את מדברת.
 

herouth

New member
כן, זה באג בתפוז.

מאז שהם מעבירים את הקישורים החוצה דרך מעברונים, הם גם הורסים אותם באותה הזדמנות.


הנה קישור שאמור לעבוד:

http://tinyurl.com/67m7pv
 

johnny d

New member
תירוץ לצאת "מוקדם" כמובן :)

ハカーじゃなくハッカーだろ
מישהו אמר לי משהו על זה ספציפית ואני לא זוכר מה :\
וגם שאלתי בlang8, אבל לא קיבלתי תשובה על זה, יכול להיות שהוא סתם אומר את זה לא נכון...

רשמתי בדיוק את איך שזה מופיע בסדרה, מאוד מומלצת דרך אגב, מיד אחרי fullmetal alchimist
אלו שתי הסדרות שזכו להערכת המגוון הכי גדול של חובבי אנימות (גברים\נשים\ילדים\קשישים וכו...)
 

herouth

New member
טוב, אז סיכומפגש.


המפגש התחיל ככה קצת בפדיחה, כי היחיד שהגיע בזמן הנקוב, בשש בדיוק, היה אורן. ואם בדרך כלל אחרי כמה דקות העניין נפתר, הרי שהפעם הוא נאלץ לחכות 3/4 שעה עד בואם של delikat ואישהּ, שעסקו בהצלת גורי כלבים (תירוץ טוב לאיחור!)

נו טוב, בינתיים התארגנתי עם הכיבוד, שכלל הפעם לאטקעס (לביבות תפוחי אדמה סטייל חנוכה) ולחמניות זיתים, והחטיפים הסטנדרטיים, והתחלנו את המפגש הצנוע ביותר מזה זמן רב, עם דיון בנושא מתכונים וכלי בישול ואפיה (ידעתם שמרית זה ハラ? מרית גומי זה ゴムバラ ואילו מרית עץ זה 木バラ).

אבל אז הגיע אלכס, שרק אתמול בבוקר נחת לו לחופשת מולדת והביא איתו את חברתו הסינית לוֹאי ונתן טרמפ גם לסיון. ממש בעקבותיו הגיעו גם LucyXX וחברים. הצירוף הזה יצר קומבינציה בינלאומית ייחודית. אחד מהחברים של לוסי דיבר רק רוסית ואנגלית. לוֹאי דיברה רק אנגלית (ומדי פעם החליפה דיבור מהיר בסינית עם אלכס), וכך יצא שהערב היה, במקום ערב דיבור יפנית, ערב דיבור עברית-אנגלית-רוסית-סינית-יפנית.


ריוג'י הגיע לחצי שעה, אבל הצטרפו אלינו גם ג'וני (כמו ששמתם לב), לילך, ואפילו רן הגיע.

באיזה שלב אלכס ולוֹאי הלכו (ואיתם סיוון) כי בכל זאת יש לו עוד כמה אנשים לפגוש כשהוא מגיע מסין, ואז התחיל החלק היותר יפני של הערב, בקריאה מתוך הירגאנה טיימס ודיונים שונים על קנג'י ואיך לומדים אותו.

החברים של לוסי, נראה, מגיעים מאיזור האנימה. הייתי משועשעת - מצד אחד דיון כבד-ראש ב־Dragon Ball Z, אבל כשאני הזכרתי את היקארו נו גו, הם התייחסו לזה בתור נוסטלגיה עתיקה. הלו, Dragon Ball הרבה יותר עתיק!

בסופו של דבר הערב הסתיים קצת אחרי חצות ואת חלק מנספחיו כבר ג'וני הביא למעלה: היה דיון על חידוש מועדון הצפיה (עושה רושם שיש ביקוש, אם כי פאסיבי משהו...), דיברנו קצת על Steins;Gate (לא זוכרת באיזה הקשר), וג'וני גם הציע לעשות קראוקה (שווה לנסות פעם, אף פעם לא עשיתי). לאדן החלון קוראים 窓の桟 (קרי まどのさん) ואם תחפשו אותו בגוגל תמונות תראו שגם ביפן חתולים ואדני-חלונות הולכים ביחד. מי שדיבבה את גוקו בסדרת דראגון בול המקורית באמת היתה שחקנית ולא שחקן, ועדיין אין הסכמה איך אומרים ביפנית "שוביניסט".

המפגש הבא יהיה ב־16 במאי, נא להודיע לכל הבוסים.
 

innocence

New member
נשמע שנהניתם!

אני אקווה להגיע למפגש הבא, למרות שהקשר שלי עם יפנית הולך ומתרחק ._.
 

innocence

New member
השיעורים ממשיכים כרגיל

אני פשוט פחות איתם.
אני מפספסת הרבה מאוד שיעורים בגלל בעיות בריאותיות, ומתקה להשלים הכל.
 
Steins;Gate מעולה

חבל שלא הייתי בשיחה.
כשג'וני כתב על הスーパーハッカ זה ישר עלה לי לראש.
 

herouth

New member
היית צריך לבוא.


אבל האמת שמהקטע ש־delikat נתנה למעלה (הפרק הראשון) ממש לא התלהבתי. הטיפוס הזה מעצבן לי את התחת.
 

innocence

New member
זה אמור להיות ככה P:

הפרקים הראשונים באמת לא לגמרי תופסים אותך.
אני חושבת שהחל מהפרק השלישי (אני לא לגמרי זוכרת) זה נהיה סופר מרתק.
 
למעלה