גם לי יש שאלת סקר

Master Eagle

New member
גם לי יש שאלת סקר

הסקר של אייבורי העלה בראשי שאלה. אך תחילה קצת חומר רקע. כשגבר "ונילי" רוצה להראות את אהבתו ונאמנותו לבת הזוג שלו, הוא קונה לה טבעת ושם אותה על אצבעה של בת זוגו ואומר לה שטבעת זאת מסמלת את הקשר ביניהם. אני לא מתכוון כאן בהכרח לחתונה או אירוסין אלא למעמד מיוחד ומשמועתי בקשר בין שני בני הזוג. בקשר מבוסס BDSM, הדום שם קולר על צוואר הסאבית שלו לאות זה שהיא שייכת לו. וכבר נוכחתי בטקסים פומביים כאלו (מקביל ממש לטקס חתונה ונילי) וגם השתתפתי פעמיים בטקס וירטואלי פומבי באינטרנט. מובן שגם ביצעתי את זה בפרטיות אמנם, לכל הסאביות שהיו לי ב 28 שנות נסיוני. והיו לי מספר סאביות. ועכשיו לשאלה. כמה מכם או מכן נתנו/קיבלו גם קולר וגם טבעת לבת הזוג שלהם. קולר שיציין את הקשר הבדסמי וטבעת שתביע את רגש האהבה האנושי בין שני בני הזוג. השאלה מופניית כמובן לדומים, מלכות, סאביות ועבדים. וכיאה למי ששאל את השאלה אענה ראשון. לי זה קרה פעם אחת ויחידה בחיים שהרגשתי צורך להביע את אהבתי האמיתית והכנה לסאבית שלי ע"י הענקת טבעת בנוסף לקולר. זה לא אומר חלילה שאת הסאביות האחרות לא אהבתי, פשוט לא הרגשתי צורך בזה וזה כלל לא עלה בדעתי להעניק לה טבעת. לקנות מתנות - כן, בשמחה.... אלא שבמקרה הספציפי הזה, כנראה שרגש האהבה היה חזק ביותר ואני חושב, בעצם יודע,שעצם המעשה חיזק מאד את הקשר.

אסתי69

New member
לא מתוך הרבה מדי

נסיון יש לי התחושה שהענקת הקולר היא משמעותית כהענקת הטבעת בוניליות. אבל שו ב אני לא באה מיותר מדי נסיון מה גם שכל כך נאהבתי שלא ממש הייתי זקוקה לאישורים אחרים :))

Pixy led

New member
נראה לי...

שהוא צוחק.

Master Eagle

New member
גם הכלבה הכי כנועה, כשמסתיים הסשן

היא אשה. ואז, ביומיום, הטבעת מזכירה לה שיש מישהו שאוהב אותה גם כשהיא לא הכלבה שלו אלא כבן אדם... נכון, מי שחי 24/7 בסשן זה לא מתאים לו. אבל המצחאות היא שהסשן אורך מספר שעות אחת לכמה זמן ויתר הזמן מתנהל על פי המציאות היומיומית הרגילה.

אייבורי

New member
אצלי

מממ עדיין לא נתתי גם קולר וגם טבעת לסאבית. טוב, נו אני עדיין צעיר בתחילת הדרך. קולר נתתי פעמים פעם וורטואלי פעם בחיים זהו בגדול. כן זה מרגש תמיד.

הלו הלו ...

תיזהר לדבר אליה ככה, או שאני מיד מתקשרת למומו ממוסררה. ואתה יודע מה זה אומר, נכון?

nerissa

New member
כאילו..

התחלת איתי על הבוקר? אה? אה? חכה, חכה. אני.. אני.. אני אגיד אותך לסוויטי! זהו.

למעלה