גם לי יש שאלות...

א פ ר ס ק

New member
גם לי יש שאלות...../images/Emo6.gif

היי עינת. רציתי לשאול- האם כשיש התאמה ברורה בין בני זוג ע"פ הנומרולוגיה, זה אומר שסביר להניח שהם יהיו יחד הרבה זמן או שלא יתגרשו במידה ויתחתנו? את תמיד מדגישה את הבחירה האישית שלנו, אך איך אפשר להסביר את אחוז הגירושין הגבוה. כל המתגרשים לא היו מתאימים כלל לבני זוגם? או שהתאימו ובחרו להפרד? אשמח אם תסבירי מה זה אומר כשמתאימים נומרולוגית. מצטערת על ההתפלספות.... ומקווה שאני לא מטריחה... אור ואהבה.

עינת

New member
אפרסק

כאשר יש התאמה ברורה אין זה אומר דבר מעבר להתאמה ,כלומר יכולה להיות התאמה ובכל זאת אין כמיה למשל... כאשר כן יש כמיה סביר להניח שהקשר יצלח אבל הרי כל הזמן אני מדגישה - הכל עניין של בחירה הכל כתוב והרשות נתונה! אחוז הגרושין הגבוה נובע מבעיות חברתיות ואחרות אשר איני יודעת אם זה המקום לפתח דיון עליהם,אנשים בוחרים לא להתמודד ולהרים ידיים עם המריבה הראשונה... כאשר יש התאמה נומרולוגית בין בני זוג הדבר אומר שיש בהם את היכולת אם רק ירצו להיות יחד,להשלים האחד את השני ולבנות זוגיות נפלאה.

א פ ר ס ק

New member
וכשאין התאמה...

היי עינת. תודה על תשובתך. אני מתפלספת לך שוב... ואם מבחינה נומרולוגית הזוג לא מתאים, והם התחתנו, האם יהיו קשיים בברור ולא יהיה מנוס מגירושין או שאפשר לעבוד על הזוגיות, לשפר אותה ולהתמודד עם השונות של האחר? אם תפגשי בייעוץ אישי זוג שלא מתאים, או בחורה ששואלת על התאמה, תייעצי להם להפרד לפני שיחשבו על מיסוד? תודה לך.

עינת

New member
אפרסק

אם אין התאמה הרי יהיו קשיים,יחד עם זאת אני מכירה זוגות שאינם מתאימים ,זוגות שיש אלימות במשפחה ועדיין אינם מתגרשים... ענין של בחירה! כאשר ביעוץ אישי מגיע אלי זוג שאין התאמה,אפקח את עיניו,אסב את תשומת ליבם לחוסר ההתאמה וגם אסביר מדוע. אף פעם לא אמליץ על פרדה ,תפקידי להאיר את הדרך,הבחירה שלכם בלבד.

למעלה