גם לי יש שאלה..:)

• פותח הנושא hgal
  • פורסם בתאריך

hgal

New member
גם לי יש שאלה..:)

אני רוצה לקנות אי פוד בסין... עכשיו השאלה שלי היא מה יהיה המחיר בערך אם מיהשו יודע ועוד שאלה האם כל מכשיר איפוד שאני אקנה בסין יתמוך באנגלית? תודה רבה..!

weird dust

New member
תשובות

המחיר לפי אתר אפל בסין המחיר יהיה בערך 2599 ין לדור שלישי 15 ג'יגה. 2990 ין לאי פוד 20 ג'יגה(אין לי מושג איזה דור) 3990 ין לאי פוד 40 ג'יגה (לא יודע איזה דור) ומיני יעלה 2488 ין (כל זה מתון שפל בסין)

hgal

New member
א. תודה

ב. מה עם השפה ג. יש ךף מושג על 10 ג'גה? תודה שוב

weird dust

New member
לפני יומיים היתה כאן אחת ששינתה את

השפה של האי פוד לסינית לכן ניראה לי שגם שלך יתמוך באנגלית. אין אי פודים חדשים 10 ג'יגה אם זאת השאלה.

hgal

New member
משהו מוזר...

3000 ין זה בערך 120 שקל... אתה מנסה להגיד שזה יעלה 120 ש"ח? לא נראה לי הגיוני בכלל.... תודה

weird dust

New member
גם לי זה לא היה הגיוני

אבל זה מהאתר של אפל תיכנס לאפל תבחר סין תיכנס לחנות ושם לאי פוד כמו בחנות האמריקאית ואז תיראה שאלו המחירים

hgal

New member
כן זה מה שמופיע שם....

אז זה אומר שזה טעות או שזה באמת כ"כ זול שם?

hgal

New member
מקפיץץץץ

מישהו???? הגיוני לא הגיוני פליז הלפ... תודה

ashmash

New member
הואיל וחזרתי מסין לפני שבוע...

אז ככה. בסין המטבע הוא יואן, לא ין. לצורך העניין, 100 יואן הם בערך 54 שקלים, אז תעשו את החשבון למחירים. אני קניתי את המכשיר בהונג קונג, שם הוא יותר זול מעט מאשר בסין והמחיר הרשמי בהונג קונג הוא 1,900 דולר הונג קונג, שזה כ-245 דולר אמריקני לIPOD מיני. ו-2,400 שזה בערך 307 דולר אמריקני ל-20 מגה. מה שכן, להשיג את המיני במחיר הרשמי, די קשה ומציעים אותו בד"כ במחירים של כ-2050 עד 2350 דולר הונג קונג. אם אתם טסים לה"ק, אני אגיד לכם היכן החנות הרשמית, שם אפשר להשיג במחיר המחירון, שהוא מסתבר הנמוך ביותר. ובאותה הזדמנות, אספר על יפן, שם המטבע הוא ין והמחיר של המיני הוא 28,140 ין, שזה בעברית 257 בערך דולר ארה"ב והמחיר של האייפוד 20 ג'יגה הוא 33,390 ין, שזה בערך 300 דולר ארה"ב (אפשר להשיג במעט פחות, לפחות בחנות אחת פטורה ממכס שמצאתי באקיהברה). בכל מקרה, את המיני קשה למצוא בחנויות, למעט החנות הרשמית של אפל בגינזה. ושוב, לגבי סין, גם אם הIPOD מיוצר שם, אם אתם לא יודעים איפה לקנות - אל תקנו ואם אתם קונים במקום רשמי, במידה ותמצאו את ה-IPOD, הוא יהיה יקר באופן יחסי.

למעלה