גם לי יש שאלה...

zulzula

New member
גם לי יש שאלה...

האם כ-ל השחקנים חזרו לקנדה?? כי יש שמועות מרושעות שג'סטין עוזב..
אפילו היה סקר באיזה אתר ששאל: "האם תמשיכו לצפות בסידרה גם אחרי שג'סטין יעזוב? (סוף עונה 4)" זה נכון?? תגידו לי שלא !!! )-8

gilriv

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo24.gif הי ברוכה הבאה

-להגיד לך ,זה היה תלוי בחוזה שלו {אבל נראה לי שהוא ימשיך עם בראיין כי תיראי ,את צריכה להמשיך לראות עד הסוף ,
ג'סטין בעקבות עשיית קומיקס -רייג' הרי הוא מפרסם את הספר עד שמישהו במאי סרטים אכן נותן לו אור ירוק ופה יש היתלבטות {ותישמאי הזה כשהבמאי רוצה לעשות תסרט של {רייג' בהוליווד ואולי גם ג'סטין יסע איתו חכי שיתחילו לזרום ספוילרים או חדשות
לעונה החמישית {זה קשור לחוזה למה "כי עם הוא אכן יסע אני ידע אם הוא ימשיך -אם זה ככה הוא יבוא כאורח כחברו של בראיין -אבל הוא ימשיך הוא חתם לעונה 5 והאחרון שלו ?

zulzula

New member
אורח???

מה זאת אומרת בתור אורח???? הוא לא יהיה שחקן כמו כל השחקנים בסידרה?? זה לא שווה! חוץ מיזה את יודעת בוודאות שהוא חתם לעונה 5? כי קראתי ראיון ששאלו אותו כשהוא שיחק בעונה 2 : שאלה: אתה חתום לעוד שנתיים בהכי גאים, תחתום לעוד? רנדי: לא, וזה לא מיכיוון שאני לא אוהב את התכנית. אני פשוט רוצה לעבור לפרוייקטים חדשים מי שלא מאמין לי השאלה נילקחה מהראיון הזה : http://www.geocities.com/qafgod/interview1.html

gilriv

New member
תשמעי ../images/Emo4.gif אין לי מושג עכשיו

כי יש לי תוכנה לשיתוף קבצים {את זה תדברי בפרטי במסרים } ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ גם אני קראתי שהוא רוצה להטיל תכישרון שלו ..יותר בתחום של תיאטרון {{בברודוואי בלה בלה } אבל כמו שאני ראיתי כבר את הסוף של עונה ה3 בעזרת תוכנה חוקית
לגבי ג'סטין הוא ימשיך להתגורר עם -בראיין כי בראיין סוף -סוף יגיד בסוף עונה הרביעית {שבYES משדרת 'ואני מצטט הגיע הזמן שתעבור לגור איתי {פרק 14} נראה לי שבאותו הרגע -בגלל זה לפי הרייטינג עשו את עונה חמישית

zulzula

New member
הבנתי..

בסדר הבנתי את מה שאמרת, ואני יודעת שבריאן אמר לג'סטין שיבוא לגור איתו בסוף עונה 4 ..אני ראיתי. אבל אני חייבת לדעת אם הוא ישחק בעונה 5 כשחקן רגיל ושותף לדירה עם בריאן או שהוא ישחק כשחקן אורח ולא ניראה אותו כמעט בכלל! ואם לא בא לך לדבר איתי פה את מוזמנת לשלוח לי מסר...

netaK

New member
בעונה 5 רנדי שחקן קבוע...

הוא חתום לעונה וההופעות שלו לא יהיו מזדמנות

למעלה