גם לי יש שאלה!

LiOr CaRtEr

New member
גם לי יש שאלה!

מהם הסרטים האהובים עליכן?? שלי הם: 1. מופע הקולנוע של רוקי. 2. שיער. 3. טריינספוטינג. אם יהיו עוד אני אכתוב
אה וראיתי היום שר הטבעות... סרט שאני צריכה זמן להפנים. אבל הקטע האהוב עליי בסרט, הוא כשאורק אחד נלחם באאויין - האחיינית של המלך.. הוא לא יודע נגד מי הוא נלחם והוא אומר לה: no man could ever kill me! אז היא מורידה את המסכה שלה, מסתכלת עליו, ואומרת i am no man והורגת אותו
אח אח אח... קטעים טובים=) מצורפת תמונה.

NarihS

New member
שר הטעבות זה סרט שולט!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה הנה דירוג שלושת הסרטים הכי אהובים עלי: 1. שר הטבעות - שיבת המלך. 2. שר הטבעות - שני הצריחים. 3. שר הטבעות - אחוות הטבעת. כל השאר לא חשובים.. סתם סתם.. כל סרט עם וויל סמית' וג'ים קארי כי הם הורסים מצחוק, רוב הסרטים של בראדו'ש המושלמו'ש!!! ועוד כמובן... :)

LiOr CaRtEr

New member
אני מתנצלת ביותר

כמו שאמרתי הוא לא במועדפים שלי... ודי קשה לי להישאר מרוכזת 3 וחצי שעות בלי הפסקה אז... תסלחי לי על ההתבלבלות.. אבל בגלל שהקטע שציינתי מאוד השפיע עליי לטובה.. ציירתי אותו.. בעצם זה מה שעשיתי היום בבצפר - מצורף.

LiOr CaRtEr

New member
אה! עוד משו

ראיתי עכשיו יום שישי הפוך וזה ממש סרט חמוד. כן כן.. אפילו שהסוף והכל צפוי, סרטים קיצ'יים זה אחלה בחלה. קיצור נהניתי ביותר! ח"ח!

Miss Kitty

New member
אממ..

1. שישי הפוך 2. ג'וזי והפוסיקאטס 3. מלך האריות (
) 4. יומני הנסיכה 5. הארי פוטר 1+2 ובטח גם 3 כשהוא יצא..
ויש עוד מלא סרטים חמודים כאלה, אבל ברשימה זה סרטים שאני יכולה לראות מאות פעמים..

NarihS

New member
הארי פוטר השלישי שהולך לצאת

הוא הולך להיות הסרט הכי שווה שיש!!!! קראתי את הספר וזה פשוט מדהים!, זה הרבה יותר מעניין מהשניים האחרים(למרות שגם שניהם היו מאוד טובים) וזה גם יותר מצחיק כזה.. (ממה שאני זוכרת), הקיצר, יש למה לצפות! וזאת הבטחה! רק חבל שצריך לחכות עד יוני בשביל זה..
. ואין מישהו שאוהב את מלך האריות יותר ממני!!!!!!!!!!! אני גדלתי על הסרט הזה!!! כל ערב הייתי רואה אותו כולם בבית כבר התעצבנו עלי.. :) אני חולה על סימבה אפילו היה לי פוסטר שלו פעם על הקיר(עדיין יש לי אותו רק לא על הקיר) וגם הייתי מציירת אותו פעם אבל הפסקתי.. חרשתי על זה יותר מידי, מלך האריות בהחלט הסרט הכי טוב שיש!!!! ואם כבר על מצויירים אז גם שרק, מפלצות בע"מ, מוצאים את נמו!, ועוד ועוד.... ושכחתי להגיד גם על מטריקס שזה סרט חיה(השלישי בעיקר), ואקס מן שזה גדול ספיידרמן וכו' וכו', יש יותר מידי סרטים טובים.

hadasrulez

New member
שילי זה...

1. שישי הפוך- ראיתי אותו 4 פעמים ועדיין לא נמאס לי 2. מולאן-
התאהבתי בסרט הזה 3. יומני הנסיכה 4. האתגר (הסרט החדש של מרי קייט ואשלי-מומלץ בחום
) 5. שודדי הקאריביים-סרט חמוד ביותר
6. מעודדות צמודות- דייי כמה חרשתי על הסרט הזה!!! ויש עוד מלא... סתם לא עולה לי בראש..

American Girl

New member
שילי../images/Emo70.gif

1. הפסנתרן 2. ארמגדון 3. נוטינג היל 4. להיתאהב בסערה 5. ספיד 6. האחרים 7. החטא הראשון

N i c k i T

New member
שלי:

1. טיטניק (כן אני יודעת זה נדוש אבל זה כל כך יפה!) 2. ריקוד צמוד (מי שלא ראה מפסיד בגדול לראות דחוף!!!) 3. ארמגדון 4. הצלצול 5. מגרש השדים 6. הצעקה 3 7.עימות חזיתי (פעולה, כן פעולה
) 8. בת 16 הייתי 9. אמריקן פאי 3 10. שישי הפוך

vashla

New member
וואלה?!

1)טיטניק 2)ים כחול עמוק 3)אומנות המלחמה 4)טומב ריידר 1 5) אקס מן 1 6)אקס מן 2 7)ירח דבש מטורף 8)טיגר-הסרט 9)חזרזיר-הסרט 10)הלוחש לסוסים

hadasrulez

New member
ראיתתתתתתתתתתתתתתתת??????

ראית חזרזיר הסרט???? יוווווו איזה כייף לך!!!!!!! איך הסרט???

vashla

New member
מממממקסיםםםםםםםםםםםםםםםםם

ממממצצצצצצצחיייייייייייייייייייייייק הוא כזזזזזזזזזזזה מתוק עם הקול שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה