גם לי יש שאלה!

Daffynes

New member
גם לי יש שאלה!

אם כבר מדברים פה על צה"ל, רציתי לשאול על קורס פארמדיקים בצבא, מי מעביר? כמה זמן? תנאי קבלה ואם אפשר לחזור למד"א כפארמדיק.. מישהו פה יכול אולי לתרום לי איזו פיסת מידע?? תודה

amitp

New member
אני רק שאלה... ../images/Emo8.gif

ערב טוף לך. מצטער שאני לא זמין בזמן האחרון, אני לפני מבחן מעיק (מאוד) ביום שישי, ואין זמן בכלל (למען האמת גם כאן אני לא כל כך אמור להיות, אבל נעלים עין...). עד כמה שאני יודע קורס הפאראמדיקים הצבאי מועבר על ידי מדריכים ממד"א, פאראמדיקים צבאיים, מדריכים שונים מהבה"ד, רופאים שונים - בדיוק כמו בקורס האזרחי. זמן - בערך 8 חודשים קד"צ + טירונות והשלמה קצרה אח"כ. אפשר לחזור למד"א בתור פאראמדיק (את מכירה את סיוון והופמן? הם פאראמדיקים צבאיים במיל'
). תנאי קבלה: בטח יש קב"א מינימלי וכו', רק שאני לא יודע אותם. במידה והתפקיד מופיע אצלך במנילה - תסמני וקרוב לוודאי שתוזמני למיונים בבה"ד 10. אם לא - תשלחי בקשה לענף איתור ועתודה בתוספת המלצות ממד"א וכו'.

Daffynes

New member
תודה רבה

עמית וארצנו הקטנטונת על העזרה, אבל אולי אתם יודעים גם אם אפשר לחזור למד"א בתור פארמדיק..

../images/Emo104.gif אין בעד מה...

רק להסביר משהו- את עושה במשך שנה בצורה מאוד מאוד אינטנסיבית את הקורס פאראמדיקים האזרחי של מד"א וע" מדריכי מד"א.

למעלה