גם לי יש שאלה...

*alin*

New member
גם לי יש שאלה...

בעצם שאלות מי הרכיב את הפיקסיז? יש קול של בחורה בחלק מהשירים היא גם חלק מהלהקה? עכשיו איך הם התפרקו? ומישהו מהם מת? ובאיזה שנים הם היו? תודה רבה :

בבקשה...

אל תגיד/י לי שגם את/ה חושב שהפיקסיז היו גראנג´...

e-shfiyut

New member
אני שונאת דרדסים!../images/Emo29.gif

וגם אני שונאת הגדרות!! אפרו-פאנק ופוסט-פאשיזם. מוזיקה יפה זה טוב. וזהו!! פיקסיז, מפיק(סיז)... חלאס.
אתה בעצמך!
-איזה מגניב זה... סתם בא לי להגיד את זה. מה ההגדרה של פיקסיז??

מה לעשות... ../images/Emo4.gif

הגדרות במוזיקה זה דבר מאוד חשוב... הפקסיז הם מה שנקרא, college rock- שבין הלהקות שמייצגות את הסגנון הם הסמית´ס, סוניק יוט´, הקיור, יו 2 בהתחלה, dinosour jr וכאלה. יש הרבה שמגדירים אותם כ-noise-pop או american underground, כמו flaming lips או jane´s addiction. הטעות הנוראה של לקרוא להם גראנג´ נוצרה בגלל שהפיקסיז היו השפעה מאוד גדולה על נירוונה- הם לקחו מהם המון מהטכניקה של הגיטרות.

jamesT

New member
ואני מטומטם הייתי בטוח שזה שילוב של

גראנג´ ופאנק

*alin*

New member
תגובה -

1. אתה יכול להסביר לי למה הגדרות במוזיקה זה דבר כל כך חשוב? האם העולם יתמוטט בגלל הטעות הנוראה" של לקרוא להם גארנג´ ולא קולג´ רוק וואטאבר? 2. ממש לא משנה לי איזה סגנון הם פשוט רציתי את התשובה לשאלות האלה... 3. וראיתי פה דיונים על מה להקות הגראנג´ האהובות עליכם והרבה אנשים אמרו פיקסיז....

Papito

New member
הגדרות אינן דבר חשוב

מה שחשוב זה התוצר הסופי תכלס האם אהבת או לא זה כמו שיהיה לך פנדר סטראטוקסטר שנת 54 לפני המכירה לסיביאס עם פינגרבורד ממייפל מצב שמור והכל מושלם רק את לא יודעת לנגן

לדעתי, זה חשוב...

הרי, יכולנו פשוט ליצור פורום אחד שקוראים לו "פורום רוק", ואז היינו מדברים על כל סוגי הרוק. לדעתי, ההבדלה הזאת חשובה, אין לי בעיה לדבר על הפיקסיז, אני מת עליהם, הם גאוניים, אבל הם פשוט לא גראנג´, לא התכוונתי שזאת באמת טעות נוראה, זה היה בציניות... הפיקסיז השפיעו המון והם אחלה.

למעלה