גם לי יש רעיון מגניב!

L i l o s h

New member
גם לי יש רעיון מגניב! ../images/Emo62.gif

בואו נשחק זה או זה. מתאים? טוב אז ככה: מתחת-(לנשים) תחתונים או חוטיני? מתחת-(לגברים)תחתונים או בוקסר? דוגמן-דודי בלסר או רז מאירמן? דוגמנית-מירי בוהדנה או בר רפאלי? טלנובלה-השיר שלנו או מיכאלה? סטנד אפ-אדיר מילר או מיקי גבע? שחקן(בארץ)-ליאור אשכנזי או יהודה לוי שחקן (בחול)-בראד פיט או גוני דפ? שחקנית (בארץ)- יעל בר זהר או יעל אבקסיס? שחקנית(בחול)-ניקול קידמן או רנה זלווגר? אופנה1- קסטרו או זארה? אופנה2-פוקס או TNT? בגד ים-שלם או ביקיני? מוזיקה-ערוץ 24 או MTV? מנחים-דודו טופז או יאיר לפיד? בילוי-מסעדה או בית קפה? חג-ראש השנה או פסח? חטיף-במבה או ביסלי? בצלחת-חריף או לא? זמרת(בארץ)-ריטה או שרית חדד? זמרת(בחול)-ביונסה או גניפר לופז? זמר(בארץ)-קובי פרץ או אייל גולן? זמר(בחול)-ריקי מרטין או אנריקו אינגלסיאס? סקס- פרוע או רגוע? שתיה חמה- קפה או נס? שתיה קרה-קולה או ספרייט? אלכוהול-בירה או וודקה? כוכב נולד-שירי או נינט? טוב ,נגמרו לי הרעיונות, אז למי שיש עוד הצעות לזה או זה מוזמן להוסיף ולעדכן בכיף.

L i l o s h

New member
טוב,אני אתחיל:

בואו נשחק זה או זה. מתאים? טוב אז ככה: מתחת-(לנשים) תחתונים או חוטיני? תלוי מה לובשת מתחת-(לגברים)תחתונים או בוקסר? בעיני בוקסר יותר סקסי... דוגמן-דודי בלסר או רז מאירמן? יהודה לוי? דוגמנית-מירי בוהדנה או בר רפאלי? מירי כמובן-פשוט מלכה טלנובלה-השיר שלנו או מיכאלה? לא צופה בשניהם לצערי סטנד אפ-אדיר מילר או מיקי גבע? מיקי חמוד שחקן(בארץ)-ליאור אשכנזי או יהודה לוי? ליאור אשכנזי אבל גם יהודה טוב שחקן (בחול)-בראד פיט או גוני דפ? גוני דפ שחקנית (בארץ)- יעל בר זהר או יעל אבקסיס? יעל אבקסיס שחקנית(בחול)-ניקול קידמן או רנה זלווגר?ניקול המדהימה אופנה1- קסטרו או זארה? זארה אופנה2-פוקס או TNT? פוקס בגד ים-שלם או ביקיני? כרגע שלם מוזיקה-ערוץ 24 או MTV? עשרים וארבע מנחים-דודו טופז או יאיר לפיד? יאיר ההורס בילוי-מסעדה או בית קפה? מסעדה חג-ראש השנה או פסח? ראש השנה חטיף-במבה או ביסלי? במבה בצלחת-חריף או לא? חריף.וכמה שיותר. זמרת(בארץ)-ריטה או שרית חדד? אף אחת מהן זמרת(בחול)-ביונסה או גניפר לופז? ביונסה זמר(בארץ)-קובי פרץ או אייל גולן? אף אחד מהם זמר(בחול)-ריקי מרטין או אנריקו אינגלסיאס? כנ"ל סקס- פרוע או רגוע? תלוי שתיה חמה- קפה או נס? שוקו שתיה קרה-קולה או ספרייט? קולה אלכוהול-בירה או וודקה? בירה כוכב נולד-שירי או נינט? נינט

Blueberry Kiss

New member
ככה...

אגב התשובות עלולות להיות חלקן בהומור ונא להבין אותן כך: מתחת-(לנשים) תחתונים או חוטיני?תחתונים מתחת-(לגברים)תחתונים או בוקסר?כלום
...האמת...יש כאלה שעליהם הכל סקסי
דוגמן-דודי בלסר או רז מאירמן? לא מתה על שניהם אבל אם כבר רז מאירמן דוגמנית-מירי בוהדנה או בר רפאלי?המממ...לא זו ולא זו?! טלנובלה-השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה סטנד אפ-אדיר מילר או מיקי גבע? אדיר מילר שחקן(בארץ)-ליאור אשכנזי או יהודה לוי ליאור אשכנזי שחקן (בחול)-בראד פיט או גוני דפ? שונאת את שניהם! שחקנית (בארץ)- יעל בר זהר או יעל אבקסיס? יעל אבקסיס שחקנית(בחול)-ניקול קידמן או רנה זלווגר? רנה זלווגר אופנה1- קסטרו או זארה?זארה אופנה2-פוקס או TNT? פוקס. טי אנ טי דוחים. בגד ים-שלם או ביקיני? תלוי על מי ... מוזיקה-ערוץ 24 או MTV? נראה לי ש24 מנחים-דודו טופז או יאיר לפיד? יאיר לפיד בילוי-מסעדה או בית קפה? תלוי במצברוח חג-ראש השנה או פסח? אמממ...ראש השנה (אבל הכי עדיף שבועות) חטיף-במבה או ביסלי? ביסלי בצלחת-חריף או לא? כן, למה לא? זמרת(בארץ)-ריטה או שרית חדד? ריטה זמרת(בחול)-ביונסה או גניפר לופז? אמממ...שאלות קשות יש פה. זמר(בארץ)-קובי פרץ או אייל גולן?מי אלה? אה... לא. זמר(בחול)-ריקי מרטין או אנריקו אינגלסיאס? ריקי מרטין עדין קיים? טוב לדעת. סקס- פרוע או רגוע? תלוי במצברוח. שתיה חמה- קפה או נס? שוקו שתיה קרה-קולה או ספרייט? סודה אלכוהול-בירה או וודקה? סודה?! חחח...לא שותה אלכוהול כוכב נולד-שירי או נינט? נינט טוב ,נגמרו לי הרעיונות, אז למי שיש עוד הצעות לזה או זה מוזמן להוסיף ולעדכן בכיף.

למעלה