גם לי יש סקר!!

גם לי יש סקר!!

לא הייתי פה זיליון שנים, לכן אני לא יודעת אם ערכתם סקר מהסוג הזה, או לא. אם כן הרגישו חופשי להתעלם בהפגנתיות. 1. איך הגעתם/ן לפורום הזה דווקא? (המלצה מחבר/ה, דפדוף מקרי, דרך פורום אחר?) 2. האם הייתם/ן באמת בני 30+ כשנרשמתם/ן לפורום? 3. האם הייתם/ן רווקים/ות? או בשלב של חיפוש עצמי? 4. האם ה"התמכרות" לפורום הייתה מיידית או שזה לקח זמן רב? (כמה בערך..?) 5. האם עזבתם/ן את הפורום לתקופה? אם כן- מדוע? ומדוע חזרתם/ן? 6. מה חסר לכם/ן בפורום לעומת החיים מחוץ למחשב? 7. מהו היתרון הגדול של הפורום לדעתכם/ן? 8. האם עברתם/ן "תהליך" של אהבה ודחייה או של יחסי "שנאה-אהבה" עם הפורום? 9. כמה זמן אתם/ן בפורום (ממתי?) סקרנית אני!

DREAM111

New member
עונה לסקר.

1.איך הגעתם/ן לפורום הזה דווקא? (המלצה מחבר/ה, דפדוף מקרי, דרך פורום אחר?) אחרי הגל הגדול שנטש פורום אחר. 2. האם הייתם/ן באמת בני 30+ כשנרשמתם/ן לפורום? כן. 3. האם הייתם/ן רווקים/ות? או בשלב של חיפוש עצמי? אכן ועדיין כך. 4. האם ה"התמכרות" לפורום הייתה מיידית או שזה לקח זמן רב? (כמה בערך..?) מיידית. 5. האם עזבתם/ן את הפורום לתקופה? אם כן- מדוע? ומדוע חזרתם/ן? כן, עכשיו מדשדשת לפעמים. 6. מה חסר לכם/ן בפורום לעומת החיים מחוץ למחשב? הבדל של שמיים וארץ. 7. מהו היתרון הגדול של הפורום לדעתכם/ן? מקום שיכול להיות חברתי. 8. האם עברתם/ן "תהליך" של אהבה ודחייה או של יחסי "שנאה-אהבה" עם הפורום? לא ממש. 9. כמה זמן אתם/ן בפורום (ממתי?) וואלה לא בטוחה יש לזה כבר איזה שלוש ארבע שנים אני חושבת.

יפעת*

New member
לא נרדמת אז לפחות אענה

1. איך הגעתם/ן לפורום הזה דווקא? (המלצה מחבר/ה, דפדוף מקרי, דרך פורום אחר?) לא היו כל כך הרבה פורומים כשהתחלתי לגלוש בתפוז, הייתי ב-20+ וכשהגעתי ל30 (ואולי קצת לפני), הציעו לי לנהל את הפורום הזה. 2. האם הייתם/ן באמת בני 30+ כשנרשמתם/ן לפורום? כן או כמעט כן 3. האם הייתם/ן רווקים/ות? או בשלב של חיפוש עצמי? נשואה בשלב החיפוש העצמי 4. האם ה"התמכרות" לפורום הייתה מיידית או שזה לקח זמן רב? (כמה בערך..?) התמכרתי ואחר כך התאזנתי 5. האם עזבתם/ן את הפורום לתקופה? אם כן- מדוע? ומדוע חזרתם/ן? לא, אבל יש לי תקופות יותר או פחות פעילות 6. מה חסר לכם/ן בפורום לעומת החיים מחוץ למחשב? לא חסר, כיוון שזו משלימה ולא "החיים" 7. מהו היתרון הגדול של הפורום לדעתכם/ן? שאפשר לבוא בכל שעה, גם אם אחרים ישנים, אפשר להכיר אחרים ממקום ובצורה אחרת ובעיקר אפשר לספר ולדבר ואם מתנהגים יפה, אף אחד לא יעצור אותנו 8. האם עברתם/ן "תהליך" של אהבה ודחייה או של יחסי "שנאה-אהבה" עם הפורום? לא זוכרת כזה דבר 9. כמה זמן אתם/ן בפורום (ממתי?) איפה שהוא ב-2000

כנסו כנסו ../images/Emo196.gifעונה

1 . הגעתי לפורום במקרה מתוך חיפוש באינטרנט בנושא "שוטף פלוס שלושים". מצחיק. בייחוד את מי שיש לו עסק לנהל. 2. הייתי בת 28 3. הייתי בזוגיות צמודה שהובילה לנישואין. 4. לא ממש התמכרתי, אבל נכנסתי פעם ביום לפחות לראות מה קורה (בתקופה של השבועיים הראשונים) 5. עזבתי את הפורום כי לא נהניתי יותר. חזרתי כי משעמם לי בבקרים של חופשת הלידה. 6. חסר לי כאן המון. אבל אני לא חיה כאן. 7. היתרון של הפורום הוא קיומו 24 שעות בימממה. עוזר בשעות הקטנות בין האכלה לשטיפת בקבוקים. 8. בשלב מסויים ממש לא נהניתי ולכן החרמתי כל פורום, פרט לפורום המקצועי אליו שייכת. 9. אני בפורום עכשיו ארבעה ימים, לפני שנתיים הייתי בערך ארבעה חודשים.

אמממממ....

זיליון זה אחרי מיליון, או אחרי טריליון
1. הגעתי לכאן מהמלצה של מישהי שכבר לא כאן... 2. לא הייתי עדיין בת 30. 3. הייתי נשואה + 2. 4. ההתמכרות היתה מיידית. 5. לא עזבתי לתקופה. לאחרונה אין לי הרבה זמן מחשב (יש יורשות שאם הן רק חושבות שאני מתקרבת לכיוון המחשב, הן טסות כאילו
רודף אחריהן ותופסות מיד את המקום
). 6. לא חסר לי כאן כלום. הפורום הוא משהו אחר, והחיים מחוץ למחשב הם משהו שונה. בכל דבר יש את הכיף שלו. 7. היתרון הגדול של הפורום הוא הפתיחות, לעומת שיחה פנים מול פנים - שאז לפעמים מתביישים יותר לומר דברים. 8. לגמרי לא. 9. אני בפורום כמעט 5 שנים (הבת שלי היתה בת כמה חודשים, ובפסח היא נהיית בת 5
). מקווה שסיפקתי את סקרנותך

למעלה