גם לי יש סקר...

• פותח הנושא Gohan
  • פורסם בתאריך

Gohan

New member
גם לי יש סקר...

ואתם לא חייבים לענות אם אתם לא רוצים..אבל.. באיזה שיפינג אתם מאמינים? ושיפינג, למי שלא יודע, אלו יחסי אהבה (לא רק סקס) בין 2 דמויות. אז מה השיפינג האהוב עליכם?

Relina

New member
פיקולו+גוהן../images/Emo8.gif

סתם סתם!! אף אחד לא ליפול!!!

Light woman

New member
Relina, כנראה שלא קלטת, אבל...

פיקו´ש הוא שלי!!! גוהאן שילך לוידל! פיקו´ש רק שלי! אממ... אני חושבת שגוקו וצ´יצ´י הם הזוג הכי חמוד כי גוקו כזה חננה מול צ´יצ´י ווג´יטה ובולמה הם גם זוג חמוד כי שניהם יכולים לצרוח אחד על השני כמה שהם רוצים אבל עדין הם יאהבו אחד את השני, רק שוג´יטה לא מוכן להודות בזה...

הנה שני זוגות נחמדים מאוד:

שתי הנשים הבאות מעריצות את הגברים שלהן ולכן זה יצא טוב. מוכנים? פיקולו ו...לייט וומן! טראנקס ו...גוגל גירל!

Masenko

New member
אממ..../images/Emo13.gif

גוהן והרובוט... או לחילופין גוהן והדינוזאור...
אמממ עכשיו ברצינות... (כן בטח
) לדעתי אולונג ו"שיאצו" (חח) ... מאיפה אתם יודעים מה הבובה עם האיפור הזאת עושה בלילה ...

Light woman

New member
אה.. ויש לך טעות... שיאצו בובת

החרסינה/מריונטה המכוערת הקטנה עם האיפור היא כמובן בת הזוג של.. טין שן האן! כולם יודעים את זה... שיאצו וטין שן הם זוג הומואים... מה יכול להיות יותר הומואי מששיאצו אומר לטין שן: "אני אוהב אותך טין שן.. מאוד! שלום! שלום..!!!" כאילו, יכול להיות שהוא התכוון במילה של אוהב בתור חבר, אבל לי לא נראה... ממזמן חשדתי בצוציק הזה.. אני לא מבינה מה טין שן מוצא בשיאצו ראש מדוזה (הראש שלו באמת נוראי בלי הכובע..) שיש לו את לאנץ´, למרות שהיא קצת פסיכית... אם כל הכבוד שטין שן לא הכי חתיך, וחוש האופנה שלו בטח הוקרב למען העין השלישית שלו, אני בטוחה שהמון בנות היו דלוקות עליו.. בגלל השרירים.. אבל אין אין אין כמו פיקו´ש!! וסתם בשביל שתדעו, עם כל הכבוד לפיקולו´ש, לוג´יטה יש שרירים בציון מאה... מה לעשות שרק אותו מראים בחצי ערום???

חוצפה! טין הוא הדמות האהובה עלי

ואל תרדי עליו ככה (זה לא אהבה כמו שלך ל"פיקו´ש" שלך, אבל בכל זאת). נראה אותך כשאת הולכת להתאבד מול כל החברים שלך, את לא תצעקי "אני אוהב אותך טין שן.. מאוד! שלום! שלום..!!!"

Light woman

New member
לא, אני לא אצעק...

אני אצעק: "אני אוהבת אותך פיקולו!!! מאוד!!! ודנדה אתה מזה חמוד!!! וטראנקס את ה צריך להתחתן עם גוגל!!! ווג´יטה אני ארצח אותך אחרי שאני אחזור לחיים אם אתה מתעלל בבולמה!! אוקי.. עכשיו שסיימתי... נתראה עוד 80 שנה בעולם הנפשות, או שאולי תיהיו נחמדים ותחייו אותי!!! ביי!!:"

Goggle Girl

New member
סליחה?! רק הוא חצי עירום?!

תגידי לי, את רצינית?! כל קרב ממש רציני, החולצה של גוקו יורדת. אם היא נשארת הקרב הוא לא משהו! *.* גוקו חסר חולצה... למה לא רואים את טראנקס ככה? ;-;

Light woman

New member
אממ.. לא ממש...

את גוקו רואים עם קרעי חולצה... והקטע הזה שוג´יטה יוצא ערום כביום היוולדו במקדה הזאת בחלל ממש מביך... לאף אחד בדרגון בול אין בעיה להסתובב ערום ברחובות עם רמקול ושלט שאומרים "הי! ´סתכלו עלי! אני ערום!" חוץ מזה השרירים של וג´יטה יותר יפים משל גוקו...

Light woman

New member
לי אין שום בעיה עם טענותיך..

אבל אני מקווה שיש לך קסדה נגד המחבת של גוגל.....

Masenko

New member
../images/Emo3.gif Meee ?

גם אם לא , אני אהיה מוכן עם הקסדה

Gohan

New member
אני מדבר על שיפינג כמו...

גוהאן\פיקולו (פריקי אבל קיים), או, אחד מאוד נפוץ, גוקו\בג´יטה...או, קורירין\בלומה...ואפילו, כן כן, דנדה\מיסטר פופו. אז תחשבו על עוד

Goggle Girl

New member
אתה רוצה פריקי?! אני אתן לך פריקי!!

אני אוהבת את הזוגות האלה. אני לא כופה אותם על אף אחד, וזו דעתי האישית. לא אוהבים, לא חייב! תתעלמו אם רוצים! אבל לי יש את הזכות לאהוב את זה!!! אז ככה. הזוגות הנורמלים: (שיש בהם
ים לגבי GT וסוף הסדרה ככה) וג´יטה\בולמה, גוטן\ברה, טראנקס\פאן, טראנקס\מארון, גוהאן\וידל חביב, 18/טראנקס הוא זוג די פופולרי... וזוגות לא נורמלים. ראו הוזהרתם והקריאה על אחריותכם!! גוטן\טראנקס, טראנקס\גוהאן, 17\טראנקס, טראנקס\טאפיון (היה סיפור אחד חביב באיזה אתר...), ואני בטוח עוד אחשוב על משהו ^^ ואל תגידו שלא הזהרתי אתכם!

מה כל כך לא נורמלי ב...

גוטן/טראנקס? :O זה נראה לי נפלא! D: אבל וג´יטה/גוקו רולז אול *-*

Gohan

New member
באמת, מה לא נורמאלי בגוטן וטראנקס?

זה דווקא שיפינג נורא ברור לעין.. ומה עם צ´אוזו\טן שין האן? גם די ברור כזה..

למעלה