גם לי יש מה להגיד

גם לי יש מה להגיד

קודם כל שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה. לפני כמה ימים כתבתי פה כמה סגירת המועדון באילת מכעיסה אותי בגלל שהיא נשמרה כביכול בסוד. ולמרות זאת, ועם הרבה אהבה כל משפחת ריטר תקבל ממני את מלוא ההערכה בכל מקרה.
תראו, כולנו צנחנים ואני בטוחה ( למרות שהדעות חלוקות על פני השטח ) שעמוק בפנים כולנו נצטער מאוד אם המועדון באילת ייסגר. אני מסכימה עם כל מה שיניר כתב פה. מאז שאני התחלתי לצנוח תמיד היתה איזושהיא תחרותיות בין הצנחנים שצונחים בכל מועדון לגבי טיב המועדון השני. את קורס הצניחה עשיתי באילת ומאז צנחתי שם תמיד. הנוף המטמטם של המדבר, האוירה המשפחתית במועדון הקטן, צוות המדריכים המדהים שהיה שם ותחושת ההתנתקות מהכל כשנסעתי לשם לסופי שבוע בערך פעם בשבועיים, עשו את שלהם ונשארתי לצנוח שם. תמיד רציתי גם לצנוח בבונים, אין ספק שלמי שגר במרכז זה הרבה יותר נוח וגם שם אין לי ספק שצוות המדריכים מנוסה ומקצועי. למען הספורט, ותודו שלמרות ההשגים הנקודתיים בתחרויות הוא קצת תקוע פה במדינה שלנו. זה בגלל המחירים הגבוהים, ובגלל התחרות הלא בונה שהיתה בין המועדונים. יש לי משאלה קטנה לשנה החדשה, אולי במקום להספיד ולכלך ולנסות להוכיח איזו צורת ניהול של מועדון היתה טובה יותר, נחליט פשוט להיות אלו שיעזרו לספורט הזה להתפתח מה שיעזור גם לדעתי לפתיחת מועדון נוסף. יש נופים מדהימים לראות מלמעלה ואני מאמינה שאם לא שלום עם הפלשתינאים אז לפחות שלום בין הצנחנים.... אז בברכת שמיים כחולים...

למעלה