גם לי יש כאבי בטן תחתונה!

nika4

New member
גם לי יש כאבי בטן תחתונה!

שלום בנות, אני עברתי החזרת עוברים ביום שישי והיום התחלתי להרגיש כאבי בטן ממש למטה. לא דומה למחזור לא ממש חזק ולא קבוע. וגם יש קצת כאבים בגב תחתון. אני דואגת שאני אפיל בקרוב. נכון, לא אופטימית מדי אבל אחרי 2 הפלות קשה מאוד להיות אופטימית. מה דעתכן? אנא תנו לי עידוד קטן!!! תודה

nika4

New member
בנות איך להקפיץ את ההודעות?

אני שלחתי שאלה ב - 9 בערב ומשום מה הסתבר שזה מופיע בסוף הדף. אז אף אחת לא עונה לי - חבל... אבל איך להקפיץ? תודה

באמונה

New member
כתבי שם תגובה

ומלבד הכותרת תכתבי גם תוכן, נדמה לי שעשרה תווים מספיקים. יש גם גבול לכמה ימים היא קופצת אני חושבת שלושה ימים.

venus13

New member
זה לא אומר כלום !

כאבי בטן אופיניים גם למצב של הריון ואם עברת הזרעה ביום שישי האחרון - כלומר לפני 4 ימים - זה גם לא יכול להיות וסת גם אצלי חוויתי כאבי בטן אחרי החזרות, אחרי שאיבות וסתם כך... אין ברירה צריך להיעזר בסבלנות ובכל זאת שולחת לך קצת אופטימית אני מבינה שמאוד קשה לחוות הפלה אבל בפעם השלישית - גלידה /הריון תקין בהצלחה ונוס

orname

New member
ואולי מדובר על כאבי השרשה?

אל תסיקי מסקנות אל תתיאשי. אני זוכרת אחרי ההחזרה הראשונה - כשסבלתי כאבים מהשאיבה הרופא אמר לי שאם יכאב לי גם בשבוע הבא זה ממש טוב - כי הגוף מפיק בהריון חומר הדומה לכוריגון, מה שמגרה את השחלות. אז לא - זה לא אומר שאת בהריון - אל בטח לא אומר שאת לא. בהצלחה!

למעלה