גם לי יש חידה !

adiville

New member
גם לי יש חידה !

בהתאם לטרנד החדש שכל אחד נהיה פה חמיצר
איזה שיר של דיויד בואי חודש ע"י מריאן גולד מאלפאוויל ? הרמזים היחידים שתקבלו הם אלה : 1. השיר חודש באלבום שיצא ב-1996 2. שם השיר והמילים נמצאים באתר הבית של הלהקה

turrican

New member
מריאן גולד חידש את השיר

five years של דיוויד בואי. אני זוכר את מביוגרפיה של מריאן גולד שפעם קראתי.

adiville

New member
סחתיין עליך !

ודווקא חידוש די נחמד אם יורשה לי להוסיף

adiville

New member
אז הנה עוד משהו....

2 להקות חידשו את big in japan בשנים האחרונות. לא זוכרת בדיוק את השנים אבל שניהם היו בטווח של לפני שנתיים-שלוש.... הגירסה הראשונה שייכת ללהקת רוק כבד / פאנק או איך שקוראים למוסיקה שאי אפשר לשמוע אותה.... הגירסה השנייה שייכת להרכב דאנס שהיה שוס גדול לפני 3 שנים, היה להם להיט ענק (ומעצבן) בכל המצעדים וגירסת הרמיקס הזאת נכנסה לאלבום רמיקסים של אלפאוויל.

Ice machinE

New member
אני מכיר רק את גרסת הPאנק ../images/Emo163.gif

להקת guano apes ואם יורשה לי זה חידוש מרענן (טוב אבל אני משוחד, אני מטאליסט בנוסף לכל חטאי)

adiville

New member
להקת קקה של קופים

ובהתאם גירסת השיר...... איך לוקחים שיר כל כך טהור ועושים לו כזה דבר ?!? סולנית מעצבנת עם קול מכוער......

Ice machinE

New member
אוקיי מצאתי עוד 3 חידושים ../images/Emo163.gif

של and one של alien orbiter explorer (שהוא ביצוע אלקטרוני די נמחד) ועוד ביצוע שלא כ"כ מכירים של sandra בתחילת דרכה כזמרת סולו והוא נקרא Japan ist Weis אבל הוא לא כ"כ הצליח ונמכר רק ב-125 עותקים.

turrican

New member
נדמה לי ש-Eiffel 65

חידשו את השיר ל-Forever pop - אלבום מחווה לאלפאוויל.

adiville

New member
צודק !

הרמיקס שלהם נכלל באלבום הרמיקסים forever pop שיצא ב-2001 והוא מעין מחווה של DJ's מכל העולם לאלפאוויל. הרמיקס של אייפל, לפי הביקורות, הוא הטוב ביותר באלבום אבל יש גם רמיקס מדהים של sounds like a melody שנמשך 8 דקות בערך (והמלודיה מגיעה בו לשיאים חדשים....), רמיקס חמוד של forever young שקודם בארץ (על ידי...) והיתה לו הצלחה במצעדים באירופה וכמובן מגע הזהב של הגדול מכולם - ברנרד לויד בחידוש של Lassie come home. כמה חודשים אחרי שהאלבום הגיע לארץ עשיתי קצת סקר שווקים בשביל הלהקה והסתבר שהיתה לו הצלחה גדולה בחנויות המוסיקה !

למעלה