גם לי יש וידויי

uלוליטה 4

New member
גם לי יש וידויי

5 שנים עברו מאז הפרידה מהחבר הראשון הרציני שלי(ואני שלו), איתו חוויתי את הכל בפעם הראשונה, אהבנו כ"כ אבל לאחר שנה של זוגיות מדהימה זה נגמר, מפני שהיו אנשים עם צרי עין כגון חברים שלו שקינאו בו שיש לו חברה ולהם לא, והוא מבלה איתי יותר מאשר איתם, אחותו לא ממש אהבה את הקשר שלנו כי אמרה שאני ביישנית מידי, וכך הסתיים לו הקשר. כיום 5 שנים אחרי אני נשואה (לבעל מדהיםםםם)+ 2, הוא התחתן לפני שנה (ודאג לפרסם את זה בעיתון המקומי), ואשתו בהריון אבל אני מוצאת את עצמי עדיין חושבת עליו, כל פעם שאני מסתובבת בעיר מגוריו העיניים מחפשות אחריו, ואין 5 שנים לא ראיתי אותו אבל הדבר המוזר כאן שכל העולם ראה אותו, אם זה חברות שלי, בני דודים שלי אפילו לאמא שלי יצא לראות אותו ורק לי לא האם הגורל קבע שאנחנו לא צריכים להיפגש??????? אני רק מתה לראות אותו, להראות לו שאני מאושרת כמה התייפתי מאז. ושלא תבינו אותי לא נכון אני מתה על בעלי, בחיים אני לא אפרד ממנו אבל אני תמיד אזכור את ההוא, אולי כי הוא היה הראשון שלי בכל דבר? אולי כי לא סגרתי מעגל? בכל אופן אם אתה קורא את הוידויי שלי, שתדע שתמיד ישאר לך מקום בליבי ואני מקווה שגם בליבך השארת לי פינה קטנה.

שלוק29

New member
נו איך קראו לסידרה הזאת לילדים. . .

לפני שנים? נו חבורת נערים שנקלעו לאי בודד והיה שם גם את החוקר המשונה ההוא שעסק בקביעות בציד צרצרים??? לא זוכר! לא משנה... מה שרציתי לומר בעצם זה שכולנו באיזה מקום ציידי צרצרים או יותר נכון פרפרים. אני רואה חברים שנשואים שנים ובעצם למעשה לא חסר להם דבר, משפחה, אהבה וכו אבל כן חסר להם "פרפרים" בבטן... כמה חבל שהיא אפשר לשמר את הפרפרים הקטנים האלו שעפים עם הזמן... מצד שני הפרפר בתחילת דרכו הוא תולעת חסרת כנפיים ובהמשך דרכו "גולם" מכוער וחסר תזוזה שמת להיות כבר חי, מת להיות פרפר וזה כאילו הרצון החזק ביותר שלו ואז כשהכל מתגשם לו... אז הוא מתחיל לחפש פרפרים?! מה אני יגיד לכם ממשש "גולם" הפרפר הזה...

JudyWn

New member
תראי לו מה זה

בעצם, למה את רוצה "להראות לו שאני מאושרת כמה התייפתי מאז"
זה יעשה אותך יותר יפה?
זה יעשה אותך יותר מאושרת?
זה לא. יש לך 2 ילדים ובעל מקסים, מה ייתן לך האישור מהאקס?

sexy venus

New member
אהבה זה

קשה...במיוחד אהבה ראשונה. גם לי יש אנשים שהכרתי והם מזמן ויתרו עלי, אבל עדיין הם במחשבותיי, ואני מאוד רוצה להיפטר מהם ולא יכולה. זה פשוט חרוט!

למעלה