גם לחייכנית מגיעה

לילה טוב לגל

חכי למחר

גלושש

New member
גרר גמדה מה את עושה כאן?

אמרתי לך ללכת להתכונן!!! חחחחחחחחח יאללה לכי להתכונן את לא נורמלית איך תתכוני בחצי שעה?!?!? מהר מהר מהר מהר להתכונן

גלושש

New member
אמאא איזה גמישש

בטח הוא היה בתיכון מלך הבצפר תיראו תיראו!!!!!! מוכשר חתיך מצחיק מדהים מקסים הכללללללללללללל בטח היו לו כאלה מעריצות חחחחח הוא כזה ניכנס לכתה יש לו על השולחן הרים של מכתבי אהבה גמודנות חמודנת מאיפה תמונה הזאת?! בחיים לא ראיתי אותה!!! טוב אני מקווה שאת ל-א פה כדי לענות לי אלא יושבת ומתכוונת!!!

../images/Emo1.gif../images/Emo29.gifלילה טוב עדוש../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

עדהההההההההההההההההההההההההההההההה
לילה טוב
חלומות פז
מחר, יחכה לך עוד יום של ה-פ-ת-ע-ו-ת
קצת מוסר השכל: מים= חיים חיים= אהבה אהבה= סקס סקס= איידס איידס= מוות מסקנה: אסור לשתות מים!!!
אז אל תשתי יותר מים בחיים שלך........חחחחחחחח...... סתם עדוש.........
תשתי, לשתות זה טוב....
חחחחחחחחחחחחחחח
וכמו שאת אומרת........ חלומות נתן........
ממני, הגמדון

יאאאאאאאאאאא../images/Emo41.gif

איזה גמד
מושלם
יש לי!!!!!!!! וואי אני מתלהבת פהההההההההההההההההההההה..
גמדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד..!!!!!!!!!!! לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
תחלום עליי...!!! ועל נתןןן!!!
סתם, סתם שלך, עדה

יאווווווווווווווווווווווווווווווווו

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואי.איזה.תמונה.מושלמתתתתתתתתתתת
כמוך...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואייי איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייי
איזה השקעההההההההההההההההההההההההההההההההה
ואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifלילה טוב גמד../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

ואני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
לא משנה מי זה יהיהההההה..!!!!!!!!!!!!!!!! לפי האופייייייייייי...
יש לך אופי מווושששלם..

יוווווווווווווווווו

מי הגמד של חייכנית...למי יש את הכבוד?????????
טוב אולי את/ה הגמד שלה אבל אני הפיאנסיי שלה

../images/Emo12.gif

יש לי גמד?! יאאאאאאאאא מגניב!!!!!!!! שיו תודה על תמונת הסמיילים הרבים......... איזה מתוקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!! (או מתוקה?)

**היזהרי, זה מה שהתכוונת לא?

חחח טובינקי אל תקנאי... כנסי לקומונה שלי אני אקדיש בשבילך אלבום שלם...

**היזדהי ,זה מה שהתכוונתי

חחחחחחחחחחח אני דורשת לדעת מי לקח לי את הכבוד של להיות גמדה שלך תני לי קישור לקומונה שלך

למעלה